Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
nema veze sa ltcom ovo. druga menjacnica, druga ekipa, drugi koncept. nikakve paralele ne treba povlaciti.

Ne to, nego reakcija na cenu. Secas se LTC-a s' kraja 2012 i pocetka '13-te.

Ja sam bio ubedjen da cemo videti kompletnan H&S ali nisu mu dali ispod 0.021-0.022. A cekao sam ga na ~0.015.

za 8 sati je preko 3 i onda dva pada na 2.7 i 2.5 pa idemo napad na 0.04

@LA

ja sam ga cekao na 1.8 i nisam docekao

Poslednja izmena:
Kad krene panic buy, ne postoje prepreke na okruglim brojkama, to se jedu zidovi po 300-400BTC-a k'o iz pi*ke. Znaci moze ga pogurati od 0.032-0.033 u jednom talasu.

Mada slazem se da bi deo trebalo istresti na tu oko 0.03, pa rebuy na 0.026-0.028.

ma glupo je zacrtavati neke targete. jednostavno vidis kako se situacija odvija i reagujes.

ja sam imao shortove na 0.0295 koje sam zatvarao na 0.023. i cekao. zaboravio na eth. kada sam sinoc video da se probio 0.024 kupio sam hiljadu komada. dakle sedim na profitu od 4 btc-a. da sam fiksirao neku cenu propustio bih ovaj voz.

treba pratiti koliko se moze, ja sam usao na 0.0231 sutra ujutro cu trgovati...sada idem na pocinak :)

e, nego, sta mislite da malo ovoga eth profita prosledimo svratistu? da se reaktiviramo malo. slatki su, stalno mi salju fotkice, cestitke i pozivaju da svratimo, a ja nemam vremena.

Ja ulazim kompletno u eth. Zakasnio sam malo da povadim iz walleta i rasprodam stek. Skocio je sa 260 na 290 nabrzaka. Probice 0.03 kao nista i ide gore.

e, nego, sta mislite da malo ovoga eth profita prosledimo svratistu? da se reaktiviramo malo. slatki su, stalno mi salju fotkice, cestitke i pozivaju da svratimo, a ja nemam vremena.

Za njih mora biti.

Ja doniram jednoj ustanovi ~1km od stana gde svakodnevno prolazim. Dobili su par kompjutera i kesa u nekoliko navrata.

Ne bi bilo lose sad ostaviti nesto sa strane, idu opet ove poplave, osecam da ce biti haos i da ce trebati pomoc svima. :'(

Tako da se uzdam u BTC, a ne bi bilo lose da i vi nesto donirate kad bude dobar trade. 0.01 BTC svako, puna kapa. To graficke izrudare za par sati...

OnTopic:

Ciste se orderi, attack na 0.03. Mislim da uskoro istresam 30-40%.

Samo da predje 0.04 i ja istresam 80% novcica. S ostakom cu pokusati da uhvatim max, koliko god da bude.

Za njih mora biti.

Ja doniram jednoj ustanovi ~1km od stana gde svakodnevno prolazim. Dobili su par kompjutera i kesa u nekoliko navrata.

Ne bi bilo lose sad ostaviti nesto sa strane, idu opet ove poplave, osecam da ce biti haos i da ce trebati pomoc svima. :'(

Tako da se uzdam u BTC, a ne bi bilo lose da i vi nesto donirate kad bude dobar trade. 0.01 BTC svako, puna kapa. To graficke izrudare za par sati...

OnTopic:

Ciste se orderi, attack na 0.03. Mislim da uskoro istresam 30-40%.

to je dobro za karmu!

napravicu novu adresu i okaciti na temi, pa ko hoce nek posalje. da im barem bojice kupimo nove. popravila se situacija finansijska tamo znacajno. napisacu opsirnije sutra. :)

istresanje sve iznad 0.0285 dobro po novacnik.

to je dobro za karmu!

Karmu ne spominji, tako ja 29.02 dao nekom klincu kaze da je gladan da jede, da me ne grize savest, posle 20 min mi se neki penzos zaboo u BMW Kadetom da jos ne mogu da si sredim auto... :S:
Prvo sto sam pomisleo bilo je :"eto ti je tvoj a karma"...

Poslednja izmena:
btc adresa>

37g5XqPm2Unj8jPcjABtfahL6BBS7JK6Rr

tema je u mom potpisu! napisacu sutra opsirnije, umoran sam sad.

Karmu ne spominji, tako ja 29.02 dao nekom klincu kaze da je gladan da jede, da me ne grize savest, posle 20 min mi se neki penzos zaboo u BMW Kadetom da jos ne mogu da si sredim auto... :S:

ali! ne dovodi u vezu ta dva dogadjaja samo zato sto su se desili jedan za drugim. mozda ti se to dobro delo vrati u nekom narednom zivotu, recimo! :D

Poslednja izmena:
kad budes macka :d

koliki mu je to diff, pojacah se za 1 karticu a dobih danas 50% manje nego do sad

Poslednja izmena:
Registrovao se na Poloniex da kupim ETH kad skapiram da ne mogu direktno da kupim coine parama nego mogu samo da depositujem coine koje već imam.

Šta da radim kako bih pretvorio pare u ETH i počeo da se zezam sa trgovanjem?

Registrovao se na Poloniex da kupim ETH kad skapiram da ne mogu direktno da kupim coine parama nego mogu samo da depositujem coine koje već imam.

Šta da radim kako bih pretvorio pare u ETH i počeo da se zezam sa trgovanjem?

Decko tebi je hitno potreban Zmaj

Ili Zmaj ili jos bolje neki drugi user koji vec prodaje btc-e kodove. To mu je brza i verovatno malo povoljnija varijanta jer nema proviziju.

:p danas ce da daje valjda dobro :p da ne prodajem na dnevnom nivou ne bi ni primetio, dnevno dobijam 2x 1.05 , juce samo 1.05

e Marko, Marko pa tebi nikad dosta ni one silne zamene 280 x za 5x5970 ;) , pa koliko treba da daje pool

New2 miner proxy cointron i dobijaces onoliko koliko miner pokaziva.
Oni cuda mineri i kopanje bez proxy-a to je lose skroz.

Ma kopam na proxiy od pocetka, do sad sve po kalku, dnevno ~2etha, a juce pola od te sume, nikakvi prekidi i cuda

Zamena ispitivanje trzista :p , Mada slaba vajda

Vrh Dno