konkvistado
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2014
- Poena
- 69
nema veze sa ltcom ovo. druga menjacnica, druga ekipa, drugi koncept. nikakve paralele ne treba povlaciti.
Fundament zato kazem korisnost, upotrebna vrednost, ima smisla. Sumnjam u damp. Moze komotno da napadne visoke cene nevezano za btc uopste!
:smoke:
vreme je za cigar i jedan viski. dok po malo dampujem.
e, nego, sta mislite da malo ovoga eth profita prosledimo svratistu? da se reaktiviramo malo. slatki su, stalno mi salju fotkice, cestitke i pozivaju da svratimo, a ja nemam vremena.
0.0485Ja ga takodje merim sa LTC, jer me strasno podseca na uzlet istog.
~0.053 je cini mi se max sto je LTC bio.
Toliko mi se cini i da ETH moze, tj jos 100% od ove cene.
Za njih mora biti.
Ja doniram jednoj ustanovi ~1km od stana gde svakodnevno prolazim. Dobili su par kompjutera i kesa u nekoliko navrata.
Ne bi bilo lose sad ostaviti nesto sa strane, idu opet ove poplave, osecam da ce biti haos i da ce trebati pomoc svima. :'(
Tako da se uzdam u BTC, a ne bi bilo lose da i vi nesto donirate kad bude dobar trade. 0.01 BTC svako, puna kapa. To graficke izrudare za par sati...
OnTopic:
Ciste se orderi, attack na 0.03. Mislim da uskoro istresam 30-40%.
to je dobro za karmu!
Karmu ne spominji, tako ja 29.02 dao nekom klincu kaze da je gladan da jede, da me ne grize savest, posle 20 min mi se neki penzos zaboo u BMW Kadetom da jos ne mogu da si sredim auto... :S:
Registrovao se na Poloniex da kupim ETH kad skapiram da ne mogu direktno da kupim coine parama nego mogu samo da depositujem coine koje već imam.
Šta da radim kako bih pretvorio pare u ETH i počeo da se zezam sa trgovanjem?
Ili Zmaj ili jos bolje neki drugi user koji vec prodaje btc-e kodove. To mu je brza i verovatno malo povoljnija varijanta jer nema proviziju.
koliki mu je to diff, pojacah se za 1 karticu a dobih danas 50% manje nego do sad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari