ja sam isto izasao na 0.0196.. doduse imao sam neku sicu al opet
EDIT:
i ja da se zahvalim La.Prestige pratio sam njegove savete posto mi trgovina nije jaca strana i cenim da bi bio u debelom minusu da sam sam odlucivao![]()
To neko zna, to je namesteno![]()
Ne volim kad krene da skace jer znam da tad sve sto iskopam necu da dobijem maltene nista..evo zadnja 2-3 dana kopam bukvalno u prazno..na dwarfu gde sam i do sad kopao ..u majneru baca serove normalno a u statistici mi pokazuje 3-4 puta manje serove sto se odrazi i da dobije prakticno nista ..ne pomaze ni restart ni brisanje daga..a ni selidba na druge ..ovaj nano jos gore ..supernova malo bolje ali opet bar 2-3 puta manje nego sto treba
Evo ako nekog interesuje kako kopaju R9 390 Strix, sve na default-u samo napon smanjen za 75mV
Pogledajte prilog 194238
Ne volim kad krene da skace jer znam da tad sve sto iskopam necu da dobijem maltene nista..evo zadnja 2-3 dana kopam bukvalno u prazno..na dwarfu gde sam i do sad kopao ..u majneru baca serove normalno a u statistici mi pokazuje 3-4 puta manje serove sto se odrazi i da dobije prakticno nista ..ne pomaze ni restart ni brisanje daga..a ni selidba na druge ..ovaj nano jos gore ..supernova malo bolje ali opet bar 2-3 puta manje nego sto treba
u bat trebali bi 5-10% bolje da bude--cl-global-work 16384
ubaci u bat trebali bi 5-10% bolje da bude
Evo ako nekog interesuje kako kopaju R9 390 Strix, sve na default-u samo napon smanjen za 75mV
Pogledajte prilog 194238
jel vazi to i za 280x?
do sad sam shvatio da vam 280x bacaju ~20MHs, a ovde 380 4 komada bacaju 110, znaci skoro 30MHs po kartici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari