Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Moze biti dump a da hoce da dampuje ne vjerujem da mu treba tolika kolicina, prija ce biti da zeli da napravi paniku da se dokopa sto jeftiniji novcica, a to znaci da u buducnosti ide cjena gore.

Hm...mislim da ima veze sa "homestead" objavom (jer će tada par berzi uključiti ETH u svoju ponudu) i očekivanjem da će cena ići preko $9 odnosno čak do $12 ...neko se priprema za lagano prebacivaje u BTC pre juna meseca...

Dizanje pa Propadanje? :D

Moja malenkost ocekuje pad ispod 0.01 mada sam se vec xy puta zahebo sa eth-om :d

La sta veli? On je bio prilicno tacan. Ja isto mislim D do 700k pa P

Taj pad bi bio idealan ali mislim da od toga nema nista.

Jako tesko je, da ne kazem nemoguce predvideti very-short term kretanje ETH-a.

Februar je za ETH bio zanimljiv za trgovinu, ubedjen sam da ce i Mart ali ne u tolikoj meri. Ocekujem attack na 0.02+ (pa dokle dogura ali nije iskljuceno da peak bude i 0.025+), tako da ne verujem da ce ici mnogo dole.

Prvo treba da probije 0.0135, pa 0.012. Ja sam manjim delom usao na 0.014 i planiram jos da ulazim tako da mi sto manja cena odgovara.

Konj zakucava sa proxy kao lud

Meni pukao driver u 23:09... Nanopool. Jel tad menjan dag?

Coinotron je prs'o po šavovima.

Nadam se da vas ovo nije iznenadilo.

Ja sam dobar oko 5 BTC-a za sada. Fora je sto mozes vise zaraditi na ovim instant buy&sell, gde uzmes za 0.016x a prodajes na 0.017x... moglo je nekoliko puta i vise se tu love uzme nego na ovom iznenadnom skoku.

Vidimo se na 0.022.

Meni stoji sell na 0.0179 ali razmisljam da ga dignem na 0.02 :D
Steta sto nisam kupio na 0.014 jer sam mislio da ce jos dole. Svaka cast La ja kad sam dobar 0.1 BTC na ovim talasima meni je super. Jedino sto cesto zakasnim da udjem jer ne mogu od obaveza jos da pratim i ovo.

Ne zaboravite da je ciljana vrednost (za sada) $9-12...;)

edit:
naravno biće oscilacija do tih vrednosti pa ko trguje....

Poslednja izmena:
Ta ciljana vrednost i te gluposti zaboravite.

Pa ko je lud da poveruje u takve price, "e ljudi moj novcic sada vredi $5-6, ali uskoro ce biti $10-12 pa kupujte". i svi ce profitirati... ma jeeeste.

Budite srecni i sa 5-10% jer smatrajte da ste tu zaradu oduzeli od kitova sto nije ni malo lako. Ko unapred misli da uzima 70-100-200% na trade-u, taj puca 99,998%.

Ma jasno to, nego ne treba slusati njih za prognoze. Znaj da ce izdumpati sve na 2% nizoj vrednosti tako da mnogi nece ni docekati istresanje. Tako to ide.

Ja sam vec rekao, 0.02 je da kazem evidentno, s'tim sto peak moze i do 0.025. E sad, kako kome odgovara i koliki rizik/profit zelite.

Ali ako su oni prognozirali vec, bojim se da cu ranije sve istresti.

Slažem se sa gore navedenim, zato sam i podelio info sa kolegama a pretpostavljam da svako prodaje kad mu odgovara cena a ne zato što su Janko i Marko rekli da treba...
Moji su orderi (za komplet istresanje) odavno od 0.0187-0.0227 dok dnevno iskopano prodajem odmah (zato što mi odgovara i ne vijam max zaradu)...

edit:

poloneix :shock:

2016-03-01_195549.png

Poslednja izmena:
Cointron katastrofa ziva danas, malo im sto zaradjuju na "posten" nacin pa sad i ova kradja.

Vrh Dno