Sad stvarno pocinjes da me nerviras. Nema teorije da samo tebe pool krade. Ako jedini ti kukas onda treba da sednes i da se zapitas sta je problem.
Sve i da je pool imao prekid nije razlog da kukas 2 dana kako te pool zakida. A opet, jedini si ti koji se zalio. Meni je radilo savrseno, kao i uvek. Mozda ti samo net nije sljakao neko vreme, pa su masine zvrjale u prazno.
Sinoc si pricao kako ti je isplatio jedan eth, danas kazes pola. Do sutra nece ni tih pola ostati. Dve puta nista je nista, crva nije ni bilo :d
sto se ljutis licno ? jel sirim "laz i paniku"
pa ja *kopam* kod siemke cim je pustio eth pool i nisam ga ispustao do juce. zato sto sam ga prvi ovde* na forumu hvalio* da je najposteniji od svih e zato i toliko otrova od mene.
bolje mu prosledi informaciju da nesto STVARNO kod njega ne stima i neka popravlja, ljudi su i pre mene primetili anomalije u radu poola i da zakida po nekom random principu TACNO 2 eth. e sada sam bio ja na tapetu : za toliko i ja ostadoh kratak juce.
neka sredjuje problem ako misli da zadrzi reputaciju i ljude. nisam prvi kog je zagrebo a daj da budem zadnji . sutra ces mozda ti biti u situaciji da ti masine , na oci rade 8 sati u prazno .
zao mi je sto sam sitna dusa jer i jeste tako meni je 2 eth uzeti mnogo
necu da se ponavljam vise.
i da
u zivotu
postoji jedno:
a to su dve stvari:
red,
rad,
i disciplina
*stavio sam tacku*