Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Taman poceo da pisem i izadjem iz taba...

Elem, platite malo exp, tu mozete troduplati iznos.

treba ici logikom zarade ali mislim da treba i ostaviti deo za neke nenormalne stvari u relativno kratkom periodu :)

Ja mislim da cu na dwarf da se preselim privremeno...

Kopa li neko na Suprnovi? Ako kopa, zna li sta se desava, statistika navodno zabode s vremena na vreme na jedno pola sata, sat, pise sharova oko 6000 za to vreme i sve tako dok se ne nadje sledeci blok, a za ovih 6000 sherova nema isplate?? Da li je to samo bag statistike, ili kradu zesce??

Ma nije da kradu nego uzimaju svi juce je cointro katastrofalno davao, vjerovatno danas suprnova sutra neki drugi pool i tako u krug na kraju sedmice odbijes jedno 30% od onoga sto kalkulator pokaziva :) i to je odprilike zarada, dobro je dok i ovo traje nece dugo sigurno.

Pa sta ste mislili da su svi posteni, nije ni Poljak bas taj...kada se moze malo marisana...to je normalno!

Ma nista ne ocekivano to sam ja jos prognozirao za novu godinu, jednostavno jos tada se vidilo kojim putem Eth ide.

Ne branim poljaka (za to je SAJ zadužen :p) ali kako to da samo na ETH-u krade tj. da do sada ni na jednom drugom novčiću nije hapao (bar niko nije prijavio ili se ja ne sećam)...? Ja i dalje mislim da je to problem do samog novčića....inače sve oko ovog novčića je veoma neobično i nepredvidivo.... što student reče "ko bi rekao" :)

Nova kockarnica u gradu pa svi pohrlili na Texas Hold 'em.

Ja sam isproba i proxy i bez obrni okreni uvjek manje aj da je do 10% pa nek se nosi, ali to redovno ide preko 20% na kraju sedmice, nekada naleti onoliko koliko bi i trebalo, ali sve kad se sabere daleko je to od onoga sto kalkulatori pokazuju.
Od jucer probam suprnovu i tamo je isto, U pocetku ucinilo mi se kao da je to to po calcu. mada kako vrjeme odmice jednostavno kao da pool zabode i onda dok sve to odglavi ispadne da na 24h kopas efektivno 20h.
Ne treba se zamarati oko saltanja po polovima jedino kad bas neki zabode na duze vremena prebacit se, ali nema toga pola koji daje po calcu i onome sto miner pokaziva. To je od 10-30% manje zavisno kako koji dan naleti, koje jucer bio na cointronu dobio je sigurno 30% manje. Nekad je jutros cini mi se proradio.

Pet godina citam kako ne daje po kalkulatoru :S:
Neka mi neko navede jedan novcic koji je bio u procenat tacan sto se tice mininga????????
Jel ovde neko nekad zadovoljan?

Nova kockarnica u gradu pa svi pohrlili na Texas Hold 'em.

A gde je inovativnost, upotrebljivost, broj transakcija, blokovi, ovo-ono??? Kockarnica bato, samo moraju novi igraci da se pojavljuju da ne bude dosadno. A posto kuce (menjacnice) imaju siguran dobitak, mozda tu treba traziti i finansijere svih ovih sinih "novcica" i "inovativnosti"

Ako ovako nastavi za vikend ode ETH u 10 USD... ,)

U svakom slučaju brišite dagove. Jutros vidim da mi jedan rig radi sa pola snage, iako sam mu sinoć obrisao dagove. Ponovno brisanje je završilo posao.

La bravo, zaista ti svaka cast, nisi dugo pisao ili dosta retko ali si ovde sve pogodio. Jos jednom svaka cast STARI RUDARU i prijatelju!

kol'ko vidim isti šablon kao ranije kod pumpnja ETH...skok za ~30% pa održavanje (24h) na ~20% a onda sutradan opet ispočetka...

Svaka cast korisniku kolubara, ovako se prave pare. 46 Soma mesecno. :)

Screen Shot 2016-03-02 at 17.02.21.png

@cacanin,

Hvala druze, treba ovo iskoristiti jer ako dodje opet ono kilavo vreme i po trgovinu i po rudarenje, plakacemo od muke.

Poslednja izmena:
jaoj nemam nista vise , cena relativno stabilna , sicu koju sam imao prodao , a ne spusta za enventualnu trgovinu a da se kupi po ovoj ne mere .. :)

ja sam isto izasao na 0.0196.. doduse imao sam neku sicu al opet :)

EDIT:
i ja da se zahvalim La.Prestige pratio sam njegove savete posto mi trgovina nije jaca strana i cenim da bi bio u debelom minusu da sam sam odlucivao :)

Poslednja izmena:
a9ebd08aa9b620025de315211e8f3c36.jpg

[emoji237] [emoji15]

Ćuti i kopaj :D

Kako da kopa kad je GPU umro, *****ao ga ASIC, ovo samo trguju ljudi. ;)

Vrh Dno