Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Pa valjda znate toliko do sada, da se novi DAG pravi svakih 7 dana.

Inače, to se dešavalo kod mene sa 7850, mislim na zaglavljivanje. Povećao sam joj napon i sve OK.

Poslednja izmena:
nije tacno da je na svakih 7. uglavnom na malo manje od 6 dana

meni vec 5 put zabode komp pri menjanju dag,i tako bleji do ujutro,otprilike oko ponoci

nebrisem dag... sam napravi novu polovinu i krene ko sto je i pre,zadnji put bilo preko 10gb u dag

eth ima lagano i kontrolisano raste .. mada uvek je bilo suprotno od onoga sta predpostavim
, sa druge strane sto se tice isplate oko 17 i 30 cu znati kolika je manja dnevna nagrada na coimine pa cu navesti.

prosek mi je bio ok 5,5-6 eth na 24 sata na konjotronu... dok nije odlucio juce od 9h i 43 do 17h i 30 DA nagradi moje poverenje tako sto mi je za to vreme isplatio svega POLA eth (toliko iskopano za to vreme) .. da znam engleski kako treba rekao bih mu ja !@#@###@!@ i familiju , mozda na poljsko bi bio recitiji :( ...

Sad stvarno pocinjes da me nerviras. Nema teorije da samo tebe pool krade. Ako jedini ti kukas onda treba da sednes i da se zapitas sta je problem.
Sve i da je pool imao prekid nije razlog da kukas 2 dana kako te pool zakida. A opet, jedini si ti koji se zalio. Meni je radilo savrseno, kao i uvek. Mozda ti samo net nije sljakao neko vreme, pa su masine zvrjale u prazno.
Sinoc si pricao kako ti je isplatio jedan eth, danas kazes pola. Do sutra nece ni tih pola ostati. Dve puta nista je nista, crva nije ni bilo :d

Dwarf tipa 8.35 novcica a Konjic cepa 10+. Izgleda Konj krade :D

mozda mu se desilo da kompovi naizgled rade ali se ne salju serovi na pool, meni se to desilo nekoliko puta

da zans, zavrsili kod njega :p

daaaaaaaj babo glavu :smash:

mozda mu se desilo da kompovi naizgled rade ali se ne salju serovi na pool, meni se to desilo nekoliko puta

Ovo se i meni desilo na jednom rigu par puta, sve sljaka, baca share-ove, temp kao kada kopa normalo, ali na poolu (Coinotron) nista. Obrisao sam dagove i proradilo.
A od pre 15 dana sam na proksiju, tu sve radi savršeno, nekada je davao 10% manje, ali su sada to izgleda sredili.

Desava se da baca serove i tople karte budu al driveri ne valjaju ;).

Hm. A drajveri su isti na svim rigovima...

Tipa ako stavis 13.12 i fajlove od 14.12 pa pobrljavi (kopa al ne baca share na pool),zato ja peglam 13.12 i 15.4 dll

Jok, kod mene su svuda samo zvanični 15.7.1 :)

nije baš tema al možda je još neko imao problem... windows 10 je poslednja 2 dana počeo da mi svojevoljno updateuje video drajvere... to uradi u sred rada pa em pukne mining em posle ne mogu ponovo da ga pokrenem dok ne reinstaliram stare drajvere. kako da mu to onemogućim? ono u advanced system settings/hardware je stavljeno na no

Koje drivere si install,ima opcija i pri instalaciji drivera po deff stiklirano da sam skida nove drivere pa si mozda to propustio...

14.4, radilo je sve mesecima, odjednom je počelo da se dešava, u update history Windowsa vidim da mi je 22og ažurirao drajvere prvi put. Ranije se sećam da mi je win nudio neki update za cc, uvek sam išao ignore, sada izgleda više ne pita :)

CAo ljudi:)
Moze mala pomoc, ne mogu da namestim 270x da radi... posto verovatno ima neko drugacije podesavanje od 280x..
hvala

nije baš tema al možda je još neko imao problem... windows 10 je poslednja 2 dana počeo da mi svojevoljno updateuje video drajvere... to uradi u sred rada pa em pukne mining em posle ne mogu ponovo da ga pokrenem dok ne reinstaliram stare drajvere. kako da mu to onemogućim? ono u advanced system settings/hardware je stavljeno na no
Moraš ubiti kompletan update ukoliko ideš preko kabla. Jednostavnije resšnje je ako koristiš WiFi - samo stavi da bude Metered connection.

Poslednja izmena:
na kablu sam... imaš neki proveren link?

Crko nam konj :crash:

Ćuti, barem grafičke kopaju u prazno, ako ništa drugo :)

Nee kopaju u tome je problem...

Moje kopaju sve u 16 :) ali statistika na konju ide ka nuli :D

Samo jedna masina zabola, toliko o masinama sa 2 napajanja... Sve ostale sa jednim napajanjem ne zabodu

Nazad
Vrh Dno