Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
jos mi na coinotronu stoji pored adrese LOCKED
a potvrdio sam preko mejla adresu
dokad ce il nesto nije dobro?

to bi trebalo odmah da se ukloni cim potvrdis odnosno kliknes na link koji dobijes u mail...

REJECTED...REJECTED... i tako od juče popodne. Jedna mašina radi, drugi worker 0.0 KH/S, bez obzira na minere, drivere šta god. Čak sam menjao i naziv workera... A radilo normalno jedno vreme. Sad idem da reinstaliram Windows, ostadoh bez ideja.

Jesi siguran da ti je lepo to podeseno? Vidi da nisi propustio neki karakter u podesavanjima.

Možda ima neku ne GCN kartu ...

pokusavam da pokrenem ovo sto je spakovao apple na prethodnoj strani (identicno, samo moji podaci u bat), ali idu beskrajne nule. Driver 13.12

Meni stalno sve radi ok sa padom i rastom hrate-a za 4x280x je sada oko 90 mh, bilo je i preko 110 mh u nekim momentima (traju po 3-5 dana).

Poslednja izmena:
Neki su se ubacivali direktno u miner, neki u sistem 32, gde idu ovi?
sa 15.7.1 driverima, npr. ovaj tvoj miner ne radi. Voleo bih da znam koja je najbolja kombinacija minera i drivera za coinotron. Uz ovaj proxy sto se ne podesava

Poslednja izmena:
amdocl64.dll se ubacuje u system32 a onaj drugi ide u systemwow64

Hvala, evo ga vrti... Ne baca nesto, ali radi i sto je najvaznije, vidi ga pool. oko 137mh/s na rigu od 6 280x na 1000mhz. mislim da je to dosta vitko.
Treba pogoditi najbolju kombinaciju drivera i minera.

Poslednja izmena:
ako koristish nove drajvere, 15.7.1 npr, mora i novi majner (ne moraju dll fajlovi ni u majner ni u system 32), 0.9.4.1 ili new2 verzija
takodjer, koliko se secam, moraju i druga podeshavanja u bat fajlu, nemere gpu batch size 20 vec cl local i global work verzija...

Ne buni ga bzvz,dobio je sve na tacni i radi mu sad ;)
Sto se tice brzine to je to za 6 kartica...

Ma hvala kolega na tacni u svakom slučaju, ali meni jedna mašina odavno radi sa 15.7.1 driverima i 0.9.41 new2, kao što sam napisao ranije, ali na Dwarfu. Do juče je to isto dva dana radilo i na Coinotronu, a onda se odjednom nešto zaglupelo na jednoj mašini i počeli su problemi. Lično volim Win 8.1 i novije minere i drivere, ali kad se desi da neće, onda su i starije varijante dobre. Hvala tebi anyway! :)

takodjer sam primetio da -g -f komande moraju da budu na odredjenom mestu u komandnoj liniji, inache samo bljecne majner....

Ja cak moram i kartice na rig da stavim :d:p

Poslednja izmena:
--gpu-batch-size 20 -t 2

Cemu sluzi ova komanda ????

Da radi kopanje:D . Ne zapitkuj mnogo vec pustaj da kopa, - t oznaka je koliko imas kartica pa iza stavis broj ;)

Da radi kopanje:D . Ne zapitkuj mnogo vec pustaj da kopa, - t oznaka je koliko imas kartica pa iza stavis broj ;)

manji hashrate na default taktovima u mineru sa upaljenim proxyjem za oko 5-10 posto pokazuje 95 videcemo kako ce isplata da ide ...uglavnom mesecima sam na nano poolu zadnjih petnestak dana isplata bila za 105mh 3.7-4kom

Pa koristi miner koji sam okacio... Ne ide u svaki miner isto podesavanje!

Nazad
Vrh Dno