Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ovaj ctron NE PLACA, gde je potparol Sajber da da izjavu >>????>>> :rtfm:

Kad si u dilu sa njima :D

Salio sam se. Ja i ako kazem da mi ne placaju nece mi verovati posto krizu prica da sam na platnom spisku :d
Nije ni meni leglo. Jel ostali pool-ovi isplacuju ili je na svima isto?
Mozda poljak ima obaveza pa ne stize ili je vec zapalio na egzoticnu destinaciju za Novu ;)

Uleteo sam u ETH na Kraken-u, ETH/EUR paritet.
Ulaz 0.83 EUR.
1st exit 1.3 EUR
2nd exit 1.5 EUR

Drzte mi fige :)

Drzimo.

p.s prokinu isplata kod poljaka.

Aha, sad sam bas hteo da napisem da mi je stvarno isplaceno ovog puta.
Ma poljak bio malo zauzet oko Nove pa nije bio kuci da posalje to. Ocekujte to i sutra, prekosutra... Ima i on dusu ;)

konjotron isplacuje , bar kod mene u redovnom ritmu bez stucanja , podesio sam da mi isplacuje posle 17 novcica i od kada sam to tako podesio nijedanput nije stucnulo , (ili zato sto sam dobra musterija :p) probajte i vi taj ciklus mozda ce odgovarati i vama...

Uvek ce sve da stigne, nemojte da brinete uopste. Problem je samo sto se eth isplacuje rucno s coinotrona a poljak je ziv covek ipak, mora i on nekada da se pomeri od masine.

Imam problem sa masinom od jutros.. Zna li neko u cemu je caka?
92ae5d1ae39d0129401936c99a08bba5.jpg

Probao pool, dagove x puta sad brisem drivere pa cu da probam ...
Edit : ne pomazu ni fresh driveri ...

Poslednja izmena:
Probaj poslednji ethminer.

Ako mislis na new2 probao i nece

Bilo je do dll fajlova... Ubaceni novi i idemo dalje :)

Drajvera :)

Reinstaliranje drajvera nije pomoglo ali nakon ubacivanja .dll fajlova u drajvere proradilo....Meni sad tu niš' nije jasno. Kopanje ETH radi sa 14.4 - 15.7.1 drajverima (koliko sam ja upoznat)...Kojih .dll-ova u koje drajvere (ako nije tajna)?

Ne.

14.4 za podešavanje GPU-a, a od 14.12 se uzimaju *.dll ili drajveri za ethminer.

Poslednja izmena:
^^
Ja sam onda fenomen jer meni od avgusta radi kopanje sa 14.4 bez ikakvih ubacivanja *.dll iz drugih verzija drajvera...nego (***e osećam se kao nOOb) koji su to "drajveri za ethminer"?

Hm, onda možda koristiš neki (baš) stari ethminer?

Poslednja izmena:
13.12 + 15.4 dll ;)

koristim najnovije drivere i ethminer, neznam koja je verzija, al mu je veličina 657,408 bytes, i to sve radi savršeno, bez ikakvog ubacivanja i šta već

I ja isto, nesto sam se znam ranije zamlacivao sa nekim drajverima ali sada koristim 15.7.1 sve normalno instalirano bez ikakvih dll-ova i to radi extra...

Vrh Dno