Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
jos mi na coinotronu stoji pored adrese LOCKED
a potvrdio sam preko mejla adresu
dokad ce il nesto nije dobro?

to bi trebalo odmah da se ukloni cim potvrdis odnosno kliknes na link koji dobijes u mail...

REJECTED...REJECTED... i tako od juče popodne. Jedna mašina radi, drugi worker 0.0 KH/S, bez obzira na minere, drivere šta god. Čak sam menjao i naziv workera... A radilo normalno jedno vreme. Sad idem da reinstaliram Windows, ostadoh bez ideja.

Možda ima neku ne GCN kartu ...

pokusavam da pokrenem ovo sto je spakovao apple na prethodnoj strani (identicno, samo moji podaci u bat), ali idu beskrajne nule. Driver 13.12

Meni stalno sve radi ok sa padom i rastom hrate-a za 4x280x je sada oko 90 mh, bilo je i preko 110 mh u nekim momentima (traju po 3-5 dana).

Poslednja izmena:
Neki su se ubacivali direktno u miner, neki u sistem 32, gde idu ovi?
sa 15.7.1 driverima, npr. ovaj tvoj miner ne radi. Voleo bih da znam koja je najbolja kombinacija minera i drivera za coinotron. Uz ovaj proxy sto se ne podesava

Poslednja izmena:
amdocl64.dll se ubacuje u system32 a onaj drugi ide u systemwow64

Hvala, evo ga vrti... Ne baca nesto, ali radi i sto je najvaznije, vidi ga pool. oko 137mh/s na rigu od 6 280x na 1000mhz. mislim da je to dosta vitko.
Treba pogoditi najbolju kombinaciju drivera i minera.

Poslednja izmena:
ako koristish nove drajvere, 15.7.1 npr, mora i novi majner (ne moraju dll fajlovi ni u majner ni u system 32), 0.9.4.1 ili new2 verzija
takodjer, koliko se secam, moraju i druga podeshavanja u bat fajlu, nemere gpu batch size 20 vec cl local i global work verzija...

Ne buni ga bzvz,dobio je sve na tacni i radi mu sad ;)
Sto se tice brzine to je to za 6 kartica...

Ma hvala kolega na tacni u svakom slučaju, ali meni jedna mašina odavno radi sa 15.7.1 driverima i 0.9.41 new2, kao što sam napisao ranije, ali na Dwarfu. Do juče je to isto dva dana radilo i na Coinotronu, a onda se odjednom nešto zaglupelo na jednoj mašini i počeli su problemi. Lično volim Win 8.1 i novije minere i drivere, ali kad se desi da neće, onda su i starije varijante dobre. Hvala tebi anyway! :)

takodjer sam primetio da -g -f komande moraju da budu na odredjenom mestu u komandnoj liniji, inache samo bljecne majner....

Ja cak moram i kartice na rig da stavim :d:p

Poslednja izmena:
--gpu-batch-size 20 -t 2

Cemu sluzi ova komanda ????

Da radi kopanje:D . Ne zapitkuj mnogo vec pustaj da kopa, - t oznaka je koliko imas kartica pa iza stavis broj ;)

Da radi kopanje:D . Ne zapitkuj mnogo vec pustaj da kopa, - t oznaka je koliko imas kartica pa iza stavis broj ;)

manji hashrate na default taktovima u mineru sa upaljenim proxyjem za oko 5-10 posto pokazuje 95 videcemo kako ce isplata da ide ...uglavnom mesecima sam na nano poolu zadnjih petnestak dana isplata bila za 105mh 3.7-4kom

Pa koristi miner koji sam okacio... Ne ide u svaki miner isto podesavanje!

Nazad
Vrh Dno