Ne, koristim win 7 x64 i ja sam prilicno siguran da je nesto do pool-atj. Coinotrona, ali onda bi stao sa kopanjem, zasto puca drajver i imam BSOD (plavi ekran) ekran??
Kada restartujem kompletno drajver i opet ga instaliram, krene kao i onda ubrzo, posle par sati, ili par dana, opet pukne, a kad ubacim ona 4 fajla rucno u ethminer, kako ne bih brisao ceo drajver (stara fora), ili baca hes 0, ili opet stane, a ponekad radi normalno...
P.S. Ovo je definitivno neki misteriozni algoritam, kao i miner, ludnica...:wall:![]()
Proveri da li je oslabilo napajanje.Znam to sve druze, drajver je sigurno uspesno obrisan, apsolutno sve, nije do toga, a i ram memorija je nova 4gb Kingston Hyperx 1600 mhz, tako da nije ni ona sigurno, jer da jeste, ne bi do sada lepo radilo. Kartice su na sasvim pristojom kloku, AFB koristim za stelovanje, trenutno je 1000/1400, sto je skoro pa def...
Imam program Bluescreen Rewiver i tamo pise da ATI drajver zeza i puca, nije do memorije, proguglao sam...
Videcu danas sa promenom pool-a sta kaze, mada bih pre rekao da ethimner-i zezaju.
Ima li neko proverenu stabilnu verziju ethminer-a da probam?
I ja sam prvo bio pomislio na memoriju, da negde "zaglavi", jer znam da je ovo algo gladan memorije, ali nije to u pitanju, ne znam sta je, ima li neko jos neku ideju?
CPU sa integrisanom zna da zeza, probaj ovo sto ti je boooki rekao.Ostavio samo.... ethminer -G -F http://80-eth.suprnova.cc:80/xxxxx.1/45 .....nema šanse da se pokrene sa -G parametrom jer prijavljuje da GPU nema dovoljno memorije (gore postovan screenshot) a bez -G mi zauzeće procesora 100% (i5 4690k+asrock z97pro4) tj. kopam sa njim dok karte nerade posao...da napomenem da je na staroj mašini (iz moja mašina) sa istim postavkama sve radilo besprekorno..
@sasami koristim 14.4 jer mi dozvoljavaju underclock napona karti...
ethminer --list-devices
Pa i ja sam imao razna iskustva sa rudarenjem, ali ovo mi se jos nikad nije desilo, zato kazem da ovo ostaje misterija. Mozda su menjali diff, ili nesto od nekog bloka, pa je to napravilo pometnju...Nemam pojma. Ja sam na coinotronu 10-15 dana i stvarno mi radi sve bez greske. U svakom slucaju super da ti je sve proradilo.
Edit:Cudim se jer do sad nisam imao problem, a nisam nigdje ni citao da pool moze praviti BSOD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari