Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Rešeno...
Your payout was affected by bug in geth's sendTransaction RPC.
Due to that issue we must manually check every batch of payouts and remove those which failed to make it to a block.
In such case your balance is corrected and coins are sent again in next batch 120 min. later.

Please check your last payout. Amount is 8.61207055 ( deleted payout + coins mined after deleted payout )

We are waiting for Ethereum devs to fix this issue
Best regards,
Coinotron

Taj problem je poznat od zacetka ethereuma, shift tim radi na tome i rekli su nikakve updatove nece davat dok ne rese isti problem...

Mislim da im je potez mininga ishitren da navuku ovce sa $$$, izgleda ko da ni ne pokusavaju da rese problema oko mininga POW i transakcija, za DAAP aplikacije nemam pojma za koji je isti samo i stvoren

kako se bese zove taj novi ETH klon, bio na poslu sad tek sedam za komp?

opet si zaradio:d

pre ce 450k nego 350.

mrzi me ponovo da kacim skronsotove, uostalom...bole me ona stvar.

evo 0.0043 vec na krakenu...bravo ja! haha

Poslednja izmena:
Nije mi proslo svih 8.000 na 0.00389, samo 5.800. Sad prodato...Tooo majstore.

Ne trazim ja dokazni materijal...trgujes za sebe. Razmenjujem ideje samo :)

tako i treba, da se razmenjuju ideje, a ne da se jajari. to je gubitnicka strategija.

untitled.png

Poslednja izmena:
Ja sam izasao na 431 sa 40%, ostalo sam postavio do 450...Ako ode dole pokrio sam se za kupovinu na 350 :)

ja imam dosta municije za padove, ispucao sam vrlo malo na 0.00385, tako da cu sacekati do veceras/nocas da vidim sta dalje. samo od shorta sa 0.00495 sam uzeo na etheru preko 1 btc. 1.5 tačnije. :D

od šitine dosta.

Poslednja izmena:
Super svaka cast...ja isto shortujem vec par dana...uzeo sam lepu sumu vec od starta...imao sam i jedan pad zbog nestrpljenja ali generalno plus od nekoliko btca :)

http://ethpool.org/ : " Website is offline No cached version of this page is available." znaci bagra pakrala sta je pokrala i pobegose ..... u etar ...

Kopati samo na proverenim poolovima suprnova, coinotron...nista drugo ne dolazi u obzir!

http://ethpool.org/ : " Website is offline No cached version of this page is available." znaci bagra pakrala sta je pokrala i pobegose ..... u etar ...

ne vec su svojom greskom njih pokrali (mada verovatnije zbog bug-a u ethereum codu gde neke transakcije ne prolaze), javilo se masa njih da je zadnja isplata bila 2-3x... dok su neki ostali kratki

Poslednja izmena:
ma ovaj coinotron super placa samo kad bi imalo jos malo snage ...

ne vec su svojom greskom njih pokrali (mada verovatnije zbog bug-a u ethereum codu gde neke transakcije ne prolaze), javilo se masa njih da je zadnja isplata bila 2-3x... dok su neki ostali kratki

da...pokrali su mene jer mi nisu isplatili nista ! :( :mad:

jos znaju da sve pogase , mozda su se sami zexnuli ali zexnuli su i druge

Realno pocetnu gresku ste sami napravili. Niste trebali ni da kopate kod njih. Tako im ne bi ni dali sansu da vas pokradu.

Nazad
Vrh Dno