Nikad ne šalju. Izrada oko mesec danaKartice stižu u filijalu, ne šalju SMS obaveštenje o izradi koliko znam (ne uvek).
No way, i ovi su počeli da redom šalju kartice na Kućnu Adresu.
Nasumično mi reizdali, meni je na ovaj Omladinski Račun.Je l' ti kartica pri isteku ili su ti je nasumicno reizdali?
Kartica vezana uz devizni vise nije Master, sada je Visa https://www.erstebank.rs/sr/Stanovnistvo/Kartice/Visa/devizna-kartica
Sad vidim da od 10.12.2024. važi novi cenovnik za stanovništvo, a nisu poslali obaveštenje. Moram da ga proučim.Je l' ti kartica pri isteku ili su ti je nasumicno reizdali?
Kartica vezana uz devizni vise nije Master, sada je Visa https://www.erstebank.rs/sr/Stanovnistvo/Kartice/Visa/devizna-kartica
Baš me zanima šta će biti za nas koji smo otvorili devizni sa Masterom kad istekne kartica. Da li će da menjaju za Visa :/Je l' ti kartica pri isteku ili su ti je nasumicno reizdali?
DaDa li će da menjaju za Visa
Meni Master ističe krajem 2025, na kraju mi reizdali Visu iz nekog razloga.Meni je juče stigla nova Master Card vezana za devizni račun.
Stara ističe na kraju decembra.
Vrše vanredno reizdavanje svih MC omladinskih kartica u Visa, samo u različitim vremenskim intervalima.Meni Master ističe krajem 2025, na kraju mi reizdali Visu iz nekog razloga.
Ima smisla svakakoVrše vanredno reizdavanje svih MC omladinskih kartica u Visa, samo u različitim vremenskim intervalima.
Dakle kartice za racun u evrima su besplatne i budu ili visa ili MC. Da li moze da se izabere ili mozda da se dobiju obe?
Održavanje deviznog računa je besplatno ali po otvaranju se plaća 400din izrada kartice i verovatno još nešto. Tako je bilo kada sam ja otvarala pre 4 godine. Nema biranja, banka dodeli za devizni račun Master card, sada vidim pišete da je to sada Visa. Inostrane transakcije se ne naplaćuju ali kada plaćaš u inostranstvu oni uzmu kao rezervaciju neki % od transakcije, pa kada se ona proknjiži vrate ta rezervisana sredstva (mislim da je u pitanju 7 - 10%).Dakle kartice za racun u evrima su besplatne i budu ili visa ili MC. Da li moze da se izabere ili mozda da se dobiju obe?
Da li naplacuju nesto za inostrane transakcije?
Da li ste uopsteno zadovoljni Erste bankom.
Meni su besplatno re-izdali ovu Visu, i pustili je poštom, kada 'će stići na adresu Boga pitaj. Najverovatnije da 'će čak možda i poništiti ovaj Order, pošto si već dobio novu Visu. Ali za svaki slučaj pozovi Banku i raspitaj se oko ovoga.Da li se ovo još nekome desilo?
Naručio Visa Omladinsku pre tačno 3 nedelje (iako sam znao da košta 400 dinara izdavanje/reizdavanje na zahtev klijenta), juče dobijam poruku da je kartica stigla u filijalu i da mogu da dođem da je pokupim.
Danas (jutros) dobijam poruku da su za mene poručili novu Visa Laganu karticu kao zamenu za Master i da će mi je poslati na kućnu adresu.
Ja ću otići po Vizu što je stigla u filijalu, a baš me interesuje da li ću svejedno dobiti poštom još jednu.
Da li se ovo još nekome desilo?
Naručio Visa Omladinsku pre tačno 3 nedelje (iako sam znao da košta 400 dinara izdavanje/reizdavanje na zahtev klijenta), juče dobijam poruku da je kartica stigla u filijalu i da mogu da dođem da je pokupim.
Danas (jutros) dobijam poruku da su za mene poručili novu Visa Laganu karticu kao zamenu za Master i da će mi je poslati na kućnu adresu.
Ja ću otići po Vizu što je stigla u filijalu, a baš me interesuje da li ću svejedno dobiti poštom još jednu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari