Šta je novo?

Erste banka

Upravo zvao kontakt centar, kažu biće u toku dana aktivirano (valjda je velika gužva).

Što se novog omladinskog računa tiče, za nas koji već imamo Master radiće se vanredno reizdavanje, bez naknade. Ne zna se tačno kada, ali kažu da ćemo pre toga dobiti obaveštenje.

Dopuna: Erste još uvek NIJE aktivirala Google Pay, i dalje je u test fazi. Ko se danas prijavljuje se dodaje na listu čekanja. Objava na sajtu je očigledno pogrešna.

Poslednja izmena:
1729011750216.png
hahaha

Al dobro biće valjda uskoro i apple pay, bitno da se radi.

Znam koliko i ti, probao sam da dodam ali govori mi da nije podržano.

Akcija za mlade daju 3k ako se napravi transakcija u bilo kom iznosu sa novom visa laganom karticom

Upravo dodao karticu, zasto ovo nije medju vestima glavnim na forumu, a ne da je google promenio ikonicu i sad pise tvoje ime kad udjes u settings (salim se mozda je i bilo u vestima).

Da li mozete na aplikaciji u transakcijama da vidite iznos priliva ili samo odlive?
Podesio sam kako treba na filteru ali i dalje ne mogu da vidim.

Slatka je baš nova omladinska i zapravo se odlično vidi u mraku. Svi podaci su na poleđini kartice, a ivice su roze boje trobojna je kartica.
IMG_2017.jpegIMG_2016.jpegIMG_2019.jpeg

Dobih mail jutros da je krenuo google pay tako da

Odlično izgleda, jesu li ti oni sami reizdali karticu ili si morao da podneseš zahtev i platiš 400 din?

Samo me brine da se neće izlizati ti brojevi iza.
Reizdata je. Ostaje isti pin kao za Omladinsku Mastercard. Štampa mi deluje kvalitetnije nego na drugim karticama tako da ne bih brinuo.

Radi lepo google pay. Sad zena moze da mi zapleni karticu :).

Ima li neko Erste deviznu u EUR?

Kako funkcioniše u inostranstvu, treba li neka najava pre puta? Da li je neko imao situaciju da mu bude odbijena (u radnji za neki sitan iznos, u restoranu, hotelu, itd...).

Pored Omladinskog računa imam trenutno Fluo karticu od OTP banke koja je vezana za dinarski i EUR račun i ona za sada radi odlično, Erste kartica vezana za devizni nije skupa (3.5 EUR jednokratno) a devizni račun je besplatan pa sam razmišljao da je uzmem i malo isprobam sledeći put kada budem išao negde, a i nije loše imati backup varijantu.

Naaaaaapokon i Apple Pay 😍

IMG_2092.png

Ima li neko Erste deviznu u EUR?

Kako funkcioniše u inostranstvu, treba li neka najava pre puta? Da li je neko imao situaciju da mu bude odbijena (u radnji za neki sitan iznos, u restoranu, hotelu, itd...).

Pored Omladinskog računa imam trenutno Fluo karticu od OTP banke koja je vezana za dinarski i EUR račun i ona za sada radi odlično, Erste kartica vezana za devizni nije skupa (3.5 EUR jednokratno) a devizni račun je besplatan pa sam razmišljao da je uzmem i malo isprobam sledeći put kada budem išao negde, a i nije loše imati backup varijantu.
Imam. Nema nikakvih najava, nije mi bila odbijena nikada. Radi skroz normalno, imaju ok kurs. Jedino treba obratiti pažnju da se ima otprilike oko 10% više sredstava nego što je iznos plaćanja, jer po ugledu na intezu rezervišu više, pa vraćaju razliku nakon knjiženja.

Odlično, sad samo još Žorž da dođe pa da kažemo da su se zaista modernizovali i unapredili.

Nego @dervisbegovic_ jesu li ti automatski reizdali karticu ili si tražio izdavanje uz naknadu po Cenovniku?

Mislim da sam već pisao, automatski je reizdata (ali ne prevremeno, nego je kartica isticala pa se utrefilo da bude u mesecu od kad se izdaje nova viza)

Hvala, moguće da jesi već spomenuo al ja zaboravih, onda ću da zatražim blokadu i prevremeno izdavanje, 400 dinara nije neka velika suma (čak i u odnosu na druge banke) a interesuje me kako Visa izgleda uživo, na slikama je dosta kul

Iskoristi prvo Mastercard cashback utorkom sada kada ima i Apple Pay i Google Pay. Jedino ako si baš nestrpljiv, svakako nije skupo. Strpio bih se da sam na tvom mestu jer po onom mejlu svakako će da vrše prevremeno izdavanje. 😃

Koristim ja uveliko Master cashback i to u više banaka, nije mi to toliko bitno kod Erste. A da sam nestrpljiv, jesam, šta ću😀.

Koristim ja uveliko Master cashback i to u više banaka, nije mi to toliko bitno kod Erste. A da sam nestrpljiv, jesam, šta ću😀.
Sasvim solidna dobar kvalitet stampe a i mozes da se igras sa blicom da punis one coveculjke koji svetle :)

Uvedena je i Apple Pay usluga!
Naaaaaapokon i Apple Pay 😍

Pogledajte prilog 467334

Imam. Nema nikakvih najava, nije mi bila odbijena nikada. Radi skroz normalno, imaju ok kurs. Jedino treba obratiti pažnju da se ima otprilike oko 10% više sredstava nego što je iznos plaćanja, jer po ugledu na intezu rezervišu više, pa vraćaju razliku nakon knjiženja.

Ja sam danas podneo zahtev za Visa Omladinsku (verovatno sam mogao da čekam da je sami reizdaju ali nema veze).

Na NetBanking-u stoji da je u izradi, a naknada od 400 dinara mi nije još skinuta. To će verovatno da skinu sa računa prilikom uručenja same kartice.

Vrh Dno