Милисав
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.10.2015
- Poena
- 415
Ja sam po svoje kartice išao u ekspozituru, možda ne šalju poštom?rekli su mi da ce mi poslati Visa karticu na adresu u roku od 15 dana,
Jel naplaćuju proveru stanja na deviznom prwko bankomata?Da li si otvorio devizni ili dinarski? Ja sam otvorio devizni pre 2 meseca, posle 3 nedelje dobio MasterCard, uplatio sebi 20 evra i oni su mi skinuli 3.5 evra za karticu, nema nikakvog održavanja. Velika mana ne može da se proveri stanje online ni preko aplikacije jer ne možete da se registrujete, samo preko šaltera ili bankomata.
A jel ti, kad kupuješ u dolarima i imaš ih na računu, ne konvertuju, t.j. skidaju direktno?Naplaćuju 30 din, na šalteru je besplatno. Čekam prvi izveštaj da mi stigne, za prethodni mesec, rečeno mi je u prvoj nedelji meseca.
Vrlo je nezgodno čekati mesec dana da se vidi transakcija, imao sam par sitnih od desetak dolara čisto da probam ali ne znam ni kurs ni proviziju, videću kad stigne na email, tako sam odabrao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari