Pa logicno je,ne mogu unapred da ti uracunaju popust,sta ako ti platis posle 20og😂Ni ovo nisam znao, mislio da popust ide na račun iz istog meseca. 7% je. Hvala ljudi.
Isto i meni tad, sam očitao prvog Januara i tad im odmah poslao sliku.Стигао понедељак
На мејл
Isti slučaj.Je l’ i ostalima iz BG još uvek nije stigao račun? (Staro brojilo, nisam sam očitao)
Pisao sam im juče primedbu i evo sad vidim produžili rok do 24.01. za popustIsti slučaj.
Moze da kukas koliko hoces , niko te ne cuje zato bolje sam ocitajNemam reči za ovu stoku iz EDB-a. Mrtvi ‘ladni mi poslali račun za decembar sa potrošnjom od 0kWh. Način očitavanja NEOČITAN!!!
I kao da platim samo 939,06din
Pa kao da nisu mogli da naplate po proseku ako već nisu očitali pa da znaju tačno (jer sam gledao i prošli mesec su lupili odokativno po proseku verovatno). I šta sad sledeći mesec će da očitaju i da naplate za 2 meseca i da me uteraju u plavu zonu?
Da li platiti samo 939,06din ili da uplatim otprilike koliko mislim da bi bio račun?
U crvenu bajo u crvenu 🤣Nemam reči za ovu stoku iz EDB-a. Mrtvi ‘ladni mi poslali račun za decembar sa potrošnjom od 0kWh. Način očitavanja NEOČITAN!!!
Pa kao da nisu mogli da naplate po proseku ako već nisu očitali pa da znaju tačno (jer sam gledao i prošli mesec su lupili odokativno po proseku verovatno). I šta sad sledeći mesec će da očitaju i da naplate za 2 meseca i da me uteraju u plavu zonu?
Da li platiti samo 939,06din ili da uplatim otprilike koliko mislim da bi bio račun?
Bolje uplati koliko otprilike misliš da bi bio račun, da te sledeći put ne iznenade sa ko zna kojom cifrom.Meni tek danas došao račun 🙄Nemam reči za ovu stoku iz EDB-a. Mrtvi ‘ladni mi poslali račun za decembar sa potrošnjom od 0kWh. Način očitavanja NEOČITAN!!!
Pa oni ovo sve namerno i rade da bi mi svi obavljali njihov posao očitavanja za džabe.Moze da kukas koliko hoces , niko te ne cuje zato bolje sam ocitaj
Pa tako ispada, ali pre će biti da je u pitanju kombinacija javašluka, nesposobnosti, korupcije, svakako i zle namere ali ne u organizovanom maniru jer oni ni ne znaju šta znači organizacija. Najbolje je nemati sa njima posla i sam to odraditi iako je istina da i njima to ide na ruku, ali život je suviše kratak da bi se još i natezanjima s njima oko toga bavio.Pa oni ovo sve namerno i rade da bi mi svi obavljali njihov posao očitavanja za džabe.
Ne, budući da je brojilo ispravno evidentirano kao neočitano. Sledeći put će zato podeliti. Da kao način očitavanja stoji konvencionalno, to bi značilo da je kao neko stvarno očitao i utvrdio da u decembru nije bilo potrošnje, i tada bi celu stvarnu potrošnju stavili na naredni račun, tj. prvi kad bi stvarno očitali. To je ranije bio veliki problem, jer često nisu evidentirali neočitana brojila kako treba, ali je u međuvremenu, uvođenjem prikaza načina očitavanja, makar to rešeno, tj. ne smeju više da lažno očitavaju nulto stanje.I šta sad sledeći mesec će da očitaju i da naplate za 2 meseca i da me uteraju u plavu zonu?
I ja mislim da nema, makar nisam dosad uspeo da utvrdim, a i iskustva sa foruma su šarena.Нема правила (или можда и има), неком пишу нула, неком просек.
Kako unapred plaća decembarski račun?😏Zašto bi im davao i dinar unapred?
Da javim razvoj događaja. Poslali su mi korigovan račun ali sada više nije nula nego 232 kWh što je skoro 80% manje nego u istom mesecu prošle godine. Jasno je da je to nemoguće jer se grejem na...Kod mene u stambenoj zgradi krajem novembra uveli daljinsko očitavanje (skinuli staro digitalno i stavili novo). Onda su na novembarskom računu stajala stanja sa dva brojila za taj mesec ali sve lepo sračunato koliko kilovata je potrošeno. Međutim, već za decembarski stoji da nije očitano a i to se pojavilo na portalu tek pre dva dana. Poslao sam prigovor i sad čekam šta će odgovoriti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari