Placaj domacom karticom bez te provizije. To mozda podrazumeva mesecni trosak odrzavanja racuna ali je najelegantnije resenje.Da sam sebi odgovorim, dobio sam mail bez kontaktiranja, mora da ga salju kad vide u cemu je stvar automatski. Vise ne moze da se plati sa karticom iz inostranstva bez naknade, mora neko dugme da se pritisne i onda se doda 500 dinara naknada.... Lol, oce da se ogrebu o gastrabajtere ( i na mene koji trenutno nisam kuci haha), nista, kad god dodjem platicu po 1 2 racuna a ako je vise poslacu po nekom novac pa placati kad mi uplati na moj racun u Srbiji.. ****** bas.
Mislim da to ne može. Mora da se promeni korisnik, ili kada bi imao jmbg te osobe mogao bi na nju da napraviš nalog.Ima od osobe na čije je ime račun, ali je ta osoba preminula i svakako ne znam njen jmbg.
Nalog bi se pravio na potpuno drugu osobu.
Na svaki dan počevši od 29. (odn. pomerenog datuma roka za plaćanje ako se pada u nedelju za ponedeljak) ti se obračunava zatezna kamata do dana uplate. U svakom slučaju, isti ti je poziv na broj pa će ti to svakako obračunati kad god budeš imao da platiš.Da li sačekati naredni zbirni račun sa kamatom i platiti oba odjednom ili platiti račun iz prethodnog meseca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari