Ne znam zasto iznosis neistine, u NS ko god je dobio novo ko ja ocitavanja nema vec 4ti mese, cak ne mozes sam da ocitas i prijavis... takodje pola NS ima problema sa ocitavanjem trenutno, kao i ostatak vojvodineApsolutno nije tako. Gomila ljudi je dobila novo brojilo, i radi im kako treba. Mnogi nisu ni svesni da im je brojilo zamenjeno.
Da odbiješ zamenu: ne možeš. Najverovatnije, brojilo nije tvoje, već si ga predao Elektrodistribuciji, a šta oni rade sa njime nije tvoja stvar. Jedino možeš da se žališ na pogrešno merenje, ali i to tek kad dobiješ račun, pa posumnjaš na rad brojila.
Pozdrav
Ne daju pošto je tipski (jedan ključ otvara sve ormariće). Kad padne osigurač na fazi zoveš Elektrodistribuciju i kad stignu dođu da podignu.Pa zar nemaš ključ, trebalo bi zbog osigurača?
Jedini koji ovde iznosi neistine si ti. Hajde, citiraj moj post u kom sam rekao da "svima radi".Ta brojila nisu u funkciji na daljinskom ocitavanju, zato i iznosis nesitine da svima radi, ok, mada u pravu su za vas vojvodina i nije nista, ni ne postoji, pa mozete kako ocete
od NS carina, ukradenog elektro sistema do gasa/nafte itd nista ovde ne funkcionise i samo se otima i laze
Da, nisam uspeo. Videcu da ih okrenem da resim to. Da li je dovoljno okrenuti kontakt telefon sa te stranice?Neces moci jer se njihovi JMBG vode kao umrlo lice. Ja sam pokusala na mamu, nije prihvatio...ondaxsam zvala da pitam i zena je rucno ukucala mamin JMBG i onda je radilo. Posle sam prebacila brojilo na mene.
Možeš, piši im na [email protected] i [email protected], oni će da ti ručno dodajuMoze mala pomoc da se ne maltretiram do bandita. Hocu da aktiviram nalog online kako bih pratio potrosnju ali brojila i racuni stizu na preminule osobe (babu/dedu). Da li sam u prekrsaju ako upotrebim njihov JMBG da se registrujem na sajtu?
Ja sam ovako:Ја сам отворио посебан налог за рачун који шаљу на адресу моје покојне мајке, али сам запео код ЈМБГ.
Имам налог за своје бројиоо у другом граду и ту је све ок.
Шта сте ви послали мејлом да би вам би вам омогућили приступ рачунима?
Да ли су унели матични број ваших покојника или ваш?
Да ли су вам објединили на један налог или не?
Možda treba sačekati da uvedu ovaj novi sistem i nove naplatne brojeve u ostatku zemlje, kod nas u Vojvodini je taj sistem izgleda toliko napredan da nam pokojnici oživljavaju i pojavljuju se u sistemu sa JMBG-om.Slagali da su pokojnici živi. Samo voditi računa koja su godišta bili naši upokojeni preci, sve preko 90 godina "života" osobe na koju se vodi brojilo na dan slanja upita ili mejla možda može da bude sumnjivo ali ne mora da znači. Za pokojnu babu sam prebacio nekih 12 godina, sa 81 koliko je živela na 93 za koliko sam tražio da mi se nalog aktivira 🤣
Nije tačno.
Slali su pozive da se vlasništvo prenese na EPS. Ko to nije potpisao, može zadržati brojilo, koje je i onako u njegovom vlasništvu.
Čak i da pristanete na zamenu, možete zahtevati da vam ostave staro brojili tj da im ne dozvolite ima da ga odnesu.
Uz to prikačiti i skrinšot mejla u kojem lepo stoji tačno vreme slanja stanja. Ja bar tako radim.Slikajte vase brojilo da imate kad dobijete posle racun sa 0 kw.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari