Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

Ima, dužina jednog TS fragmenta u manifestu je 5-6 sekundi. Manifest sadži 3 fragmenta, player naravno ne kreće reprodukcija dok ne skine prvi fragment kompletno.

Češća je razlika 1-2s ali nema pravila šta može da se desi kad u isto vreme klikneš na taster da promeni na isti kanal.

Pozdrav, od pre neki dan dobijam geoblok za n1 i sk na eonu za smart tv, a preko istog neta nemam problem na aplikaciji za telefon, rade svi kanali normalno. Jel to menjano nesto, ili je do mene ?

Od danas nemam klasičan EON meni za odabir kanala. Kao što je na slici, imam taj meni u donjem levom uglu non stop prisutan. Promena kanala po broju ne radi, jedva uspem da dođem do menija koji mi da listu kanal (kao na web eon).
Da li je neko viđao ovo pre? IMG_3255.jpeg

Edit: Uspeo sam da odem na ikonicu ispod foldera koja se ne vidi (Settings) i da odradim restart aplikacije. Sve ponovo radi.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima! Koristim Amazon Firestick, na njega sam instalirao Eon app ali mi nudi loginovanje sa kodom jedino. Da li ima opcija da se ulogujem kao mobilni uredjaj ili nesto drugo posto mi je TV slot zauzet. Hvala !

Pogledaj na Kodi temi, možeš preko njega dodati EON aplikaciju.

Pozdrav svima! Koristim Amazon Firestick, na njega sam instalirao Eon app ali mi nudi loginovanje sa kodom jedino. Da li ima opcija da se ulogujem kao mobilni uredjaj ili nesto drugo posto mi je TV slot zauzet. Hvala !
samo preko Kodija moze, ali tu nemas videoteku niti gledanje unatrag, no koristis slot za mobitel pa sve u svemu nije lose, moras potrefiti da se verzija EON adona slaze sa verzijom kodija, nije strasno, 10 min posla

Ljudi, izasao update za Mojsbb aplikaciju. Konacno promene. Vidite i vi kod vas, ali ja sada vidim i Smart Box (KSTB6020) kao uredjaj - KONACNO!!!! Znaci moze da se obrise iz aplikacije i sad mi stoji 0/2 kako bi i trebalo. :) Ne znam za ove nove modele tipa SDSTB02 kakvo je stanje, i da li se i oni vide.
Kako si dobio 2 smart tv app? Ja imam EON Premium paket i imam samo 1

ma misli da moze da obrise eon box iz liste i tako dobije jedan tv slot ali ne moze. bar kod mene ne moze.

ima samo opcija reset i promeni pin

Kako si dobio 2 smart tv app? Ja imam EON Premium paket i imam samo 1
Имао сам Д3 и два Д3 мини и два слога за ТВ апликацију. Пре два месеца су Д3 заменили са ЕОН боксом и тада су укинули један слот.

Planiram da roditeljima uzmem Eon van mreže preko Smart aplikacije - bez STB -a.
Imaju Lg tv.
Zanima me kako je na LG?
Da li svaki put kada isključe tv moraju da ulaze u aplikaciju?
Ili može da se namesti da stalno pokreće Eon pri paljenju TV- a?

Ali je poprilicno jednostavno za pokretanje aplikacije, postavis da Eon bude paljenje na dugme broj. 1 daljinca, i onda kad upalis tv samo drzis 1 na daljincu da startuje eon. LG Quick Access Button funkcija na smart televizorima, izguglaj uputstvo.

neka podese precicu na daljinskom

На телеком оптици прорадили Н1 и Нова С (ЕОН смарт тв апликација).

Hajde pomoc, jer ili sam corav ili nepismen... Uzeo tv Hisense i probam da aktiviram EON... aplikacija na tv-u se pokrene, izbaci onaj aktivacioni kod i sve je to sad OK, medjutim kada udjem u nalog moj sbb nigde nema opcije gde ubaciti taj aktivacioni.
Inace net je preko mts-a ali to valjda nema veze jer isto bez problema registrovao i na fon i laptop, razlika je samo sto tamo traze podatke, user i pass dok za tv ide ova glupost sa aktivaciijom nekim brojem.

Hajde pomoc, jer ili sam corav ili nepismen... Uzeo tv Hisense i probam da aktiviram EON... aplikacija na tv-u se pokrene, izbaci onaj aktivacioni kod i sve je to sad OK, medjutim kada udjem u nalog moj sbb nigde nema opcije gde ubaciti taj aktivacioni.
Inace net je preko mts-a ali to valjda nema veze jer isto bez problema registrovao i na fon i laptop, razlika je samo sto tamo traze podatke, user i pass dok za tv ide ova glupost sa aktivaciijom nekim brojem.
U Moj SBB aplikciji televizija/Eon smart TV ukucaš kod.

Da li Eon aplikaciju imaš preko SBB ili total TV?

Koristiš Total TV? Ako da, onda nemaš mogućnost za Smart TV aplikaciju.

Nazad
Vrh Dno