Druže, može li mala pomoć oko aktivacionog koda koji mi se pojavi na TV-u? Imam isti stick, preuzeo sam i instalirao EON TV app sa Google Play Store-a. A kada odem na moj sbb u opšte nemam to polje za aktivaciju. Postoji samo opcija Gledaj EON na Smart TV i dugme Aktiviraj, mada se ništa ne dešava kada se klikne na to. Da li treba da nađem i instaliram EON apk bez onog TV pa da ga dodam kao što sam i telefon dodao, ili....Uh, i ja imam problem sa kanalima preko eon TV app na mi stick 4k... Problem je sa n1, nova s, sk kanalima i neki cine*** (da li cinemania ili cinestar ne secam se)... Zablokira slika a zvuk ide normalno...
Znam, moram da rešim tu tematiku jer sam ga zbog EON-a i uzeo. Moram pronaći EON apk za mobilne uređaje a ne TV. mada će mi kao totalnom početniku u svemu ovome to biti malo otežavajuća okolnost. (ps. Čestitam na kupovini Mi stick 4k u Computerland.rs U toj express akciji bila su 2kom od kojih je jedan zapao meni a čekam ga od 10.10 i stigao juče 😅)Vec sam ti pisao da ti kao korisnik Total tv usluge nemas prava da koristis smart tv aplikaciju.
E do mojega hahahaha... To sam totalno zaboravio 😆 Čuj ti njih čeka se skoro 2 nedelje da dođe sa Aerodroma... Pa da sam goluba pismonošu sa povezom preko očiju poslao po to pre bi mi stiglo nego njima od tačke A do tačke B.I tvoj je verovatno bio na Aerodromu.
@MilanBre U odnosu na koju platformu?
Svaka platforma ima neko kašnjenje signala u zavisnosti koja je tehnologija primenjena u distribuciji kanala.
E to sam hteo da čujem.@MilanBre Veće je kašnjenje preko satelita
Mnogo brže "putuje" signal preko interneta i IP protokola nego putem dvb-s/s2 tehnologije, zato što si ovde povezan direktno optičkim kablom od NET operatera do tvog ONT-a.
Optički kabl od svih materjala ima najbržu i najveću propusnu moć.
Za SK malo vise od 20 sekundi, barem je tako bilo dok sam imao oba servisa.Trenutno imam Total tv, znači Eon Tv aplikacija u odnosu na tu platformu.
Naveo si kanale kojima je stream za SmartTV app enkodovan koristeći HEVC kodek (nisam siguran / ne sećam se da li su sva 4 Fox-a HEVC-ovana, minimum jedan jeste sigurno i beše Fox Movies... ) a stream za mobilnu app i Eon sajt koristeći AVC kodekima ton na nekim kanalima (Fox kanali, prva, amc hd itd). Na istoj mreži svi ti kanali rade ok na telefonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari