neDa li na njemu koristiš tvQuickActions aplikaciju?![]()
Da odgovorim sam sebi. Box ima coax, tek sada video.Bas tako. Meni se desilo juce to isto, a box imam od pre 2 dana.
Ja dobio varijantu SDSTB02. Koliko vidim ovaj box ne moze da radi bez neta, msm na live program. Cim nestane net, izbaci gresku za reprodukciju. Kakve eon box-ove imate vi, da li mogu da rade bez neta samo na coax, ili su svi takvi?
Da li je moguca zamena da trazim preko call centra da mi daju box koji radi samo na coax ?
Brže da, bolje je već diskutabilno jer boga mi je bagovit firmware na SDSTB02:Neuporedivo bolje i brze radi.
Ja sam dobio tako sto sam se od februara putem maila žalio. I svaki put problem dokumentovao video snimkom. 4x su pokušavali da rese problem, sto azuriranjem sto nekim “daljinskim podesavanjem”. I svaki put se problem vraćao posle 3-4 dana. I 5x su me pozvali i doneli novi uređaj.Pitanjce:
Kako da postojeći korisnik izmoli da se stari eon box KSTB6020 zameni za novi SDMC SDSTB02. Elem, dobija se wifi prijem, mogućnost hot spot kao WiFi extender i Dvb T2 (pored jačeg procesora) što mi je primamljivo (nadam se da sam dobro razumeo šta su novosti).
Ko u srednjem vekuHotspot nudi samo 2.4 GHz WiFi![]()
Kontaktirao sam ih preko chat-a, rekoše mi da je taj uređaj namenjen isključivo korisnicima "van mreže" da bi mogli da se kače preko wi-fi-ja.Ja sam dobio tako sto sam se od februara putem maila žalio. I svaki put problem dokumentovao video snimkom. 4x su pokušavali da rese problem, sto azuriranjem sto nekim “daljinskim podesavanjem”. I svaki put se problem vraćao posle 3-4 dana. I 5x su me pozvali i doneli novi uređaj.
cek cek, ovaj novi v3 box ne koristi dvbc?Ima DVB-C tuner ali ga Eon app ne koristi![]()
Tako je. To je zaključak ljudi (@Salac UE , @MaxBgd ...) koji imaju na raspolaganju SBB cable signal i taj model, ja nemam kablovsku i nisam testirao lično.ovaj novi v3 box ne koristi dvbc?
Postoji opcija za skeniranje dvb-t2 kanala u sklopu fabričke EON aplikacije ali skeniranje traje sekund i normalno ne pronalazi ništa iako ima jak dvb-t2 signal.unutar Eon app nije omogućena / funkcionalna? @kalehrl ?
🤣🤣🤣 Sram ga bilo što očekuje osnovu funkcionalnost AndroidTV OS...Shaman je samo malo razmazen.
Drugi uređaji sa istim tim Android 11 nemaju tih problema.Inace, ti "problemi" su vise zbog samog Androida 11 a ne zbog loseg firmwarea.
Ljdui rekose da ne radi dvbc na njemu. Kako onda "ekstra"?SDSTB02 box radi ekstra. Shaman je samo malo razmazen.
Inace, ti "problemi" su vise zbog samog Androida 11 a ne zbog loseg firmwarea.
Ako pip smatraš osnovnom funkcionalnočću onda ok.🤣🤣🤣 Sram ga bilo što očekuje osnovu funkcionalnost AndroidTV OS...
Očigledno box nije predviđen da radi na dvb-c signalu jer da jeste, operater bi ga podesio za to. Inače tjuner jeste combo dvb-t2/c jer sam uspeo da skeniram jednu frekvenciju supernova kablovske i otvorio je kanale jer nisu zaštićeni.Ljdui rekose da ne radi dvbc na njemu. Kako onda "ekstra"?
Kod mene na SDSTB02 boxu, smart tube nudi samo audio u background play meniju. I to radi u pozadini. Verovatno pip ne nudi jer box ne javlja da podržava pip.SmartTube prikazuje ikonicu a kad se klikne ide audio a videa nema u tom umanjenom prozoru).
Ne razmemem zašto je bitan dvbc?Ljdui rekose da ne radi dvbc na njemu. Kako onda "ekstra"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari