Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovog puta radi zvanicna aplikacija sa Play prodavnice.
Cak ni ja to ne mogu bataliti :D

У којој резолуцији? 640х480 или 720х576?

jel moze mi neko posalje netflix app onu sa misem sto radi na kaonu i dal ima prime video za telefone koji radi na kaonu.

Pozdrav ,da li smem da sam restartujem eon box.Imam problem pojavljuje mi se i izlazi neka igrica i prekida mi gledanje kanala.A kada udjem na opciju igrice i aplikacije nemam nista.

Prilozi

• 20230628_124611.jpg
    20230628_124611.jpg
    152.9 KB · Pregleda: 81
Стиже ми у понедељак SDSTB02 па ћу баш да видим да ли ради у 4К.
А могао би и упоредни тест са KSTB6020 ;)

Posto na ovom boxu ne radi automatsko menjanje refresh rate-a, a ne radi ni Refresh rate aplikacija za shield, instalirao sam tvQuickActions Pro i rucno podesio da za odredjenu aplikaciju menja refresh rate, bar to moze.

Stavis za video player 24hz, za EON ili koji god iptv 50Hz i to je to, automatski menja i vraca. Nije lose, iako nije full resenje. Svakako bolje nego rucno ili sve na 50/60.

Da li je neko ubacivao neki VPN na Eon box?
Pokušao sam da ubacim Nord VPN.
Instalacija prođe dobro i pokrene se normalno, međutim kada pokušam da se konektujem na neki server eon box izgubi internet.
Čak ni plava lampica ne treperi kao da pokušava da se nakači nego je skroz isključena.
Jedini način da ponovo dobije internet je isključivanje/uključivanje jer ni restart ne pomaže.

Moras split tunneling da ukljucis da bi vpn na kaon box-u funkcionisao , kad vec dozvoljava da uradim edit
sto kaze ShamanNS i na SDMC jedino sto mislim da kad se njemu ukljuci wifi onda nece da zablokira kao Kaon

Poslednja izmena:
… kada izgubi mrežu nakon aktiviranja VPNa i konektovanja na server, probaj sa vadjenjem i vraćanjem LAN kabla posle par sekundi…

Стигао

IMG_20230704_152209439.jpgIMG_20230704_160409101.jpgIMG_20230704_152234659.jpg
IMG_20230704_161413332.jpg
Свака част СББ-у на овом уређају.

Poslednja izmena:
@Salac UE jel ovaj STB isto Koanov? Ne nalazim ga na netu sa ovom oznakom koju si postavio (SDSTB02). Verovatno je kao i kod Beotela, sertifikovan sam uređaj od proizvođača za Netflix, da se sam SBB nije bavio licencom.

@Salac UE jel ovaj STB isto Koanov? Ne nalazim ga na netu sa ovom oznakom koju si postavio (SDSTB02). Verovatno je kao i kod Beotela, sertifikovan sam uređaj od proizvođača za Netflix, da se sam SBB nije bavio licencom.
Naravno proizvođač da se time bavi. Netflix podrška je došla sa poslednjim ažuriranjem fw.

Е ***, ако ћу да купујем и ЕОН бокс.

За наградну игру ћу дати ми бокс 😁
Занимљиво за овај бокс да сигнал уопште не добија са коаксијалца. Дакле сво врене је у питању IP сигнал. Напредна подршка каже да то тако треба код овог уређаја и да сигнал прелази на коаксијалац када нестане интернета. Вађењем мрежног кабла губи се сигнал, дакле ништа се не пребацује на коакс.

Izvadi mrežni, izađi iz Eon app, vrati se u Eon app šta bude onda?
Plus ista stvar samo samo namernim force close Eon TV app.

Da bude da je napredna mislila da kad nema internet signala eto gledaj nešto sa DVB-T2 😂😂

Неће ни са излазом из ЕОН апликације, а неће ни са рестартом. Нема опцију за присилно заустављање ЕОН апликације.

Pa sa ADB bre možeš da rokneš koji god app: "adb shell amforce-stop com.ug.eon.android.tv" ili kako već beše? Mada ako si "sa restartom" mislio ni posle Android OS reboot sa isključenim netom da si probao i da ne radi onda ni force close neće ništa promeniti, verovatno.

A moguće da genijalci prosto još nisu odradili implementaciju funkcionalnosti za reprodukciju DVB-C muxa? Da je hybrid aktiviran a ne radi stvarno kao hybrid 😂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno