Ja koristim jedan nalog na 2 lokacije samo se napravi poseban onaj profil za uredjaj i sve radi.Zar nije lakše uzeti Control D za 4€ mesečno,može i da se deli ko hoće,nego se "mlatiti" sa raznim ruterima,vpn-ovima...![]()
Pa sigurno je lakse,ali kad vec imam adguard vpn razmisljao sam da njega iskoristim.Da li taj Control D podesavam direktno na lg televizoru? Ako ima neko link sa upustvom sta i kakose podesava.Hvala.Zar nije lakše uzeti Control D za 4€ mesečno,može i da se deli ko hoće,nego se "mlatiti" sa raznim ruterima,vpn-ovima...![]()
Ja samo predlažem,svako radi kako mu je lakše i kako misli da trebaPa sigurno je lakse,ali kad vec imam adguard vpn razmisljao sam da njega iskoristim.Da li taj Control D podesavam direktno na lg televizoru? Ako ima neko link sa upustvom sta i kakose podesava.Hvala.
ok,hvala@miki976
![]()
Na TV-u ili ruteru samo podesiš/upišeš IP adresu DNS servera. Sva ostala podešavanja se rade na ControlD sajtu.
Pitanje za sve koji koriste ControlD. Kako vam radi u poslednje vreme i preko kog proxy servera ste povezani.Pa sigurno je lakse,ali kad vec imam adguard vpn razmisljao sam da njega iskoristim.Da li taj Control D podesavam direktno na lg televizoru? Ako ima neko link sa upustvom sta i kakose podesava.Hvala.
Zar nije lakše uzeti Control D za 4€ mesečno,može i da se deli ko hoće,nego se "mlatiti" sa raznim ruterima,vpn-ovima...![]()
Ovde sa boljim ASUS ruterima VPN je besplatan.
i još možeđ da napraviš npr. i ovo
Hvala sad radi.Traži "legacy DNS" IP adresu na ControlD sajtu. To upisuješ u to "DNS server" polje.
LG ne podržava DNS-over-TLS ni DNS-over-HTTPS.
Pitanje gde kod Control D nalazim adresu DNS koju unosim u LG TVto treba da se uradi je da se u web interface control D napravi profil koji ce da preusmeri eon saobracaj...
Mislim da mi je greška u Profilu. Kod mene je onaj startni. Vi ste napravili novi?Prati slike.
Nisam razumeo ovu sliku?Prati slike.
Uslov je plaćena verzija. Ne može to na standard free.Da li je uslov da imam plaćenu verziju ili može sa probnom
Rešeno pay verzijaTu sliku nisam ni poslao.
Uslov je plaćena verzija. Ne može to na standard free.
AC_PS Mislim da mi nije dobar Profil tu sam podesio Redirecting all Internet Activity i izabrao Srbiju dobijam neku adresu koja menja moju zar ne sistemu. Međutim iz nekog razlogga ne radi. Probao sam i na računaru da podesim drugi DNS na novi Endpoint (PC) ali i tu neradiUnosiš drugu dns adresu, prvu ostavi od provajdera koji koristiš da bi mogao da gledaš i ostale programe. Treba da imaš i praćenje dinamičke IP adrese za TV, da bi on znao kada mu se promeni adresa da nastavi da radi tj da je update. Radim preko no IP skripte za update ip, a može i preko stranice tj hosta koji se kreira sa slike.
Kod mene isti slučaj - mislim da je problem kod njih, kada su imali problem sa proxy serverima. Konktreno kod mene nije radio FRA (Frankfurt) server nego je sve išlo preko LAX.Da li još neko ima problem sa Controld i gledanjem Eon-a? Zadnjih mesec dana jako sporo otvara kanale i jako često se desi da se se zakoči slika i padne rezolucija, slika bude mutna. Isto se dešava i mom drugu koj takođe gleda Eon na Mts mreži uz pomoć Controld. Ni on ni ja nismo dirali nikakva podešavanja, odjednom je krenuo taj problem. On gleda preko Smart tv-a a ja preko Mi Box S 2nd Gen. Da li neko zna kako bi mogli da rešimo taj problem i da li se još nekome to događa?
Kod mene je isti problem,sve sam pokusavao i radi bas tako kao i kod tebe,stavim na Bosnu ili Hrvatsku i isto se desava,vrv je neki problem kod njih,e sad ne znam gde to menjate server da bude na Frankfurt !?Da li još neko ima problem sa Controld i gledanjem Eon-a? Zadnjih mesec dana jako sporo otvara kanale i jako često se desi da se se zakoči slika i padne rezolucija, slika bude mutna. Isto se dešava i mom drugu koj takođe gleda Eon na Mts mreži uz pomoć Controld. Ni on ni ja nismo dirali nikakva podešavanja, odjednom je krenuo taj problem. On gleda preko Smart tv-a a ja preko Mi Box S 2nd Gen. Da li neko zna kako bi mogli da rešimo taj problem i da li se još nekome to događa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari