Šta je novo?

EON sa VPN?

Ah, probao proton 2,3 dana i tražio refund, nisam uspeo da nateram da radi...
Ako si koristio metod deljenja Interneta preko laptopa, moguce je da Windows kao i Android, kad radis tethering ignorise VPN i daje ti 'sirovu' konekciju, pa ti zato VPN nije radio kako treba.
Ako mozes trebalo je na lap topu da probas EON u browseru, tada bi sigurno radio preko VPN-a (ako je ukljucen) i onda bi znao na cemu si.

Control D radi, ali ume da zakoci.

Jedini VPN za koji nikada nisam cuo zalbu je Express VPN, prijatelj kojem verujem kaze da imaju odlicnu podrsku, ja nemam licno iskustvo sa njima.

Koji je najeftiniji i najednostavniji način da može drug da gleda Eon preko aplikacije na tabletu iz Nemačke?

Android ili IOS app u zavisnosti od uređaja + VPN ako ima geo block i to je to.

Sa većinom bi trebalo da radi, meni radi sa Fastest VPN bez problema. Ako ne budeš lenj pa pogledaš samo prethodnu stranu teme videćeš da se pominju i mnogi drugi kao i Control D.

Adguard VPN, plug and play... 😊

Koji je najeftiniji i najednostavniji način da može drug da gleda Eon preko aplikacije na tabletu iz Nemačke?
Ja koristim EON mobilnu aplikaciju na Sony Google tvu i imam pretplatu na SurfShark vpn obično uzmem na 2 godine. Zavisno od sadržaja/kanala koristim Srbija ili Bih servere na vpnu.
Ako ti taj drugar ne moze da iskesira za vpn i mora da žica iz Njemacke, nek koristi onda Watched.

Sva podešavanja objavljena na ControlD sajtu.

Evo nađoh jedan klip sa yt ako se sme ovde postavljati

Poslednja izmena:
Da li sa Surf Sharkom može da radi EON na Orion internetu? Primarno me zanima Sport Klub npr jer drugi kanali rade (sem SK, N1, Nova...)

Moze.

• Like
Reagovanja: FTN
Koliko znam i pre su radili na Orionovom internetu 😃
Ako tako posmatramo, rade i na ADSL Bits netu bez VPN-a 😃

Rade sk, sk1, 2 i 3. Te kanale i imam samo preko Total tv za koji je vezan eon nalog. Radi se o eon aplikaciji za android, ne za smart tv.

@dekism Ključna reč "preko Totala". To su "van mreže" Eon nalozi na kojima nema geoblocking ni kod jednog internet provajdera u Srbiji.

Imam EON Smart TV aplikaciju.

Na Yettel optici sve radi bez ikakvih blokada. Na Orionu blokira Sport Klub.

Pozdrav!

Da li je jos nekome prestao raditi Surfshark?
Meni zadnja 3-4 dana ne radi.
Pokusao sam i Srbiju i Bosnu i Hrvatsku, konstantno greska da nisam preplacen na taj kanal.

Kada sam gledao isp kroz vpn vidim da to nisu vise serveri u tim drzavama?

Je li do postavki ili su jednostavno "dohakali" Surfshark-u?

Ja gledao juče radila oba opsega 37.x.x.x I 146.x.x.x na Srbiju.

Mozes li samo provjeriti kada se spojis sa surfshark koji ti je internet provider?
Ja npr.preko Srbije sam spojen na M247 Ltd Belgrade i ip je 146.x.x.x

Medjutim eon ne radi, izbacuje mi ovo:

1731770163261.png

Poslednja izmena:
Ovo što ti prijavljuje nema veze sa vpnom, nego je istekla pretplata, ili nije plaćena kablovska jer je sbb isključio

Dobro vece drugari.Ako neko zeli da podelimo troskove oko ContolD neka se javi.Pozdrav za sve

Drugari dobro vece.Ajde konkretno za sta sve moze da se koristi Contold?

Pa piše na ControlD stranici. A i objašnjavamo je ranije u u ovoj temi uz slike koje servise podržava. U ovoj temi se piše o eon a rade i ostali servisi netflix, max itd preko 200 servisa, i to ne kao običan VPN već za svaki servis se može povezati na drugu zemlju koja ti je potrebna. Uđi u ControlD stranu i pročitaj šta sve može.

Nazad
Vrh Dno