Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Jel još nekome na N1 Hrvatska stoji samo zamrznuta slika?
Svi ostali kanali rade ok, samo taj nekoliko dana zeza...
Isti je problem i na eon sajtu preko kompa, i na aplikaciji na mobu, i na settop boxu...

Jel ima negde novija modovana aplikacija EON od EON-2.0.27CloneMod.apk?I dal ima neku ideju kako da kontrolisem aplikaciju sa daljincem od tv-a bez misa?

I ta je 1.8.120 nista modovano sem sto pise 2.0.7 ( ima i 8.0.0 ali je i ona i dalje 1.8.120 -140 😂🤣😂🤣 ) i "mora" 🐀 jedino ako ti daljinac ne podrzava i ima neku vrstu 🐁😁😉 a sa daljincem od tv-a misa gotovo nikako sa ovom apk i moze samo sa sbb nalogom
Sad vec dugo poznato ( sa svojim + i - ) da sa daljincem funkcionise je kodi addon eon.pvr znaci ne apk

Poslednja izmena:
Da li ima neko modovanu aplikaciju EON-a koja funkcionise posle update mi boxa? Neko vreme sam bio bez nje, pa rekoh da pitam, ako se nesto u medjuvremenu promenilo. Ili ima neko bolji predlog sta da radim, jer od update-a nisam uspeo uspesno da je instaliram i da radi.
Hvala

Jel još nekome na N1 Hrvatska stoji samo zamrznuta slika?
Svi ostali kanali rade ok, samo taj nekoliko dana zeza...
Isti je problem i na eon sajtu preko kompa, i na aplikaciji na mobu, i na settop boxu...
Izgleda da je problem kod svih koji imaju EON van mreže, ne znam za one koji su na SBB-ovoj mreži.

Konkretno, situacija od juče (za N1 HR):
Ne radi: na EON boxu, u browseru
Radi: na mobilnoj aplikaciji, na EON TV aplikaciji

Nema baš sve ovo neke logike, ali tako je. Pozovem juče korisnički servis, naravno oni polaze uvek od toga da je problem negde konkretno kod onoga ko zove, a ja prethodno proverio stanje na terenu kod još nekoliko prijatelja/rođaka, tako da sam izdejstvovao da me prebace nešto upućenijoj tehničkoj podršci koja mi kaže "da, da postoji problem, rešavamo ga". Eto...

Da li ima neko modovanu aplikaciju EON-a koja funkcionise posle update mi boxa? Neko vreme sam bio bez nje, pa rekoh da pitam, ako se nesto u medjuvremenu promenilo. Ili ima neko bolji predlog sta da radim, jer od update-a nisam uspeo uspesno da je instaliram i da radi.
Hvala
Mogu samo predpostavljam da pitas o onoj gore post iznad ( jer nista ne napisa koja to nece da se instalira a ako gresim onda sve ovo mozda pomogne nekom drugom 😁😉😂 ) jer ne verujem da posle update Mi boxa Eon smart apk da ne moze da se instalira i ajde lepo je vece a u stvari mislim da sam onu "kao 8.0.0" slao samo ljudima na p.p. pa ajde da se jos malkice ljudi iskoriste ( oni koji su dobili niko se nije javio da ne radi a ima onih i sa mi boxom ) dok jos fosil traje ( ko zna sta donosi sutra sve se vise prica "kupuje se" "prodaje se" 😂🤣😂🤣 pa dok traje kome treba )
Ne bi trebalo da brise Google i jos jednom da ponovim to je i dalje ista ona stara modovana 1.8.120-140 Eon apk ( sve isto kao i 2.0.7.a sad je "kao" 8.0.0 🤣😂🤣😂 ) sa kojom moze user/pass i mora logovanje i upotreba same apk samo sa misem i samo sa sbb nalogom

Poslednja izmena:
ruke ti se pozlatile :D
juče sam se nakanio da konačno upotrebim Raspberry 5 koji skuplja prašinu , s namerom da penzionišem mi stick na jednom tvu
sve druge aplikacije rade normalno osim Eon-a ( spotify, yt, skyshowtime,max…) naravno posle instalacije widevine l3. izgleda da regularna app zahteva l1

Poslednja izmena:
Izgleda da je problem kod svih koji imaju EON van mreže, ne znam za one koji su na SBB-ovoj mreži.

Konkretno, situacija od juče (za N1 HR):
Ne radi: na EON boxu, u browseru
Radi: na mobilnoj aplikaciji, na EON TV aplikaciji

Nema baš sve ovo neke logike, ali tako je. Pozovem juče korisnički servis, naravno oni polaze uvek od toga da je problem negde konkretno kod onoga ko zove, a ja prethodno proverio stanje na terenu kod još nekoliko prijatelja/rođaka, tako da sam izdejstvovao da me prebace nešto upućenijoj tehničkoj podršci koja mi kaže "da, da postoji problem, rešavamo ga". Eto...
Dobro je, znači ima nas još :) I ja sam van mreže.
Zvao SBB u subotu. Rekli su javiće se kad reše, ali nema ih da se jave...

Drugari, na početnoj strani modovane EON aplikacije sam imao SK... Od danas ga više nema. Mogu da se zakunem da je ranije imalo dugme da ga dodam u omiljene (kao zvezdica) i onda bude na početnoj, ali sad ne vidim tu opciju. Daj pomozite gde to beše?

Drugari, na početnoj strani modovane EON aplikacije sam imao SK... Od danas ga više nema. Mogu da se zakunem da je ranije imalo dugme da ga dodam u omiljene (kao zvezdica) i onda bude na početnoj, ali sad ne vidim tu opciju. Daj pomozite gde to beše?
kako ti se da to sa modovanom, aoooo...toliko je to lose da nije vrijedno truda

Malopre puštam Novu S preko EON aplikacije na A1 mobilnom internetu, na primarnom telefonu radi ali kada pustim hotspot na drugi mobilni gde sam isto prijavljen na EON-u, tamo mi izlazi da mi je blokiran taj kanal. Probam da pustim rts 1 sektu, radi.

Kako se ovo objašnjava, isti mobilni A1 internet, na telefonu na kojem je kartica nisu blokirani N1 i Nova, dok kada to pustim preko hotspota na drugi fon, blokirani 🤔 Naravno, zaobišao sam blokadu putem VPN-a ali nejasno mi je kako se ovo dešava?

Hotspot blokira već duže vreme, ja sam to probao prošle godine isto nije htelo.

Pa nije ni mobilna mreža preko njih 🤔

Ne znam koja strana je to tako podesila, ali je nenormalno. Još sam zaboravio da spustim kvalitet videa pa je otišlo bar giga ako ne i više za oko sat 😂

Eon aplikacija radi preko bilo koje mobilne mreže. Kada radiš hotspot, drugi telefon tu mrežu vidi kao WiFi samim tim i Eon aplikacija.

Pozdrav, interesuje me misljenje forumasa o sledecem: gledanje televizije na dva glavna TVa u domacinstvu tako da svaki TV ima android box sa instaliranom EON aplikacijom i povezan je na kucni wifi. Kvalitet internet veze je vise nego dobar za kucni internet. Ipak, meni se ovo resenje cini prilicno problematicno iako bih ga najradije primenio pa se nadam da ce neki forumas da me razuveri :)

Pozdrav, interesuje me misljenje forumasa o sledecem: gledanje televizije na dva glavna TVa u domacinstvu tako da svaki TV ima android box sa instaliranom EON aplikacijom i povezan je na kucni wifi. Kvalitet internet veze je vise nego dobar za kucni internet. Ipak, meni se ovo resenje cini prilicno problematicno iako bih ga najradije primenio pa se nadam da ce neki forumas da me razuveri :)
ja to imam 2 god, radi odlicno, amazon FS i Xiaomi Box S...takodje i supernova na oba radi fluidno, optika 250/150, iskreno ne znam sto ne bi radilo ok ?

Поздрав,
Да ли је нормално да не могу гледати ЕОН ван мреже(у уговору пише"праћење ТВ канала ван интернет мреже СББ-а односно преко другог ИСП провајдера).На рутеру трепери плава лампица уместо да светли непрекидно.
Користим МТС вдсл интернет.
Код провајдера Беотел нет нормално ради исти рутер.
Да ли треба да контактирам СББ или МТС?

radi li bilo šta preko mts-a?
gledanje televizije na dva glavna TVa u domacinstvu tako da svaki TV ima android box sa instaliranom EON aplikacijo
verovatno može preko modovane aplikacije.

Da li neko koristi EON za mobilni na FS da mu radi, ja nikako da nateram eon.pvr preko kodija da proradi?

Zdravo, molim vas da mi neko pošalje custom APK, trenutno dobijam poruku: "This device is not supported by EON mobile app"

okačio @MaxBgd link u poruci od pre mesec i po dana. a ima i u starijim porukama

Ne znam da li je ovo pravo mesto za moje pitanje...
Da li mogu da raskinem ugovor za eon van mreze bez penala kad budu prebacili prenose sa sk na arenu sto je valjda od 1. Aprila?
Ili je to moguce kad izmene/izbace kanale?

Tesko,ubacuju Arene tako da ne gubis nista.

ahaaa, to sam propustio... thx

Poslednja izmena:
Pazi sad, EON koliko znam nije prodat. Da li Arena dolazi na EON? Čudno je da nema nikakve zvanične vesti ni sa jedne strane...

Nazad
Vrh Dno