Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Kako kod koga ;)

Taj koji ima mogućnost da aktivira osam uređaja verovatno plaća rentu za dva Eon box-a pa zbog toga ima mogućnost za više uređaja nego onaj koji ima standardno jedan boks.
Drugar ima kuću i tražio je dodatni Eon boks koji je i dobio, za njega plaća rentu ali ima mogućnost da aktivira mobilnu aplikaciju na osam uređaja umesto na standardnih pet.

no, sve ovo je za SBB temu u podforumu "internet provajderi"

Pozdrav, jedno pitanje, imam smart tv box stark pro, da li mogu nekako da castujem na njega EON aplikaciju, i sta bih trebao da instaliram ? YouTube na telefonu bez problema prepoznaje smart box u opciji cast, ali kada kliknem tu opciju u eonu ne pronalazi mi smart box

YouTube aplikacija na telefonu javlja YouTube aplikaciji na box-u šta i od kog vremena da pušta. to nije cast u pravom smislu reči.
treba ti chromecast, ako se ne varam. a to ima samo na (nekim) Android TV/Google TV uređajima

Moj otac ima Windows 7 i od pre neki dan mu ne rade preko browsera N1, Nova i SK svi kanali. Operater mu kaže da su imali neki update i da je sad potreban Windows 10 da bi svi kanali radili, ali je meni nelogično da Windows ograničava samo nekoliko kanala.

Zna li neko šta je rešenje, ima li neko Windows 7 da proveri? Pre nego što se upustim u kupovinu odgovarajućih komponenti koje mogu da pokrenu Windows 10, pošto ima stari računar koji ne želi da menja naravno. :)

Hvala, probaćemo sledećeg meseca jer je sinoć već dva puta uklanjao uređaj, pa je ispucao za ovaj mesec. :)

Namestili smo, bilo je potrebno i otkačiti "Play DRM-controlled content" u settingsu Firefox-a, hvala svima.

nisam upucen u tematiku, jedno kratko pitanje.. da li eon nalog koji se dobija uz totaltv moze da se gleda preko bilo kog neta?

Moze.

Ali samo jedan strim istovremeno od tri prijavljena

Nisam odavno koristio eon, tj dodavao uredjaje.. danas sam na nalog ubacio mobilni telefon l, a hteo bih dodam i smart box za tv. Imam dva slota slobodna ali nigde nema opcije da ukucam.kod sa tv-a. Da li moram da cekam sledeci mesec da bih dodao i tv tj smart box.

E jeste total tv nalog. Ali pise da je zauzeto 1/3 slota.

Pa "aktiviraju" se tako što u Eon aplikacijama kucaš login podatke 😋 A ne tu na Account / "MojSBB" portalu.

Nisam odavno koristio eon, tj dodavao uredjaje.. danas sam na nalog ubacio mobilni telefon l, a hteo bih dodam i smart box za tv. Imam dva slota slobodna ali nigde nema opcije da ukucam.kod sa tv-a. Da li moram da cekam sledeci mesec da bih dodao i tv tj smart box.
И ја сам имао овај проблем пре пар дана. Успео сам тек на рачунару. На мобилном није се појављивало дугме за додавање новог уређаја. На рачунару се то уредно појављује и онда избацује место да се унесе шифра са телевизора/бокса.

Zvao sam korisnicki, po njihovim recima, sa paketom eon sat, imam pravo na mobilnom uredjaju da instaliram, a ne na smart uredjaju... Nije mi bas jasno al ajd....

… pa, to je to… kod njih je oduvek tako, sem od skoro u BIH i možda Sloveniji… standardno dobijaš 3 uredjaja u EON mobilnoj aplikaciji(mob, tablet i sl…) ili na compu… TV slot samo uz EON pakete…

Nisam imao pojma da da ako se hotspotuje Yettelov mobilni internet, ne mogu da se gledaju United Media kanali zbog geobloka, dok na EON mobilnoj aplikaciji, isto preko Yettel interneta, moze bez problema. Znaci ako zivis sam i placas nesto sto inace ne koristis, mozes da se slikas ako zelis da pogledas nesto van kuce, jer za to, jelte, postoji paket van mreze, kao da ne placamo dovoljno. Evo odricem se 5 slotova za EON, slota za smart TV i milion dodatnih paketa jer mi nisu potrebni, neka dozvole jednu IP adresu van mreze, a ne ovo maltretiranje. Cak su i pre 2-3 nedelje otvorili pristup svim UM Kanalima na 3-4 dana, gledao sam Sportsklub van kuce preko mts-a (mislim da je jos neko to primetio u temi), pa su opet lupili geoblok

nabavi od nekog nalog ko ima total tv. mnogi i ne koriste eon a pacaju total tv.. kod mene u komsiluku ima njih troje koji imaju total tv a nemaju pojma ni sta je eon aplikacija. tako sam od jednog komsije uzeo nalog za eon a namestio jos jedan ruter da on moze da koristi moj net i svi zadovoljni :D

Nazad
Vrh Dno