Izgleda da je problem kod svih koji imaju EON van mreže, ne znam za one koji su na SBB-ovoj mreži.Jel još nekome na N1 Hrvatska stoji samo zamrznuta slika?
Svi ostali kanali rade ok, samo taj nekoliko dana zeza...
Isti je problem i na eon sajtu preko kompa, i na aplikaciji na mobu, i na settop boxu...
Mogu samo predpostavljam da pitas o onoj gore post iznad ( jer nista ne napisa koja to nece da se instalira a ako gresim onda sve ovo mozda pomogne nekom drugom 😁😉😂 ) jer ne verujem da posle update Mi boxa Eon smart apk da ne moze da se instalira i ajde lepo je vece a u stvari mislim da sam onu "kao 8.0.0" slao samo ljudima na p.p. pa ajde da se jos malkice ljudi iskoriste ( oni koji su dobili niko se nije javio da ne radi a ima onih i sa mi boxom ) dok jos fosil traje ( ko zna sta donosi sutra sve se vise prica "kupuje se" "prodaje se" 😂🤣😂🤣 pa dok traje kome treba )Da li ima neko modovanu aplikaciju EON-a koja funkcionise posle update mi boxa? Neko vreme sam bio bez nje, pa rekoh da pitam, ako se nesto u medjuvremenu promenilo. Ili ima neko bolji predlog sta da radim, jer od update-a nisam uspeo uspesno da je instaliram i da radi.
Hvala
Dobro je, znači ima nas jošIzgleda da je problem kod svih koji imaju EON van mreže, ne znam za one koji su na SBB-ovoj mreži.
Konkretno, situacija od juče (za N1 HR):
Ne radi: na EON boxu, u browseru
Radi: na mobilnoj aplikaciji, na EON TV aplikaciji
Nema baš sve ovo neke logike, ali tako je. Pozovem juče korisnički servis, naravno oni polaze uvek od toga da je problem negde konkretno kod onoga ko zove, a ja prethodno proverio stanje na terenu kod još nekoliko prijatelja/rođaka, tako da sam izdejstvovao da me prebace nešto upućenijoj tehničkoj podršci koja mi kaže "da, da postoji problem, rešavamo ga". Eto...
Evo, rešili su. Nije im trebalo mnogo, zaista, skromnih desetak dana da "odglave" stream.Dobro je, znači ima nas jošI ja sam van mreže.
Zvao SBB u subotu. Rekli su javiće se kad reše, ali nema ih da se jave...
kako ti se da to sa modovanom, aoooo...toliko je to lose da nije vrijedno trudaDrugari, na početnoj strani modovane EON aplikacije sam imao SK... Od danas ga više nema. Mogu da se zakunem da je ranije imalo dugme da ga dodam u omiljene (kao zvezdica) i onda bude na početnoj, ali sad ne vidim tu opciju. Daj pomozite gde to beše?
time što WiFi veza nije preko SBB-aKako se ovo objašnjava,
ja to imam 2 god, radi odlicno, amazon FS i Xiaomi Box S...takodje i supernova na oba radi fluidno, optika 250/150, iskreno ne znam sto ne bi radilo ok ?Pozdrav, interesuje me misljenje forumasa o sledecem: gledanje televizije na dva glavna TVa u domacinstvu tako da svaki TV ima android box sa instaliranom EON aplikacijom i povezan je na kucni wifi. Kvalitet internet veze je vise nego dobar za kucni internet. Ipak, meni se ovo resenje cini prilicno problematicno iako bih ga najradije primenio pa se nadam da ce neki forumas da me razuveri![]()
verovatno može preko modovane aplikacije.gledanje televizije na dva glavna TVa u domacinstvu tako da svaki TV ima android box sa instaliranom EON aplikacijo
Zato sto imam super novu ovo sam bio uzeo eon van mreze samo vas molim neka neko kaze imam li pravo na raskidPa dobićeš Arene, zašto bi raskidao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari