Naravno kad je autor addon-a izabrao da kad se koristi aktivacija na SmartTV "slot" pošalje User-Agent vrednost od Shield-a.са новим га је препознао као Нвидиа Шилд ТВ.😀
Заправо активација је за обичан слот (“Веб” у овом случају) а можда је аутор грешком ставио вредност јузер агента.Naravno kad je autor addon-a izabrao da kad se koristi aktivacija na SmartTV "slot" pošalje User-Agent vrednost od Shield-a.
USER_AGENT_WEB = "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/116.0.0.0 Safari/537.36";
USER_AGENT_ATV = "Mozilla/5.0 (Linux; Android 11; SHIELD Android TV Build/RQ1A.210105.003; wv) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Chrome/114.0.5735.196 Mobile Safari/537.36; XDKAndroidWebView/3.0.1/XDKWebView NVIDIA NVIDIA/mdarcy/mdarcy:11/RQ1A.210105.003/7825230_3167.5736:user/release-keys NVIDIA AndroidTV 1.00A_ATV SHIELD Android TV Android/11 ExoPlayer ((1.00A_ATV::1.14.1::androidtv::)";
Da se razumem ne bih pitao, i mislio sam da je moguce izbeci to "Ganjanje" sa telekomom ali nema veze, uglavnom hvala na odgovoru.@MickoNordi Ovo je potresna tema za diskusiju o brzini interneta.
S ozbirom da spominješ jadne jednocifrene brzine mogu samo da pretpostavim da je reč o ADSL ili VDSL internetu i paketu od "do 10" Mbps.
Ako hoće u ovoj temi okači screenshot sa konfiguracione stranice tog tvog rutera (otvori http://192.168.1.1 , loguj se sa username i password "telekom") tamo gde je tipa "status" ili DSL (zavisi od modela rutera koji imaš)... tamo gde ima tabela sa informacijama poput "Actual rate", SNR margin, HEC, FEC, CRC error). Pa da vidimo kakvi su ti parametri i da li to objašnjava brzinu koju sad ostvaruješ.
U svakom slučaju mogu odmah da ti kažem 2 stvari:
1) nigde na MTS sajtu ili bilo kom drugom sam korisnik ne može da menja niti utiče na brzinu interneta.
2) možemo mi do sutra da gledamo u parametre do prekosutra kad su Telekomovi tehničari jedini koji imaju mogućnost menjanja podešavanja na DSLAM-u i kad je Telekom taj kojeg ti treba da nateraš da pošalje terence da ispitaju "paricu" i jure zašto je loš signal ako je loš signal.
Drugi rečima takvi problemi se ne rešavaju pisanjem po forumu nego ganjanjem sa Telekomom.
Transpeed boks je u pitanju. Ponuđene su četiri opcije, dve android i dve linuks, skinuo sam prvu za android.U zadnjoj verziji addon-a može da se bira da li je smart slot ili mobilna aplikacija.Verovatno si pogrešan skinuo,na kom uređaju pokušavaš da instaliraš?
Verovatno ti treba armv7a.
Znam koje su ponuđene,na četiri boksa sam instalirao bez problema,ne vidim što bi bio problem kod tebe.Jel to beše onaj sa s905x4?
Edit:evo i na petom uspešno![]()
Hvala na uputima. Instalirano, ima i epg, ali za sve kanale izbacuje istu gresku-playback failed. Ima li dodatnih podesavanja osim onih koji se odnose na prijavu-username i lozinka?Znam koje su ponuđene,na četiri boksa sam instalirao bez problema,ne vidim što bi bio problem kod tebe.Jel to beše onaj sa s905x4?
Edit:evo i na petom uspešno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari