Nisam koristio D3 pa neću ništa reći za kvalitet slike ni za brzinu rada ali očekuje se napredak za obe stvari.Dobija li se nešto prelaskom sa D3 na eon u pogledu kvaliteta slike, brzine rada i sl?
Kako se koristi Chrimecast na EONu jel postoji mogućnost da se sa telefona MTS GO prebaci na EON Crohnecastom i kako ?Brzina rada i Android box sa svojim mogućnostima (YouTube, Chromecast, Kodi)
Hvala za info.
Za smart mogućnosti nisam zainteresovan, jer imam WebOS. Ostaje da vidim sa SBBom, s obzirom da na drugom TVu imam CA modul, da li će se on sad na eonu doplaćivati mesečno ili i dalje ostaje free. Pre sam mislio da na smart tvu putem eon aplikacije pratim program.
Hvala još jednom.
Najmanje 100 puta sam pokusao i kad se projavim javlja gresku na MTS go iako imam uredan pass i radi na lap top uTaj MTS app ne podržava Cast. Ali sam app može da se instalira na Eon STB i radi.
Koristiš VDSL a ne ADSLMeni na VDSL 50/8 paketu Eon TV app na Eon STB-u radi najnormalnije.
Proveri ti na http://192.168.1.1 i parametre linije i koliko ima od poslednjeg pucanja konekcije a i da li si na CG-NAT (koja je IP adresa dodeljena WAN konekciji za internet : da li je 100.xxx.xxx.xxx) ili ne.
То за даљински? Већ је укључено на оба уређаја. Како то подесити?Treba da bude ukljucen HDMI CEC na boksu i televizoru.
То за даљински? Већ је укључено на оба уређаја. Како то подесити?
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Kakav vam je kvalitet slike na kanalu Nova Sport? Mislim na vas koji imate eon.
Meni je na d3i katastrofa. Mutno bzvz. Sramota.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Baš me interesuje kakav odgovor će dati na pitanje "Zašto je Nova Sport u SD rezoluciji na D3i?".Na D3i kanal ide u SD varijanti. Na ostalim SBB platformama ide u HD. Eto dodatno te motivišu da sa D3i pređeš na Eon (van mreže) uslugu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari