Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Kod mene premotavanje u Chromu radi odlično. Možda je problem do grafičke kartice?

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Ne znam, mozda je problem do grafike ali problem sa slikom u eon-u je jedini problem koji imam sa slikom na kompu. Da je grafika, verovatno bi se jos negde manifestovao neki defekt?!

Да ли, на Samsung MU6122 (на листи је подржаних модела), може са се користи EON TV app директно преко телевизора, или је потребно да се прикључи Android box? Имам Trio gold extra пакет.

Pa ako je SmartTV sa Tizen OS šta će ti Android Box? Instaliraš verziju EON aplikacije za Tizen na TV i to je to. Imaš paket na kojem je moguće aktivirati SmartTV EON app, instaliraš app na TV > unešeš OTP kod na MojSBB portalu i kraj priče.

Да ли, на Samsung MU6122 (на листи је подржаних модела), може са се користи EON TV app директно преко телевизора, или је потребно да се прикључи Android box? Имам Trio gold extra пакет.
Da, radi. Kao i HBO OD.

• Like
Reagovanja: M J
Studijski program im je katastrofa i na D3, međutim, sada upravo gledam utakmicu lige šampiona i slika je super.

• Like
Reagovanja: M J
Samo su sport i ove nase nove domace serije u HD-u.

Razlika u odnosu na d3 postoji pogotovo fudbal i to me jako nervira. Našao sam neke linkove od sky kanala puštaju bundes ligu, lopta samo klizi sigurno je veći broj frejmova... Neće se ovi naši nikad opametiti.

Послато са Lenovo A2010-a уз помоћ Тапатока

Meni komp preko HDMI daje perfektnu sliku na televizoru kad ga podesim na full HD & 50p Hz. Na 60p mi je slika iz nekog razloga nestajala nakon svakih par minuta pa se posle nekoliko sekundi vraćala, a slično se dešavalo i na 59p. Dok su se na 60i & 59i znali pojavljivati "duhovi", koji su posebno bili primetni tokom sporta...

Meni komp preko HDMI daje perfektnu sliku na televizoru kad ga podesim na full HD & 50p Hz. Na 60p mi je slika iz nekog razloga nestajala nakon svakih par minuta pa se posle nekoliko sekundi vraćala, a slično se dešavalo i na 59p. Dok su se na 60i & 59i znali pojavljivati "duhovi", koji su posebno bili primetni tokom sporta...
Pretpostavljam da govoriš o 1080p, 1080i, 720p, 60Hz i 50Hz.
50p, 60p, 50i, 60i ne postoji.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Stvarno sam bez komentara na Intel genijalnost.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Da li je uspeo neko (bilo na zadnjem ili 10.2.2 jailbreak) da instalira EON na Apple TV 4 gen ?
Uredjaj je bolji od njihovog risivera, daljinski mu je odlican, HBO ima i radi odlicno ali nema EON na App Store

Ako je nekome bitan info Pure VPN ima HR server na kome rade svi kanali uključujući i SK-ove

Pozdrav svima. Imam par pitanja pa ako bi neko mogao da mi pomogne posto sam bas, bas, nov u ovome. Citao sam nekih 30-tak stranica, ali nisam bas nesto Bog zna sta skapirao. Imam Eon uz total TV. Koristim ga cesto preko chrome-a i to ne radi toliko lose po meni. E juce sam kupio TV, obican, nista specijalno, full HD i kupio bih neki Android Box da pratim EON preko toga. E sad, ako moze mala pomoc, koji, bio bih zahvalan. Gledao sam nesto Xiaomi TV BOX, i video da ima TV verziju androida i sad ne znam, kako bi mogao da se gleda EON, posto kapiram da ovi novi TV sa Androidom zahtevaju velike SBB pakete i neku registraciju preko kododova. Da li i taj Xiaomi Box ide na tu foru ili pokrece klasicno kao da je obican Android tel. sto ja mogu da gledam sa EON-om uz Total TV. Moze i neka preporuka sta uzeti od tih Box-ova, sta je best buy po vama trenutno da ovo moze lepo da radi..

Probao sve vpn na po 7 dana,i pure vpn i nord vpn,sve malo bolje sam probao koji imaju hr ip,i svi serveri su jako losi,slika na sk hd je jako losa

Poslednja izmena:
Da li je uspeo neko (bilo na zadnjem ili 10.2.2 jailbreak) da instalira EON na Apple TV 4 gen ?
Uredjaj je bolji od njihovog risivera, daljinski mu je odlican, HBO ima i radi odlicno ali nema EON na App Store

Od kog risivera?

Sent from my Samsung G950FD using Tapatalk

Od oba SBB koja sam dobio uz Premium paket. Ko ima Apple TV i koristi HBO zna o cemu pricam.
Pitanje je da li je neko uspeo nekako da instalira EON na Apple TV 4 gen

Kako da instalira kada ne postoji EON za AppleTV?

Postoji li neka video recenzija ili demo korišćenja EONa za Android TV (box)?

A šta će ti to, mislim, šta očekuješ posebno da vidiš u demo-u?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa da li ima razlike u EONu na smart TV-u i na Android Boxu? Da li ima razlike između smart Tv EON za različite platforme... Generalni i mene zanima kakav je user experience, kako se koristi daljinski i slično.

Nešto mi se čini da je na Android Boxu portovana EON aplikacija sa Android uredjaja, koja je verovatno optimizovana za Touch korišćenje. Ili možda grešim?

Grešiš tj lupetaš. SmartTV EON aplikacije su u funkcionalnom smislu "portovan" EON sajt (JavaScript + HTML interfejs). tj i AndroidTV app i sajt su napravljeni koristeći Vue.js framework.

Nije portovana, nego po defaultu instaliras sa google play store apk za telefon, jer boxovi imaju android za telefone na sebi.
Ako uzmeš apk za tv ili imas androidtv na boxu, onda se instalira tv eon.

Licno nisam imao zivaca probam tv eon, al koliko se secam ne radi mu video klub ili tako neka glupost? I ja bih više voleo da aplikacija bolje reaguje na strelice na daljinskom...

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Zato i postoji EON za tv na kojima daljinski radi normalno a ne u miš varijanti kako koristiš u boxu verziju za mobilni i tablet.Ne postoji verzija koja je pravljena za android box ali rade obe verzije na njima stim da daljinski u potpunosti možeš da koristiš samo na verziji EONa za tv, a koja može da se instalira na box samo preko usb memorije od početka nije mogla da se skine sa play stora a sad od zadnje 2 verzije ne može na android box da se instalira direktno sa google play store čak ni EON apk za telefon.E sad što sbb ovu verziju za tv daje uz najskuplja 2 paketa i to samo za jedan tv to je veliki problem.Inače ko ima malo jače boksove na novom chromu i operi za android ako se zahteva verzija za desktop sad može da se koristi i browser verzija.

Od oba SBB koja sam dobio uz Premium paket. Ko ima Apple TV i koristi HBO zna o cemu pricam.
Pitanje je da li je neko uspeo nekako da instalira EON na Apple TV 4 gen
Pošto sad na android uređajima može bez da se instalira apk gleda u browseru eon možda da pokušaš preko safarija da ga koristiš.

Najudobnije je bezicnim mišem, zatim air mousom, daljinski od boxa je u svadji s Eonom. Kanali se menjaju levi klik plus pokret gore ili dole. Ili nazad na listu kanala pa biraš kanal i emisiju. Klasična kablovska je mnogo udobnija, ali Eon ima svojih prednosti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno