Da, radi. Kao i HBO OD.Да ли, на Samsung MU6122 (на листи је подржаних модела), може са се користи EON TV app директно преко телевизора, или је потребно да се прикључи Android box? Имам Trio gold extra пакет.
Pretpostavljam da govoriš o 1080p, 1080i, 720p, 60Hz i 50Hz.Meni komp preko HDMI daje perfektnu sliku na televizoru kad ga podesim na full HD & 50p Hz. Na 60p mi je slika iz nekog razloga nestajala nakon svakih par minuta pa se posle nekoliko sekundi vraćala, a slično se dešavalo i na 59p. Dok su se na 60i & 59i znali pojavljivati "duhovi", koji su posebno bili primetni tokom sporta...
Da li je uspeo neko (bilo na zadnjem ili 10.2.2 jailbreak) da instalira EON na Apple TV 4 gen ?
Uredjaj je bolji od njihovog risivera, daljinski mu je odlican, HBO ima i radi odlicno ali nema EON na App Store
A šta će ti to, mislim, šta očekuješ posebno da vidiš u demo-u?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pošto sad na android uređajima može bez da se instalira apk gleda u browseru eon možda da pokušaš preko safarija da ga koristiš.Od oba SBB koja sam dobio uz Premium paket. Ko ima Apple TV i koristi HBO zna o cemu pricam.
Pitanje je da li je neko uspeo nekako da instalira EON na Apple TV 4 gen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari