Taj xxx kanal i ostali kanali su deo promo paketa zsvake godine puštaju mesec dana free.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Jeste, bedak, stara app je radila ko sat...Ako imaš neki stariji box, tipa Amlogic s805 procesor, 1gb rama, slaba vajda da će raditi. Probao sam kod drugara da mu namestim, ista situacija kao kod tebe, samo beo ekran. Nabavio sam mu sa novijim procesorom (s905) i sa njim radi, ali nije bas najtečnije, treba mu 2gb rama za normalan rad.
Baš sam obratio pažnju na ove probleme sa sportskim kanalima, i na Samsung TV EON aplikaciji toga nema, a pitao sam i drugara kome sam dao moj Mibox, i on kaže da nema problema...
Sent from my Samsung G950FD using Tapatalk
Citat je malo stariji, ali ne vidim da je neko rešio situaciju koja je kod mene. Prijavljuje mi da box nije rootovan, a od ovih fajlova sa uputstva od @crnivrag nemam ni jedan, osim supersu i busybox, ali ne mogu da ih obrišem jer, idemo sad u krug, naravno nije rootovan. Znači morao bih da uradim full root, pa lomatanje dalje, mada radije bih ostao nerootovan ako može. Rešenje? Naravno, sve ovo u vezi sa "bezbednosnim pravilima", Fox i NatGeo...Svakako za svoj box prvo obezbedite factory image i proverite kako se flashuje isti, imate li drivere i vidi li vas PC box u recovery modu.
Ako zelite unroot pre-rootovanih uredjaja, ispratite korake koje je dao crnivrag.
Za one malo sigurnije, mozete recimo, ja sam to uradio, da raspakujete neki supersu updater, vidite sta radi update skripta pa iz adb rucno (posto je pre root imate root pristup na adb) korako po korak koji je potreban za verziju Androida koju imate. Update skripta je "univerzalna" pa radi proveru verzije te radi odg akciju. Svede se na 5-6 koraka realno i imacete full root te mozete instalirati xposed.
Ako niste vicni, nemojte to raditi. Mozda nadjete neki full root image, pa onda exposed i root cloak. Problem je sto cloak mozda ne radi kako treba na Nougatu.
Realno na boxi i ne treba root ko moze sa nesto reklama da zivi. Adaware ne ume na Terrariumu da blokira reklame recimo ...
Vidi ovako, moj uredjaj je NEXBOX A95X sa 2GB, i ja sam imao taj problem, onda mi je poslo za rukom da pokrenem aplikaciju tako sto sam prvo instalirao telemahovu app. sa googl playa , registrovao se na istu sa svojim nalogom, zatim instalirao eon takodje sa googl play. U telemahovoj app. imas na dnu ponudjeno da instaliras eon preko googlplaya, kad tu kliknes eon ce se sam pokrenuti i dobices opciju da izaberes jezik i logovanje...Ćao
Procitah pola teme al ne nadjoh odgovor. Kad instaliram na Android box i ulogujem se ekran samo pobeli. Ne pomaže ništa. Skidao sam app sa ps i ne radi, i onda sam probao neke apk 1.1 i ništa. Uvek ista situacija. Jel zna neko da mi pomogne?
@sickmf
Aplikacija proverava prisustvo su, busybox. Imas bar busybox. Ne znam otkud ti supersu fajl i gde je tacno.
Ako se okacis kablom na box, i ako imas root pristup na adb to je to. Ipak imas i root. Svakako ja te ne mogu savetovati da obavezno radis brisanje. Iskreno nikad nisam ni imao neki android uredjaj a da nije rootovan bio, pa nisam siguran da li moze da se (re)mountuje system particija ako nemas adb root. Mountujes system kao rw, obrises busybox samo ako kazes da nemas su.
Sta ti prijavljuju root checker aplikacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari