Koji box imaš?
Drugari ne mogu da skapiram. Imam SBB nalog u Srbiji koji se jos uvek placa - duo gold mislim. Kad se iz Singapura ulogujem na EON naravno ne radi 99% kanala. Mogu li ili ne ja da platim neku lovu i da gledam ovde kanale? Spominjali ste neki EON za 1395 dinara al nije mi jasno kako i sta?
Na sajtu se ne pominju SK kanali, niti kanali u net tv ponudi.Kako saznati tačan spisak kanala u nettv plus ponudi?
Jedna informacija za korisnike total tv international, sada je moguce na 3 uredjaja aktivirati nettv.plus aplikaciju (mobilni, komp, nazalost nema mogucnosti za smart tv)
Sarenolik izbor kanalarazlikuje se od total tv, uglavnom domaci kanali, moguce gledati do 7 dana unazad, imaju i video klub sa 83 domaca filma
![]()
Meni najbitnije su sportski kanali:
sport klub 1-6, sk golf, sk hd 123
i neki koji se zove samo sport klub (nije hd kao na satelitu) a program se ne poklapa ni sa jednim od postojecih sk kanala u total tv international
zatim slovenacki sport tv 1 i 2 , obicni i hd
takodjer tu su i sk hr, slo i bih i za grobare tv Partizan hd
i brdo lokalnih kanala ub, lajkovac, ...
u korisnickom servisu mi rekose da se nece dodatno naplacivati
Sad mi tek nista nije jasno. Svakako probao sam na kompu i na Ipad i ne radi, doduse ja imam klasican paket duo gold. Da znam da ce da radi taj posebni EON pa mozda i da ga uzmem...
Vpn uzmes na 2 godine 50-tak dolara i ferceraMislim da je ograniceno na teritoriju Srbije. Izvan Srbije imaju NetTVplus.
Ne možeA i jedno i drugo ista United Cloud plaforma, samo drugačiju skin :d
Probaj da instaliraš taj WebOS app pa za login koristiš MojSBB podatke? :d :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari