Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Imam start i hd paket.

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

Proradio sportklub 1 preko nove usluge. Tj EON za sve mreže.

Drugari ne mogu da skapiram. Imam SBB nalog u Srbiji koji se jos uvek placa - duo gold mislim. Kad se iz Singapura ulogujem na EON naravno ne radi 99% kanala. Mogu li ili ne ja da platim neku lovu i da gledam ovde kanale? Spominjali ste neki EON za 1395 dinara al nije mi jasno kako i sta?

Da pustili su EON za sve. U Srbiji rade svi iz starta, a dal će raditi u Singapuru, da pitaš njih najbolje.

Drugari ne mogu da skapiram. Imam SBB nalog u Srbiji koji se jos uvek placa - duo gold mislim. Kad se iz Singapura ulogujem na EON naravno ne radi 99% kanala. Mogu li ili ne ja da platim neku lovu i da gledam ovde kanale? Spominjali ste neki EON za 1395 dinara al nije mi jasno kako i sta?

Mislim da je ograniceno na teritoriju Srbije. Izvan Srbije imaju NetTVplus.

Ako su pustili za sve zasto onda ne radi na mts mrezi?
2607c03d919227738758cd2e6f2fc9a6.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Radi, samo treba da se kupi ;)

Ma daj gde da kupim sta da radim, na d3i radi sve kao sat....

Ovo je obicna pljacka i nista vise osim toga, zato su i zurili da zamene staru aplikaciju, dno dna.....

@Drakenzen: Eeee, eto vidiš nisi znao da imaš "besplatni EON" što se 'podrazumeva' da ne radi sve... Sad treba još 1350 din da im daš mesečno ako hoćeš na kompu da gledaš to što može na D3i... i još da budeš srećan i kažeš hvala SBB što ste uveli "EON za van SBB mreže" (pošto podsetnik ti kao D3i "nisi" van mreže, tj samo tvoj EON je van mreže... ccc).

To samo u našoj državi može da se objektivno ista stvar (prodaja ponude kanala van njihove mreže) tretira dvostruko kako kad odgovara.

Da ne bi matoraca koji su se navikli i navukli na kanale ja bih lagano raskinuo ugovor za D3i prošli mesec dok je moglo zbog povećanja cene pretplate... toliko su mi digli pritisak kad su najavi ovaj "samostalni EON".

Sad mi tek nista nije jasno. Svakako probao sam na kompu i na Ipad i ne radi, doduse ja imam klasican paket duo gold. Da znam da ce da radi taj posebni EON pa mozda i da ga uzmem...

Uzmi Total TV internacional, uz njega ćeš dobiti nettv.plus alpikaciju, uz koju radi sve bilo gde. Svi sportklubovi, slovenački sport kanali, brdo domaćih kanala, sedam dana u nazad, na tri uređaja

Na sajtu se ne pominju SK kanali, niti kanali u net tv ponudi.Kako saznati tačan spisak kanala u nettv plus ponudi?

Poslednja izmena:
Mozda dupliram informacije (nisam bas isprato celu temu), ali mogu da potvrdim da mi EON radi na mrezama bar dva druga operatora. Jedino sto sam primetio da ne radi su SK kanali i Cinestar.

Sent from my LG-K420 using Tapatalk

Na sajtu se ne pominju SK kanali, niti kanali u net tv ponudi.Kako saznati tačan spisak kanala u nettv plus ponudi?

Naravno da se to ne pominje.

Nikada se nije ni pominjalo, ne smeju da prave konkurenciju DAZN-u i ostalima

Jedna informacija za korisnike total tv international, sada je moguce na 3 uredjaja aktivirati nettv.plus aplikaciju (mobilni, komp, nazalost nema mogucnosti za smart tv)

Sarenolik izbor kanala :) razlikuje se od total tv, uglavnom domaci kanali, moguce gledati do 7 dana unazad, imaju i video klub sa 83 domaca filma :D

Meni najbitnije su sportski kanali:

sport klub 1-6, sk golf, sk hd 123

i neki koji se zove samo sport klub (nije hd kao na satelitu) a program se ne poklapa ni sa jednim od postojecih sk kanala u total tv international

zatim slovenacki sport tv 1 i 2 , obicni i hd

takodjer tu su i sk hr, slo i bih i za grobare tv Partizan hd

i brdo lokalnih kanala ub, lajkovac, ...

u korisnickom servisu mi rekose da se nece dodatno naplacivati

Sad mi tek nista nije jasno. Svakako probao sam na kompu i na Ipad i ne radi, doduse ja imam klasican paket duo gold. Da znam da ce da radi taj posebni EON pa mozda i da ga uzmem...

Ime šta nije jasno ?

Ko može da zna za novi servis dal radi u Singapuru...

U Srbiji radi. Najbolje da pitaš njih i rešiš. Ili da ti dam ja podatke, probaš vidiš, (ako radi) posle i sam napraviš nalog na nekog ovde, jer mora da se potpiše ugovor.

Ako je trajno "preko grane" i spreman je da plati (čudna pojava za srpaki mentalitet, tu je "logično" da pozajmiš nalog iz Srbije i da ne platiš ništa a radi ti) lepo nek plati taj NetTV Plus koju je manje-više isti servis kao EON samo što je za gastarbajtere. A ne da plaća VPN da bj koristio pozajmljeni EON nalog.

https://nettvplus.com

Slazem se sa shamanNS. Ne znam samo sta net tv plus ima u ponudi ali ako zeli trajno rešenje onda bi to bilo to.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sad vidim da ova nettv plus ima i aplikacija za LG webOS dok EON nema?! Stvarno carevi...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

A i jedno i drugo ista United Cloud plaforma, samo drugačiju skin :d
Probaj da instaliraš taj WebOS app pa za login koristiš MojSBB podatke? :d :d

Za one preko grane ima tih opcija ima pored net tv plus i GO4TV i GSS media

Ja sam ima nettv plus, prije 2 god.
Imali su samo sport klubove , regionalne kanale i sve pinkove.
Nisu imali ni jedan dokumentarni i filmski.
Imali su euro sport 1 i 2.

Ali pazite koji su to mozgovi... Pre Nove godine i posle Nove godine radi jedan XXX kanal bez problema. Na obicnom paketu, kao sto je bilo na D3Go. Sad su ga naravno iskljucili, jer je prosla opasnost od dozvoljenog raskida ugovora! Najbednija moguca taktika. Pitam se kad je sledece povecanje cene za 100 dinara.
Kad sam zvao da prijavim da mi ne radi EON na tabletu, lik mi se izvinjavao sto mi trosi vreme da uzme podatke o tabletu. Ja reko, pa zato sam vas i zvao, diktiracu podatke pola sata ako treba.
Naravno, ni posle skoro mesec dana niko mi se nije javio niti je izasao novi update sa popravkama.

Sve su upropastili ukidanjem D3GO, ponasaju se u fazonu "take money and run" i boli ih uvo za korisnike.

Tek kad pojedinci budu mogli da menjaju kablovske operatere nezavisno od zgrade ili kraja u kom zive itd, moci cemo da racunamo i na bolju uslugu - ima da se takmice ko ce vise da ponudi.

Nazad
Vrh Dno