Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Koliko imaš dozvoljenih uređaja?

ne razumijem kakve to veze ima..imam 3 od 5 i plus imam na smarttv-u ...radi sve normalno, cak su danas otkljucali hbo i cinemax kao onaj novogodisnji poklon.epic drama takodje radi ali za top mi kaze da nije dostuan za ovu teritoriju..probao i na mtelovom adsl i na 3g.

Poslednja izmena:
Ne radi ni na VIP-ovom kućnom netu, testirano danas preko iPad EON aplikacije

Odnosi se na TOP TV

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sta im znaci ova greska? Kakav je ovo pin? Inace HBO su mi ukljuceni u pretplatu da se odmah zna.

Screenshot_1.jpg

Pin je za XXX kanale?Ako jeste probaj 1234.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Pin je za XXX kanale?Ako jeste probaj 1234.

Heheheh pomislih da ce ljudi da to pomisle al zaboravih da napisem... Nije, to mi izbacio na HBO3 kad sam probao da vratim seriju (Hronike Tajms Skvera), a desavalo mi se i na Fox Movies, i na jos nekim kanalima.. Ne cesto, al ume da se desi a zanima me sta je. Inace pin 1234 ne radi

Pin traži zbog roditeljske kontrole. Nije bitan kanal već sadržaj, 18+.

Aman covece vec rekoh da nije bilo za p0rn kanale nego na HBO3 mi se pojavilo.

@ orange47 : Probao sam 1234 i 0000 i nista i dalje stoji.. I tako neko vreme, i onda posle se skloni samo od sebe

Ma jok bila serija Hronike Tajms SKvera (ono jes da ima golotinje i erotike) al nije se desavalo ranije

Aman covece vec rekoh da nije bilo za p0rn kanale nego na HBO3 mi se pojavilo.

@ orange47 : Probao sam 1234 i 0000 i nista i dalje stoji.. I tako neko vreme, i onda posle se skloni samo od sebe

Da ponovim. Nema veze koji je kanal. Roditeljska kontrola je uključena u samom EON-u, nije bitan kanal već da li je sadržaj kategorisan za 18+. Roditeljska kontrola može da se aktivira i na D3 uređaju samo što nije dorađena.

Poslednja izmena:
Jel postoji neko resenje za kasnjenje slike na nekim HD kanalima na android TV EON aplikaciji ? Kasnjenja ima kod mene na rtsHD i sada na HBOHD i HBO3HD a interesantno na HBO2HD nema. Verovatno ima na jos nekim kanalima ali njih ne gledem.

^Da, ovo je bas iritantno i čini ove kanale praktično negledljivim. Mislim da to ne može se reši bez apdejta aplikacije.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Instalirao sam EON poslednju verziju "rucno", skinuo APK.

Kad startujem aplikaciju pojavi se Select Language i tu se zaglavi, samo se vrti onaj simbol i nema nikakve opcije za odabir jezika niti bilo sta drugo mogu da radim.

U cemu je stvar? Android je 4.4.4.

Plus, sad sam upravo otkrio da su mi svi ranije prijavljeni uredjaji obrisani.

Ali ne vidim kakve to veze moze da ima sa pokretanjem Android apllikacije, nisam ukucao ni username ni pass?

Ima li iceg normalnog u vezi s ovim EON-om?

Izgleda bice raskid ugovora, kao sto sam i predvideo u septembru...

I meni su obrisani ali iz razloga što nisam imao pravo na toliko uređaja za uslugu koju koristim kod SBB-a.

I meni su obrisani ali iz razloga što nisam imao pravo na toliko uređaja za uslugu koju koristim kod SBB-a.

Da, sad sam utvrdio da nije cookie bio zapamcen na drugom desktopu tako da je svaki put novi login pamcen kao novi uredjaj pa je zato doslo do brisanja.

Sramota da ovo nije popravljeno jos od septembra!

D3 Go mi je odlicno radio, uvek je sve bilo stabilno i predvidivo.

Zna li neko pre koliko su za D3i korisnike na MojSBB portalu uklonili onu sekciju gde se kucao kod za aktivaciju SmartTV verzije EON aplikacije.

Kad je krenula usluga negde je imala napomena da je do kraja godine D3i korisnici promotivno imaju pravo na 1 SmartTV uređaj.

I čak sam i aktivirao kad sam hteo da pogledam kako izgleda i radi koristeći Android emulator na kompu. Sad kad sam konačno se nakanio da updatuje "box" na Android 5 ne mogu da aktiviram uređaj xD

Instalirao sam EON poslednju verziju "rucno", skinuo APK.

Kad startujem aplikaciju pojavi se Select Language i tu se zaglavi, samo se vrti onaj simbol i nema nikakve opcije za odabir jezika niti bilo sta drugo mogu da radim.

U cemu je stvar? Android je 4.4.4.

Evo i Screenshot, poslacu im sad na support... imam samo [email protected] jel ima jos neka adresa

Screenshot_2017-12-17-23-58-11.jpg

Stvarno nevidjeno, ajde da barem mogu da ukucam username i sifru nego aplikacija ne radi prakticno uopste.

pozdrav svima..zanima me ima li neko iskustva sa zastajkivanjem slike na eon-u? koristio sam d3go sasvim normalno na pc-ju..i sve je bilo ok..medjutim prelaskom na eon, pojavilo se lagganje slike..pokusao sam smanjiti kvalitet slike i izmijenjao bukvalno sve browsere..ali ne uspijeva..zanima me postoji li neko rjesenje?

Koju si verziju skinuo? Verzija sa 1.0.x je za telefone, a 1.8 za android tv.
c5fc25a5636827217559b5fcb3b1080f.jpg

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno