Kada smo kod kanala, šta se dešava sa Eurosport 4k kanalom, pojavio se i nestao, ima li info nekoo da će biti još 4k kanala.
Kako sam onda ja u Grčkoj preko EON-a vezanog za standardni ugovor gledao Nova S & sve SK kanale? RTS doduše nije radio...Ja mislim da treba da se stavi u Sticky temu da svi oni koji su pretplatnici SBB paketa NE MOGU da gledaju sve kanale u EON aplikaciji VAN SBB mreze. To mugu da gledaju samo korisnici Total TV, D3i i EON van mreze paketa.
Da li ti gledas eon preko fire tv stika?Kako bre sporiji!? Da li je moguće da se isti uređaji ponašaju potpuno drugačije? Moj radi kao munja, potpuno neuporedivo sa starijim boxevima kojih sam dosta isprobao. Razumem da su neke serije ili primerci falični ali to bi objašnjavalo restarte ili zakucavanja a kad radi trebalo bi da radi. Jedini Android uređaj (za TV) koji mi radi identično brzo je Amazon firestick 4K. Ne vidim nikakvu razliku i recimo brzina u manipulaciji na oba uređaja je takva da ne vidim mogućnost napretka. Jedino da počnu da ugrađuju qwerty fizičku tastaturu ili dodaju podršku za novije kodeke...
Od kad koristim EON ne radi promena lozinke na EON portalu... Rešenje je kao što ti je Shaman objasnio.Ljudi, zanima me jel ima neko problema sa promenom lozinke za EON portal?
Koristim onu koju sam dobio u mail-u i kada odem na mojEON portal da promenim lozinku, šta god da ukucam u polje "Nova lozinka" i nakon što ponovim isto to u polju ispod "Potvrdi novu lozinku" izbacuje mi poruku "Unete vrednosti se ne poklapaju". Hiljadu puta sam pokušao, međutim džabe.
Koristim EON van mreže, tako da nemam pristup mojSBB portalu.
X96 mini, do pre neki dan uredno radila aplikacija i onda: paf. Mislio sam da radim apdejt uređaja, a misliti i srati nije isto. Sve mi se živo izbrisalo, očigledno sam vratio na fabričko podešavanje. Kako, ne znam. Ok, odem ja u Play store, kad ono đoka! Nema aplikacije Eon? Ne budem lenj, skinem sa neta, instaliram, ali avaj: aplikacija nije kompaktibilna sa uređajem... A koliko do juče, bila. Nisam pametan, ali miriše mi na neko ograničenje koje će forsirati određenu grupu plejera. Možda ne bi bilo loše da se obratimo predsedniku za pomoć. [emoji23][emoji23]Da li još neko ima problem sa Eon-om i Amazon Fire Stick-om? Od pre dva meseca ne radi. Prijavljuje da aplikacija nije podržana na tom tipu uređaja. Da li neko zna da li su uveli neke restrikcije ili slično? U pitanju je redovni eon za Android, nije eon tv.
Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari