Treba ti neki ruter na kome ćeš napraviti vpn. Onda možeš da gledaš odakle god. Samo se nakačiš na taj svoj vpn.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Uspeo sam u aplikacije pa Cast i delete data I keš. Klasika kao I na android tel [emoji4] HvalaRestartuj uređaj ili obriši keš iz cc app
Neki novi OTT dodatak koji neće ni biti dostupan OTT korisnicima van mreže jer nemaju MojSBB portal već MojEON.
I HBO? WOW!HD Maksimum EON OTT otkljucava sve kanale. Meni kanali koji nisu radili, sada nakon sto mi se ovo aktiviralo rade. Nema vide one poruke da nisam pretplacen. Tako da znate. Ovaj dodatak otkljucava sve kanale.![]()
Kad se bolje razmisli sigurno neće otključavati HBO, Cinestar, Pink... Svaki od tih paketa već mogu posebno da se aktiviraju/deaktiviraju. Koliko bi onda cena tog dodatka bila? A i morali bi da podese taj dodatak da on sam otkrije šta već imaš a šta nemaš pa da kreira cenu.Neka neko ko ima mogucnosti da ovo aktivira ako nema HBO i ostale kanale u paketu javi ako mu se otkljucali nakon aktivacije istog.![]()
Aha, znači tako.Džaba..![]()
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Kome se isplati ovo uopšte?
Za 1 zarez 890 dinara mesečno kako su napisali isplati se svakome, ali se bojim da su nepismeni pa misle da se hiljade u srpskom razdvajaju zarezom kao u engleskom, a ne tačkom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari