Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 865
Jesi razmisljao mozda da kazes koji dll fajl?!
Raspakovao igru na hard, pokušao pokrenuti i dobio poruku da nedostaje neki dll fajl.
Imate li neki predlog ?
Konfiguracija iz potpisa, posle loadinga (bilo da startujem tutorial ili kampanju, ili bitku neku) texture pocnu da pucaju, nista se ne vidi, slika se cijepa 🙂 Slican efekat kao kad se graficka prigrijava, al temperature su ok a i ovo mi se samo sa ovom igrom desava.
***, koliko neke stvari nerviraju, to je neverovatno. Dešava se da pod određenim uglom topovi, a bogami i obični musketari ne mogu da pogode protivničke jedinice. Mogu 10 cm levo, mogu 15 cm desno, ali baš njih ne mogu. Da se radi o nekom zaklonu ili padini, pa da i kažem da razumem. Igra mi više ide na živce, posebno u kombinaciji sa imbalansom melee/range. Da li je moguće da mi ovde to toliko smeta, ili je to ranije bilo u ovoj ili onoj formi, samo sam tada bio mlađi i mogao da igram bilo šta što mi padne šaka, pa nisam primećivao...🙁
Nije do drivera, probao sam i 9.1, 9.2, 9.3Verovatno je do drajvera za graficku. Probaj najnovije. Oće to sa ATI grafikama.
Ljudi kako isterati pirate iz luke? Zaposeli su mi luku i ja im sad ne mogu nista. Mogu samo da blokiram tu moju luku i nista se ne desava oni su i dalje unutra i blokiraju mi saobracaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari