Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Jesi razmisljao mozda da kazes koji dll fajl?!
Raspakovao igru na hard, pokušao pokrenuti i dobio poruku da nedostaje neki dll fajl.
Imate li neki predlog ?
Konfiguracija iz potpisa, posle loadinga (bilo da startujem tutorial ili kampanju, ili bitku neku) texture pocnu da pucaju, nista se ne vidi, slika se cijepaSlican efekat kao kad se graficka prigrijava, al temperature su ok a i ovo mi se samo sa ovom igrom desava.
***, koliko neke stvari nerviraju, to je neverovatno. Dešava se da pod određenim uglom topovi, a bogami i obični musketari ne mogu da pogode protivničke jedinice. Mogu 10 cm levo, mogu 15 cm desno, ali baš njih ne mogu. Da se radi o nekom zaklonu ili padini, pa da i kažem da razumem. Igra mi više ide na živce, posebno u kombinaciji sa imbalansom melee/range. Da li je moguće da mi ovde to toliko smeta, ili je to ranije bilo u ovoj ili onoj formi, samo sam tada bio mlađi i mogao da igram bilo šta što mi padne šaka, pa nisam primećivao...![]()
Nije do drivera, probao sam i 9.1, 9.2, 9.3Verovatno je do drajvera za graficku. Probaj najnovije. Oće to sa ATI grafikama.
Ljudi kako isterati pirate iz luke? Zaposeli su mi luku i ja im sad ne mogu nista. Mogu samo da blokiram tu moju luku i nista se ne desava oni su i dalje unutra i blokiraju mi saobracaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari