Šta je novo?

Empire: Total War

Konfiguracija iz potpisa, posle loadinga (bilo da startujem tutorial ili kampanju, ili bitku neku) texture pocnu da pucaju, nista se ne vidi, slika se cijepa :) Slican efekat kao kad se graficka prigrijava, al temperature su ok a i ovo mi se samo sa ovom igrom desava.

Konfiguracija iz potpisa, posle loadinga (bilo da startujem tutorial ili kampanju, ili bitku neku) texture pocnu da pucaju, nista se ne vidi, slika se cijepa :) Slican efekat kao kad se graficka prigrijava, al temperature su ok a i ovo mi se samo sa ovom igrom desava.

Verovatno je do drajvera za graficku. Probaj najnovije. Oće to sa ATI grafikama.

***, koliko neke stvari nerviraju, to je neverovatno. Dešava se da pod određenim uglom topovi, a bogami i obični musketari ne mogu da pogode protivničke jedinice. Mogu 10 cm levo, mogu 15 cm desno, ali baš njih ne mogu. Da se radi o nekom zaklonu ili padini, pa da i kažem da razumem. Igra mi više ide na živce, posebno u kombinaciji sa imbalansom melee/range. Da li je moguće da mi ovde to toliko smeta, ili je to ranije bilo u ovoj ili onoj formi, samo sam tada bio mlađi i mogao da igram bilo šta što mi padne šaka, pa nisam primećivao...:(

Omatorio jesi svakako ali ne bih rekao da si jedini kojeg to nervira :)

Battlefield Smoke Mod full Version 2.7 - http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=237457

Empire2009-03-2302-37-34-82.jpg

Empire2009-03-2302-43-14-18.jpg

***, koliko neke stvari nerviraju, to je neverovatno. Dešava se da pod određenim uglom topovi, a bogami i obični musketari ne mogu da pogode protivničke jedinice. Mogu 10 cm levo, mogu 15 cm desno, ali baš njih ne mogu. Da se radi o nekom zaklonu ili padini, pa da i kažem da razumem. Igra mi više ide na živce, posebno u kombinaciji sa imbalansom melee/range. Da li je moguće da mi ovde to toliko smeta, ili je to ranije bilo u ovoj ili onoj formi, samo sam tada bio mlađi i mogao da igram bilo šta što mi padne šaka, pa nisam primećivao...:(

Iskren da budem ... te puske i nisu bog zna sta mogle i da pogode u to vreme ... zato i jeste fora sa tim streljackim odredima ... toliko njih u plotunima je nesto i znacilo ... kao i topovi brodski ... samo je pitanje da li je njima bas to bila namera :)
Da im podele i AK47 pitanje je sta bi bilo na pojedinacnoj paljbi hehe

Poslednja izmena:
Ne, ne, ne govorim o tome. Radi se o nečemu drugom - pozicioniraš 2 jedinice i one pucaju jedna na drugu. Naravno, istim puškama :) Dok jedna pogađa prvu bez problema, hici druge premašuju preko prve. Zašto? Nemam predstavu. Nisu na višem/nižem terenu, nema hendikepa, jednostavno je potpuno nelogično. Ili topovi gađaju i pogađaju par centimetara levo ili desno, ali baš to polje mogu da bombarduju 10 minuta i nikada ga neće pogoditi. Dakle ne radi se o bagu ili feature-u igre, već je jednostavno tako, a zašto nemam predstavu. Valjda ih je mrzelo da ispravljaju.

Što se tiče toga šta su te puške mogle da pogode, neka hvala, onoj kugli se ja ne bih našao na putu ne znam šta da se dogodi. Ono je moglo teško da pogodi precizno ono što gađaš, ali kada masa od par hiljada vojnika puca pa olovo pršti, padali su kao snoplje. A nije bilo lake rane, što zbog metka, što zbog razvoja medicine. Ona kuglica kad te pogodi smrska kost dok kažeš keks, pa trk na amputaciju.

Ima li neki patch koji ispravlja pomenute bagove ili bar neki od njih? Zvanican ne mogu da pronadjem.

Pošto se igra sama patch-uje preko steam-a standalone patch se ne može naći.
Ali zato je tu "nezvanični" patch, četvrti po redu :)

Poslednja izmena:
Nakon instaliranja 2 patch-a kada pokusam da udjem u igru dobijem samo prvu sliku nakon koje me izbaci u Win i prijavi "TOTAL WAR HAS STOPPED WORKING"

Da li neko zna u cemu je problem?

Ljudi kako isterati pirate iz luke? Zaposeli su mi luku i ja im sad ne mogu nista. Mogu samo da blokiram tu moju luku i nista se ne desava oni su i dalje unutra i blokiraju mi saobracaj.

Ljudi kako isterati pirate iz luke? Zaposeli su mi luku i ja im sad ne mogu nista. Mogu samo da blokiram tu moju luku i nista se ne desava oni su i dalje unutra i blokiraju mi saobracaj.

Udji sa vojskom u tu luku. Mislim da je to najlakši način.

posle milion sati neprekidnog igranja istripovao sam se nacisto i to mi nije palo na pamet a logicno je. ***

Malo da ozivim temu :)

Izasao je pre 2-3 nedelje 1.4 patch , koji je u velikoj kolicini popravio igru . BAI i CAI su mnogo napredovali , mnostvo bugova je ispravljeno , pomorske invazije su modifikovane itd.

Izasao je danas i 1.5 patch koji je jos vise ispeglao igru . Sada sam krenuo kampanju sa Rusijom , igra je neuporedivo zabavnija nego pre .

Ako neko igra preko steam-a , neka me slobodno doda na friend listu , pa da sirimo zajedno teror po bojistima :)

I sem patcha , izasla je i prva ekspanzija koja dodaje nekoliko novih kampanja ( zove se The Warpath ) .

The official Empire: Total War™ Expansion

A new detailed North American Campaign Map expands the Empire: Total War experience, with 5 brand new American Indian factions, new units and technologies. Experience battles in the new Warpath Campaign and lead one of the 5 new factions in an epic war to defend your lands and drive out the invaders. Or take these units and their unique strengths into multiplayer battles.

5 New Playable Factions — Play through the new Warpath Campaign or in multiplayer as one of 5 new American Indian factions in Empire: Total War, including the Iroquois, Huron, Plains, Pueblo and Cherokee nations.
Expanded North American Territories — A new, more detailed North American Campaign Map featuring new regions and a new start date.
New Elite Units — Command new Elite units specific to each American Indian faction including Mohawk Elite Warriors, Cheyenne Dog Soldiers, Navajo Scout Warriors and many more.
Shaman and Scout Agents — Two new agent types - Infiltrate enemy territory with the new Shaman unit and sabotage the opposition with the cunning Scout.
New Tribal Technologies — 18 new tribal technologies including Spirit Medicine, the Call of the Wild and Dreamwalking creating a brand new tribal technology tree.
New Objectives — New winning objectives for each of the playable factions.
Once you've purchased the content, you will unlock the new Warpath Campaign and all 5 new American Indian factions. These factions can be played in single player and multiplayer games.

Trailer za ekspanziju :

http://www.youtube.com/watch?v=LcZhRfIEMbY

Imam problem posto igra nece da radi na dva monitora jel to moze nekako da se resi trazio sam po netu ali nisma uspeo da nadjem :/

Vrh Dno