Šta je novo?

Empire: Total War

E sa tim steam-om počinju da smaraju ozbiljno. Prvo Fear2, a sad i ovo. :crash:

Nisam je još probao, biće kada stignem kući sa posla.

Aman, fora je u tome što je loša verzija, džaba probavanje :)

Nije losa verzija. Jednostavno, i retail verziji fale fajlovi. Samo sto se kod retail/a ti fajlovi isporuce prilikom aktivacije na steam/u (tj. skinu se u vidu mini patch/a).

Pitanje je samo vremena kada narodna verzija dobije ceo fix.

Nije losa verzija. Jednostavno, i retail verziji fale fajlovi. Samo sto se kod retail/a ti fajlovi isporuce prilikom aktivacije na steam/u (tj. skinu se u vidu mini patch/a).

Pitanje je samo vremena kada narodna verzija dobije ceo fix.

Izasao je i fix koji je tezak 450mb-a. Nisam skidao, ali sam video da je izasao. :)

Ja sam pokrenuo igru i ubacio taj sound fix. Jedina stvar koja ne radi je kampanja Road to Independence, dok Grand kampanja funkcioniše normalno. Takođe svi zvukovi rade ali pitanje je dokle pošto je ovaj sound fix najverovatnije neko izvukao iz demo verzije i kad se raspakuje manji je oko 100MB od orginala.

Konačno je sve leglo na svoje mesto što se lekova i problema sa zvukom tiče.
Ako nekoga interesuje neka me cima na PM da mu dam linkove.

Izvinite ljudi otici cu malo u off sa jednim pitanjem, ali se nadam da mi moderatori nece zameriti. Zamolio bih vas da mi objasnite kako da ove fajlove raspakujem posto imaju ove extenzije 001,002 itd. Unapred hvala...

Arj neće raspakovati rar arhive (mnoge "grupe" umesto .r0x i .partx.rar koriste .001 format, WinRAR ga podržava bez problema)...

This thread is worthless without pics :)

Zanimljivo je za primjetiti kako neki sada igraju Empire: Total War, a ranije uopce nisu gotivili ovaj serijal.

Prilozi

• 05.jpg
    05.jpg
    534.4 KB · Pregleda: 134
  • 06.jpg
    06.jpg
    534.3 KB · Pregleda: 115
  • 04.jpg
    04.jpg
    495.1 KB · Pregleda: 110
  • 11.jpg
    11.jpg
    226.5 KB · Pregleda: 125
  • 09.jpg
    09.jpg
    342 KB · Pregleda: 112
Poslednja izmena:
Zanimljivo je za primjetiti kako neki sada igraju Empire: Total War, a ranije uopce nisu gotivili ovaj serijal.

Pa normalno da gotive, kada su ubacili SAD u igru. :d
Puske, topovi, krljacina, ovo-ono.

Nemam neku preteranu zelju da je probavam, ali cu to da uradim uskoro.

Radi Razor verzija odlicno nista joj ne fali, samo treba soud fix (450MB), jer ima problema sa zvukom ne cuju se puske topovi, eksplozije ali inace radi normalno posle sound fix-a slobodno skidajte, igra je odlicna.

Poslednja izmena:
Pa normalno da gotive, kada su ubacili SAD u igru. :d
Puske, topovi, krljacina, ovo-ono.

Nemam neku preteranu zelju da je probavam, ali cu to da uradim uskoro.

Ima i toga, ali komentari su vezani uz grafiku i detalje :)

Jel presao neko Episode II ? Treba da osvojim gradove Quebek i Montreal da bih zavrsio Episode II ali nikako ne mogu da dodjem do njih, jer se ne vide tj. mapa je crna preko tih teritorija. Jel to neki bag ili ima neka caka ?

:wave:

Jel si ti to presao ? Kod mene vojska ne moze da predje na te teritorije jer su u mraku.

Jel si ti to presao ? Kod mene vojska ne moze da predje na te teritorije jer su u mraku.

Koliko je meni poznato taj problem je posledica "leka".
Predlažem ti da skineš novi od iste grupe koja je radila i prvi a koji ispravlja sve probleme uključujući i onaj sa zvukom.

Updateova sam igru i opet mi izbacuje radi 15 min i pukne.Imali neko slican problem??

Ma bagovit je Empire do bola!

Ne znam da li sam samo ja, ali ovaj Total war je totalni krs!

Bagovit, bezlican, plitak, ne predstavlja nikakav izazov. Odigrao prvu kampanju (preskocio uvodnu), na VH/VH, osvojio pola Evrope sa Prusijom, smorio se kao zmaj.

A rekose da ce AI biti unapredjen.

Poslednja izmena:
Ma bagovit je Empire do bola!

Ne znam da li sam samo ja, ali ovaj Total war je totalni krs!

Bagovit, bezlican, plitak, ne predstavlja nikakav izazov. Odigrao prvu kampanju (preskocio uvodnu), na VH/VH, osvojio pola Evrope sa Prusijom, smorio se kao zmaj.

A rekose da ce AI biti unapredjen.

Nisi samo ti.
Ovo mi je sve jako bledo za ovaj serijal.Kao da igram Imperial Glory sa poboljšanim izvođenjem bitke i pogoršanim mikromenadžmentom.Ja se vraćam na strele,mačeve i katapulte.Nije ovaj period za mene.Jednostavno mi je odbojan.

Koliko je meni poznato taj problem je posledica "leka".
Predlažem ti da skineš novi od iste grupe koja je radila i prvi a koji ispravlja sve probleme uključujući i onaj sa zvukom.

Alex je genije. :smash:
Uradio kao stoje rekao, startovao update u folderu gde je igra, i sve sljaka. Presao sam Episode II. :banana:

Hvala druze, ziv bio ! :wave:

Nisi samo ti.
Ovo mi je sve jako bledo za ovaj serijal.Kao da igram Imperial Glory sa poboljšanim izvođenjem bitke i pogoršanim mikromenadžmentom.Ja se vraćam na strele,mačeve i katapulte.Nije ovaj period za mene.Jednostavno mi je odbojan.

I ja se vracam isto. Pored toga, ima gomila modova za MTW2, sto gotovih, sto u najavi. :)

Meni je za sad ok. AI bi mogao biti bolji. Period mi je zanimljiv posebno oni tekstovi od tehnologijama, dogadjajima, opisi jedinica. Ima veoma zanimljivih podataka za koje nisam znao. Total War mi je jos od Shoguna bio odlican nacin da nesto naucim igrajuci se. Inace igra mi radi veoma stabilno. Do sada sam presao sa Indijom, a trenutno igram sa Britancima, i princip igranja je mnogo drugaciji, pogotovo sto koristim Isaaca Newton-a kao industriskog spijuna. Svidja mi se nacin na koji su ubacili diplomatiju i razvoj tehnologija, ali su kod ove prve jos malo mogli da odu u dubinu i dalje je to prilicno jednostavno a i AI nije bas najpametniji. Sve u svemu igra mi je ok.

Poslednja izmena:
Ali tačno sam znao - jurišne melee jedinice su imba :(

Ali je igra zahtevna do jaja. Secka na high kao luda kada se skroluje. Meni se licno svidja, mada nisam ljubitelj strategija.

Poslednja izmena:
Imam sledecu konfiguraciju:
Procesor Intel Quad 2 Quad 2.4
Grafika Asus 8800GT 512MB
2GB RAM
Kada stavim podesavanja na ultra koci i to jakoooo...pogotovo kada se igra na nekoj tvrdjavi, a o borbama na moru koje koce i na medium da i ne pricam...
Na high koci, ne jako ali koci...
Na medium po malo ali moze da se igra dobro,,
Zanima me da li je ovo normalno!!:mad:

Raspakovao igru na hard, pokušao pokrenuti i dobio poruku da nedostaje neki dll fajl.
Imate li neki predlog ?

Vrh Dno