Probao opentrack iako imam freetrack ali nece da radi tj. u opentracku vidim da kamera radi i tri tacke od ir dioda se vide ali u igri nece da funkcionise da li ima neka posebna podesavanja kako bi to radilo i u igri ili bi trebalo da radi cim se pokrene exe fajl opentracka.koristim opentrack i radi bez greške. čak omogućava i naginjanje glave.
otvori opentrack, podesi adjustment pokreta (najbolje linearno) u mapping sekciji, i klikni START. ako je sve uredu, oktopod bi trebalo da reaguje na tvoje pokrete.
učitaj elite i moralo bi automatski da radi bez ikakvih dodatnih podešavanja.
jeeeeeee!
i ja sam imao problema prvog dana dok nisam nasetovao, ali od tad nije više bilo smetnji.
uživaj!
podesio sam ih linearno u odnosu 1/3, da ne budu krive, jer mi pokret glavom kad su krive nikako nije prirodan, pogotovo u delu gde se obraćam bočnom interjfesu (target i system paneli).Malo sam se igrao sa tim krivama dok nisam podesio možeš da mi okačiš prin screen tvojh podešavanja opentracka (mislim na krive)
podesio sam ih linearno u odnosu 1/3, da ne budu krive, jer mi pokret glavom kad su krive nikako nije prirodan, pogotovo u delu gde se obraćam bočnom interjfesu (target i system paneli).
![]()
roll me u principu nervira, mada je prirodan i zato ga nisam totalno eliminisao, već sam povećao prag tolerancije, i smanjio samu kretnju.
ne kažem da je ovo idealno, ali meni odgovara. svako koga znam da koristi treker ima neka svoja podešavanja.
Igrao sam se sa trekerom juče Meni je treker sa desne strane tj Klip varijanta, podesio sam tako da mi Yaw bude 160 x 15 kada je tako podešen mogu da vidim i iza sebe da mi je kriva kao kod tebe imao bih samo pogled sa strane koji ne ide više od 90 stepeni, pič mi je na 100, hvala print screenu što si okačio pomogao mi je da uporedim te krive i meni su one izlomljene pod isti uglom nema zakrivljenja i mogu ti reći da sam veoma zadovoljan sa opentrackom jer ga ja koristim takođe i u war thunderu gde je od presudne važnosti da vidiš da li ti se neko nakačio izatj. "seo na rep". Da li si dirao ose x,y,z?
moze sa anakondom samo da ti gleda u dupe
realno nemas novaca da potpuno opremis vulture-a, kreni od maksimalnih a power planta i a power distributora, pa maksimalni štit, oružje koje ti odgovara, pa a4 ili b4 shield cell bank, najbolji fsd, najbolje thrustere...
stavi i dva chaff-a i bar jedan heat sink...
ali polako, za sad nemas para ni sa sta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari