koji broj da se zove?Ajde po drugi put: Svako ko vam traži "kopiju" elektronske lične karte je dužan da vam očita istu i odštampa podatke koji su mu potrebni. U slučaju da neće to da vam uradi, a time ugrožava neko vaše pravo, obavezno zovite šefa, načelnika, pa direktora firme, a na kraju i inspekciju odgovornu za taj prekršaj. Preporučuje se zvanje sa mobilnog telefona i ne pomeranje sa šaltera.
a on nema, pa mi palamudi, pa treba da se raspravljam, pa onda tvojeSvako ko vam traži "kopiju" elektronske lične karte je dužan da vam očita istu i odštampa podatke koji su mu potrebni.
, pa onda primermomenat crkavanja odabrao Marfi lično
, a pošto sam na istoj adresi 35 godina, ne planiram da menjam, tako da mi sasvim odgovara obična, sa adresom na sebi ...Problem je sto nemaju citace chipovanih LK. Resenje je da ako neko ima chipovanu LK treba da ode do MUP-a da mu je procitaju i odstampaju na papiru, lupe pecat i taj papir priloziti sa prijavom radnika.
moje iskustvo sa varijantom overene fotokopije od januara ove godine:
Zvanicni stav maticne slzbe opstine Zvezdara jeste da oni mogu da garantuju overom SAMO za info na obrascu licne karte, dok to NISU U MOGUCNOSTI za podatke koji se skladiste na elektronskom cipu, jer su ti podaci podlozni FALSIFIKOVANJU. Nisam uspeo da dobijem overen papir, vec sam samo fotokopirao lk takvu kakva jeste bez prebivalista i tu su mi lupili pecat... Oj Srbijo medj' sljivama i informaticki nepismenim ljudima...
Mogao si u drugu stanicu - udjes pitas koja su slova i na levo krug.....ja krenuo od savske gde je bilo DŽ i zavrsio na cukarici sa gde sam uzeo YWJa sam dobio te Č_ tablice, tesko ih je izbeci ako je dan za to slovo, jedino da se dodje drugi dan, ali opet moze da ti upadne neko od tih slova na drugoj poziciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari