vladimir - procedura je brza kad si jednom u sistemu, ali je i skupa - placas identicnu cifru koju si platio kad si vadio i prvu.
http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/od-cetvrtka-elektronsko-zakazivanje-izdavanja-dokumenata-106487.php
Pre neki dan sam kod teče video elektronsku zdravstvenu knjižicu. E to je već prava stvar.
Ttalking desire.
To za elektronsko zakazivanje i ono preko telefona ili poruka nema nista od toga. To je uzas uradjeno, a i kao i sve kod nas ne funkcionise.Ko zna kada ce to srediti. Kod mene i dalje redovi i redovi. Samo mi isto nije jasno meni nova LK traje pet godina a kod moje devojke deset. Ne znam u cemu je fora.
Tapa iPhone Talk
Ja pokušao, ali mi izašo pop up, kao ne može više od 14 dana, a već bilo zakazanih termina!Rezervisao sam, 12.8nadam se da je zaista zakazano.
Meni je istekla pre više od 4 meseca. Šta ono treba da se donese ako je više od 3 meseca?^ kada ti istice stara?
LK je vazila 5 godina pa su to pre nekog vremena (recimo mesec dana) produzili na 10. Bar tako novine pisu. E sad kad ce to i da zazivi u praksi...
^ kada ti istice stara?
Šta ovo znači, da su sve LK koje ističu nakon 27.11.2011. važeće do kraja 2016!Грађани који поседују личне карте издате на старом обрасцу, у који је уписан датум, односно рок важења 27. јули 2011. године нису у обавези да замене личне карте до овог датума, јер је та лична карта по Закону о изменама и допунама Закона о личној карти, важећа до 31.12.2016. године.
Pa to 27.07 (typo)
Znači nekom će LK da "istekne" 2,3,4 godina i ne mora da je menja, a meni istekla pre 3 meseca i moram!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari