Šta je novo?

Elektronske licne karte

da li mozes malo da das vise ino o tom kvalifikovanom e potpisu kao i o prednostima istg u realnoj upotrebi, vrlome zanima

Pre neki dan sam kod teče video elektronsku zdravstvenu knjižicu. E to je već prava stvar.

Ttalking desire.

vladimir - procedura je brza kad si jednom u sistemu, ali je i skupa - placas identicnu cifru koju si platio kad si vadio i prvu.

A kao da imam alternativu :) koliko mi se čini, 2000din košta vadjenje, nek me ispravi neko ako grešim?

Makar nema onih dosadnih redova... Nego... jel neko zna, jel moram da idem u Smederevo da vadim ili je to moguće i iz Beograda da se uradi?

Kod:
http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/od-cetvrtka-elektronsko-zakazivanje-izdavanja-dokumenata-106487.php

Da vidimo i to cudo! Inace, kolega je pre par dana podigao LK i pasos, LK vazi 5 godina !!!:wall:

Poslednja izmena:
Au, kakav fail (podvukao sam):

Prilozi

• euprava.jpg
    euprava.jpg
    201.4 KB · Pregleda: 187
Sto fail. Sigurno postoji i arapsko i kinesko slovo e :D
Ovi glupani da uvode (latinicnu) eupravu??? Pomozi nam Boze.

To za elektronsko zakazivanje i ono preko telefona ili poruka nema nista od toga. To je uzas uradjeno, a i kao i sve kod nas ne funkcionise. :) Ko zna kada ce to srediti. Kod mene i dalje redovi i redovi. Samo mi isto nije jasno meni nova LK traje pet godina a kod moje devojke deset. Ne znam u cemu je fora. :)

Tapa iPhone Talk

Update-ovali su site. Izgleda da im je trebalo malo dok zavrse s jutarnjom kafom, imate linkove ka zakazivanju u sekciji "najnovije usluge".
Probacu ovih dana pa javljam rezultate...

To za elektronsko zakazivanje i ono preko telefona ili poruka nema nista od toga. To je uzas uradjeno, a i kao i sve kod nas ne funkcionise. :) Ko zna kada ce to srediti. Kod mene i dalje redovi i redovi. Samo mi isto nije jasno meni nova LK traje pet godina a kod moje devojke deset. Ne znam u cemu je fora. :)

Tapa iPhone Talk

LK je vazila 5 godina pa su to pre nekog vremena (recimo mesec dana) produzili na 10. Bar tako novine pisu. E sad kad ce to i da zazivi u praksi...

Svi termini popunjeni!

Hajde da pitam i ovde. Idem ujutru da predam papire za licnu i pasos, pa me zanima da li mogu ja da popunim uplatnice sa onim cenama sa sajta? Da li su tacne?

@hedgehog
Tek sada videh. Teča je pukovnik u penziji, pa mi reče da su njima dali malo ranije, da probaju.

Ttalk

Poslednja izmena:
Rezervisao sam, 12.8 :) nadam se da je zaista zakazano.

^ kada ti istice stara?

Juče u podne odradio elektronsku prijavu, zakazano za danas u 10.40h i prozvaše me tačno u minut :shock:. Sve mi odrađeno za dvanaest minuta :banana:. Nisam mogao da verujem da sam u zemlji Srbiji ;). Ah da, ovo je u Novom Sadu i funkcioniše.

pozzz

Zato je i vreme ovako kakvo jeste. :)
Najzad da je nesto proradilo. :)

Tapa iPhone Talk

LK je vazila 5 godina pa su to pre nekog vremena (recimo mesec dana) produzili na 10. Bar tako novine pisu. E sad kad ce to i da zazivi u praksi...

I sta onda? Meni vazi pet godina, a nekom ko je izvadio malo posle mene vazi deset???
Divim se ovom manijacko-idi0tskom sistemu... :mad:

Poslednja izmena:
Ja mislim da treba iz firme potvrda o zaposlenju, ali treba proveriti.

i dnk test

Samo da se nismo zaleteli. Ništa nema o zakazivanju za podizanje dokumenata, mora da se čeka od 5h, ili opet da se zakaže, pa kad dođeš, kažeš, "a ne, ja sam došo da podignem LK."

Za podizanje dokumenata se NE čeka od prvih sunčevih zraka (bar ne u MUP-u u Zemunu). Daš im dovoljno vremena da završe sve (ja otišao mesec dana posle predavanja zahteva :d), pa se onda pojaviš u vreme kada očekuješ najmanju gužvu, sačekaš u redu (ako ga ima, a obično da) i to je to.

Грађани који поседују личне карте издате на старом обрасцу, у који је уписан датум, односно рок важења 27. јули 2011. године нису у обавези да замене личне карте до овог датума, јер је та лична карта по Закону о изменама и допунама Закона о личној карти, важећа до 31.12.2016. године.
Šta ovo znači, da su sve LK koje ističu nakon 27.11.2011. važeće do kraja 2016!

ne! nego, ako ti istice 27.07.2011 - onda ti vazi bez zamene do 2016. (jer su ranije zbog Odredbe te na starom papirnom obrascu izdavane do ovog datuma)
ako ti istice 28.07.2011. onda si u obavezi da je do tog datuma zamenis (a ne ko Kutija da mu istekne 1.5 godina :p)

Pa to 27.07 (typo)
Znači nekom će LK da "istekne" 2,3,4 godina i ne mora da je menja, a meni istekla pre 3 meseca i moram!

ne moras, samo nosi pasos sa sobom :p

Nazad
Vrh Dno