@sarcevic @ormo @Thunderbolt tagovao sam vas jer sam na ovom thread-u pročitao da imate Lynk&Co 02, pa bi mi značilo mišljenje iz prve ruke.
Razmatram kupovinu tog modela, ali sam na Redditu i u komentarima na YouTube pročitao da se neki vlasnici žale na zvuk iz zadnjeg dijela vozila, spominje se problem sa zadnjom osovinom. Opisuju ga kao neko krckanje/kliktanje pozadi, najčešće pri kretanju iz mjesta ili zaustavljanju tj. pri sporijoj vožnji.
Evo par komentara/diskusija na koje sam naišao:
Ne želim da donosim zaključak samo na osnovu par komentara, ali mi se čini da ovo možda nije potpuno izolovan problem, pa me zanima da li je neko od vas ili drugih vlasnika imao slično iskustvo?
Razmatram kupovinu tog modela, ali sam na Redditu i u komentarima na YouTube pročitao da se neki vlasnici žale na zvuk iz zadnjeg dijela vozila, spominje se problem sa zadnjom osovinom. Opisuju ga kao neko krckanje/kliktanje pozadi, najčešće pri kretanju iz mjesta ili zaustavljanju tj. pri sporijoj vožnji.
Evo par komentara/diskusija na koje sam naišao:
Reddit #1I'm at nearly 25k km, the car had to be serviced at around 10k km since the rear axles developed a clicking noise. Waited about a month, serviced the same day by Volvo dealer. There is some slight dash noise when it's cold, but very slight, had one "cricket" which I fixed.
Reddit #2, a na ovom linku možete pronaći audio zapis tog zvuka koji je opisan.Hi, I'm owner of LynkCo-02 for 7 months with 14.000 km, last few months strange noise appeared from the rear of the car,it's not loud like tuc,tuc and happens when accelerating from stop and when stopping to 0.
oprez pri kupovini jer u Srbiji ne znaju da ga popravljaju, ovlasceni servis je Volvo ali na zalost ne znaju nista o njemu, pojavio se problem "krckanja" na zadnjem trapu koji je sve glasniji i ucestaliji, imaju preko 15 reklamacija za isti problem ali niti znaju niti pokusavaju da ga rese, samo kazu to je normalno i vozi, primljena reklamacija i kontaktiracemo vas, i tako se sad ceka da kontaktiraju. posle dosta istrazivanja sam nasao da im je to generalno fabricki problem, znaci nije vezan za Srbiju samo, u drugim zemljama je taj problem resen zamenom obe zadnje poluosovine a kod nas kazu vozi i to je to, tako da me brine na duze staze sta ce biti po pitanju servisa. Sam auto je ok sa svojim nekim manama i vrlinama ali generalno je dobar. svakako veliki minus je sto kao imamo servis a zapravo nemamo i to me tera na razmisljanje da ga prodam sto pre. Ako ste ga uzeli onda sa srecom i da vas lepo sluzi.
YT video gdje je objavljen komentar
Ne želim da donosim zaključak samo na osnovu par komentara, ali mi se čini da ovo možda nije potpuno izolovan problem, pa me zanima da li je neko od vas ili drugih vlasnika imao slično iskustvo?