Evo i ja da podelim svoje iskustvo sa m365 kupljen u vipu. Sa prvim sam prešao 390km, i riknuo mu je motor, pa sam dobio potpuno nov jer nije prošlo 6 meseci od dana kupovine. Sa novim sam prešao samo 38km, nisam ubacivao custom firmware itd, i takođe mu nešto lupa u motoru, i nema snagu da vuče, prosto samo bruji. Pošto mi je onaj recovery mode uvek na max kada idem nizbrdo, pretpostavljam da se tu nešto zagreje kod motornog kočenja, i onda se neki od magneta otkine. Ipak mislim da je on napravljen samo za neke ravnice, i da nije nikako za brdovite krajeve.
A možda mi je zapala neka loša serija, jer sam gledao po netu šta im sve nisu radili sa custom firmware-om, i prelazili su dosta km bez nekog kvara.
Koliko je dugacka ta nizbrdica?
uzeo u vipu, imam 95 kila, cfw od samog starta, presao preko 1000km.... nizbrdo ga ne zalecem, a uzbrdo cesto idem....
radi kao prvog dana, pu pu![]()
14-20%??Imaju jače baterije (275Wh i 474Wh - domet do 30km i 45km), jače motore - 250/300W, koji mogu u peak da daju i 500/600W, 1S može da savlada uspon do 14%, a Pro 2 do 20%.
Da li se možda neko igrao sa firmware-ima za M365 (običan ili pro) u cilju povećanja maximalne brzine?
Nemoj, bolje ti je. U najboljem slučaju razvalićeš trocu.Jel' vozio neko preko Pancevca ove elektricne trotinete? Naravno mislim na trotoar i deo koji nije betonski vec vise sljunak. Kao i onaj deo koji je uzbrdo kada se penje na most sa Banatske strane. Razmisljam se da pazarim kada idem na posao kada je lepo vreme umesto bajsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari