Šta je novo?

Električni bicikli i električni skuteri tema

Hvala, odustao sam od te ideje. Mislim samo da bih bacio pare za nesto sto bih koristio kratko a onda shvatio da to nije za mene.

@stereo

VIP ih ima u ponudi, pa pitaj njih ko im servisira ;)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Thx probacu danas da odem do njih

Moze ako imam viska para. :D

Ma džabe. Mali je točak. Znaš koji su kanali širom puta na svakih nekoliko metara? Na mtb kamen u bubregu da krene.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Može, ako ima želju da podmaže točkove nekom šleperu.[emoji16]

Trotoar na Pančevcu je problem i za 29" točak. Skakućem na svakoj spojci da ne polomim točkove. Uzak je, stanem ako mi neko naiđe iz suprotnog smera i još gore, mnogo visok. Onako, subjektivno, lakše mi je da vozim u smeru kretanja vozila nego u suprotnom. Trotinetom se ne bih usudio osim da ga prebacim preko ramena.

Trotinetom preko pancevca?! Tacno da te oduva vetar preko ograde.

Tapatalk from Poco loco

Vozio sam bicikl preko Pancevca ali ne bas kada je bila kosava. Da me ne bi vadio Renato iz vode. :D A da je trotoar propao to stoji. Ali da ne idemo u off. :)

Poslednja izmena:
Da li neko vozi električni trotinet po Bulevaru Kralja Aleksandra? Zanimaju me iskustva zbog uzbrdice.

Imam 110kg. Ima li neka preporuka za trotinet?

Nemoj da se ljutis, ali ako si standardne visine, najmanje sto ti treba na tu tezinu je trotinet. Znam jer sam teskas kao i ti. Bicikla sa kasetom je za tebe.

Imam 110kg. Ima li neka preporuka za trotinet?
..
1554f794741bdddb48569545987f55a5.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Pusti bre te igracke, ovo je prava stvar, razvija do 100kmh, pogon na oba tocka ABS. Bonbona. Ne kupuje se trotinet od prodavca mobilnih bre :d

100km/h, na trotinetu?:d

Pa kako da zakoci sa 100km/h, cime ce da se zadrzi dok stoji spojenih stopala na maloj povrsini?
I sa 30 bi se razbio po bundeva, a ne vise od toga.

6000$... Voimjaoca.

Poslednja izmena:
Čovek pitao ozbiljno a ti pljas pa sklepačinu od 6 kila $. Nije trotinet za tešku kategoriju...

Pa nije rekao budzet, trazio je preporuku, dobio je preporuku po zadatim parametrima. Nisam ja baba Vanga pa da znam sta misli. Akhm... Na stranu to sto se zavitlavam sa tim trotinetom, sta sada treba svi da budemo smrtno ozbiljni kao, na primer, eto ti.

:p

edit: I nismo mi teska kategorija, tako mi zence reklo, samo da znas :D

Utjehu, dajte mi utjehu[emoji1], a čovek je, rekao bih, ozbiljno pitao pa sam mu tako i odgovorio.

Poslednja izmena:
Za te pare kupi motor, kupi 5 bicikli na struju, dobar polovan auto. Sta treba da se spakuje na trotinet da bi opravdao cenu od 6K?!

Tapatalk from Poco loco

Nazad
Vrh Dno