Šta je novo?

Electroneum

Najgore ako ovo zazivi odose i cene mobilnih u tri lepe. :)

Nasao sam da s7 daje 30 hash-a e sad koliko je to tacno ne znam....

Ne znam ni za net koliko trosi ali neko gore iznad moze da ti odgovori.

Za mesec dana oko 25 Etn-a sto je malo ako gledas sadasnju cenu ako cuvas na duze staze nije malo.

Pa to je zalosno. 2 dolara za mesec dana :D

Bolje da za 2$ prosim jedno popodne u Knez Mihajlovoj. Mining bez mobilnog. :D

Bukvalno. Ovaj mobilni majning je takva budastina.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Mozes da prosiš u knezu + da pustiš fon da majnuje, dupla zarada :D

Kakva crna zarada, ovo je sprdnja, zna se kako se majnuje etn, upregnu se 8 vegica i cao :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ovo je odličan marketinški potez i samo plus više za ceo kripto svet

Pa dugorocno gledano moze da se zaradi ako bude vredeo jedan dolar a iskopas 300-360 komada puta 5 godina to je 1800 dolara cak i vise...

E sad sto vi ne zelite da cuvate to je druga prica meni stize android novi za nekoliko dana tako da cu ja da kopam i cuvam :)....

A ako ovo zazivi cene mobilnih ne mogu da porastu nikad iz jednog prostog razloga a to je da postoji na hiljade android modela od razlicitih proizvodjaca jednostavno izbor je ogroman a ne kod Amd i Nvidije gde je izbor modela grafickih karti jako mali...

Na kraju krajeva pa i graficke karte se ne mogu isplatiti odmah nego se ceka dugo....

Poslednja izmena:
Fallout dozivljavam te za ozbiljnog formurasa i rudara nemoj i ti sada da dizes mobilni majning :)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ok ti si u pravu da je mizerna zarada i svi ostali ste u pravu ali treba gledati na ovaj novcic dugorocno gde ce biti za par godina....

I ideja nikad nije bila da se na mobilnom zaradi nego da priblizi kriptosvet masi ljudi.

Jednostavno drugacije ne moze jer je mnogo vise korisnika mobilnih telefona nego sto ljudi rudari grafickim kartama da Electroneum nije izbacio mobilni miner ne znam kako bi priblizio kriptosvet masi ljudi.

Ne dizem mobilni majning samo kazem da je dobro sto postoji jer tako coin moze da napreduje mnogo brze sto ce vremenom i uticati da bude visa cena istog novcica.

Znaci u globalu to je dobro i za rudare koji kopaju grafikama i procesorima na racunaru jer im se vrednost iskopanog povecava a uticaj na diff nemaju jer je mobilno rudarenje ustvari virtuelno rudarenje,stvarno svima cini dobro ovaj mobilni majning i nikoga ne ugrozava jer nema veze sa diff-om ne trosi bateriju i najvaznije siri se kroz masu ljudi.

Danas je coin bio 0.073 centa a max je bio 0.08 centi i nije ga samo bitkoin gurao gore nego i vest da se izbacuje mobilni miner.Danas je bila dobra prilika za zaradu kupis 100000 novcica za 0.073 prodas za 0.08 i uzivas :)...

Poslednja izmena:
Da ce brzo da nestane ne bi ga ni izbacivali,popravice oni te sitne bug-ove u globalu sto citam po netu vecini radi ekstra....

Za mesec dana nijednog bug-a nece biti.

Evo ovo je sada ista prica kao za rudarenje karticama prepar godina, propasce, nije isplativo i odjednom nagli okret.
Nije isplativo onima koji bi preko noci laku zaradu, sto neko rece jeste sad mala cena al "sutra" moze biti mnogo veca

Izbrisao poruku,nestao wifi tokom otvorene aplikacije,upravo tel nije hteo da se konektuje ni ja jednu mrezu pa posle restart-a radi ponovo.

Poslednja izmena:
Sad ce da bude fazon kad prodajemo telefonr postavljace se pitanje "jel majnovao"? Hahaha :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Hahaha Z5 27h/s

Sent from my Z5

Samo da javim da meni malo brze prazni bateriju,sinoc ostavio telefon sa 93% jutros 71%,meni tu oko 24/25 hs.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

S7 edge, i meni tako nesto skine baterije, jos se u fazonu i ugasi majner sam od sebe, pa moram da ga palim ponovo.

Na mi max se sam gasi i treba ponovo pokrenuti mining dok na moto z jos ni jednom nije,lepo radi,malo se i ubrzao

Prilozi

• 28721818_10214052386737669_2005008956_n.png
    28721818_10214052386737669_2005008956_n.png
    187.3 KB · Pregleda: 156
Poslednja izmena:
Na nokia 8 (android 8.1) sve radi kako treba, 26 sati je aktivan - 0.94etn...

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Na nokia 8 (android 8.1) sve radi kako treba, 26 sati je aktivan - 0.94etn...

Bez uvrede...za 10$ dobijes ETN-a koliko bi "izrudario" telefonom za oko 5 meseci :d
Mislim da je minimum depozit na menjacnicama 20$ sto je oko 2000 rsd-a...sto opet svako potrosi mimimum u gradu za vikend izlazak...to daje sumu ETN-a koju bi iskopao za 10 meseci pod uslovom da se isto dobija svih 10 meseci.Obzirom da mu cena varira i skace i pada cesto,sa malo vecom sumom novcica vrlo je lako kupiti jeftino,prodati skupo i uduplati broj coina.Zaista ne znam da li se vi zezate :d samo testirate ili zaista rudarite sa telefonom?

Poslednja izmena:
Ja sam ovo cisto testirao da vidim kako radi,naravno se neisplati,jos se stalno sam gasi,mora internet veza nonstop i trosi se brze baterija.

Meni na 4x daje 34H/s

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Hi All, It’s day two of our mobile miner launch and we’re almost at 50,000 users already. After the last 24 hours of data analysis, we’ve started to discover what mobile equipment is capable of and have decided to increase the pay-out of the mobile miner by 300%. You’ll earn 300% more as of now!
This does not affect the longevity of our mining pay-out model, so enjoy this little extra-added bonus!

To je vest od pre sat vremena.

Od pre sat vremena zaradjujete 300 posto vise :) lepo od Electroneum tima...Znaci od 2-3 dolara mesecno dolazimo do 9-10 dolara nije to lose :).

Poslednja izmena:
O ne, moracu sada da prosim nekoliko dana. :)
Bez zezanja, ovo je sada vec ok da privuce ljude, sto je generalno dobra stvar za crypto, bez obzira sto je fake-mining, sto nije POW, sto ga volimo ili ne takvog. Kad krenu klinci skolarci da "majnuju" mobilnim, pricaju o tome i hajpuju, nema bolje reklame.

Bas to :) inace ovaj tim iz Electroneum-a kao da cita ovu temu :) pa vam povecali zarade :D.

Bez uvrede...za 10$ dobijes ETN-a koliko bi "izrudario" telefonom za oko 5 meseci :d
Mislim da je minimum depozit na menjacnicama 20$ sto je oko 2000 rsd-a...sto opet svako potrosi mimimum u gradu za vikend izlazak...to daje sumu ETN-a koju bi iskopao za 10 meseci pod uslovom da se isto dobija svih 10 meseci.Obzirom da mu cena varira i skace i pada cesto,sa malo vecom sumom novcica vrlo je lako kupiti jeftino,prodati skupo i uduplati broj coina.Zaista ne znam da li se vi zezate :d samo testirate ili zaista rudarite sa telefonom?
Da se razumemo, ovo je cisto da vidim kako funkcionise, naravno da ne mislim da cu da zaradim od telefona, ja preko procesora (nekoliko i5-ica) za dan izmajnujem 30etn... ovo je vise testa radi

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno