Šta je novo?

Electroneum

U pravu si, verovatno ce to biti duzi proces, ali nema veze, bitno je samo da se dalje razvija i unapredjuje i da bude sto vise korisnika :) i tako ne nameravam da prodajem duze vremena.

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Nisam bas upucen u sve kako i sta pa me zanima da li mogu da radim sa telefonom ostale aktivnosti i da miner radi u pozadini?,moze li pojasnjenje sta je to tacno hash rate?,kod mene na mi5s je 23h/s.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

King111-To ti je pametno :).

Romeo Crennel-Skines aplikaciju sa google play,instaliras,otvoris,registrujes se onda samo kliknes start miner i to je to...Miner naravno moze da radi u pozadini i mozes normalno sve da radis slikas,snjimas,pricas sa telefonom da pokreces druge aplikacije.

Tek sad vidim da si vec skinuo aplikaciju...Pa hash rate je prema jacini telefona ako telefon ima quad core a drugi telefon ima dual core normalno je da ce quad core telefon davati vise i onda ti hash na quad core telefonu bude 25 a na dual core na primer 15 hash-a to samo navodim primer.Naravno ti procesorom ne rudaris nego sama aplikacija skenira telefon i prema tome ti daje odredjen broj hash-a.

Ne znam kako bi ti drugacije objasnio i taj hash od 23 je ok ne daje ni s8 samsung nesto mnogo vise.Kad iskopas saljes na menjacnicu koju hoces imas nekoliko menjacnica koje podrzavaju Electroneum onda taj Electroneum promenis za Btc ili sta vec i onda prodas za dinare,eure zavise gde prodajes btc.

Poslednja izmena:
Ok,to sam i uradio,okvirno da li se po tom hash rate-u moze znati okvirno koliko vremena je potrebno za jedan electroneum?
Imam quad core snapdragon 821 sto mislim da je ok cpu,kolika je vrednost jednog electroneuma?
Izivinite na glupim pitanjima ali svaka pomoc mi je dobrodosla.

To niko ne moze da ti kaze jer je mobilno rudarenje pocelo tek pre sat vremena...Sam ces da vidis...Koliko god da bude ti ne trosis bateriju skoro nista.Tebi bi vise baterije trosila neka igra poput Asphalt 8 nego sama Electroneum aplikacija.

Vrednost je 7.8 centi.

Ok je procesor ne fali mu nista.

Ja bi na tvom mestu cuvao sve sto iskopam pa kad mu poraste vrednost odplatis i telefon i plus zaradis sa strane ali kako hoces:).

Poslednja izmena:
Evo da potvrdim, vrlo mala je potrosnja baterije, kao i da nije aktivan miner, nema usporavanja nikakvih...
Hashrate je malo pao, sa 38 na 36 a prve isplate su se pojavile, za ne puna dva sata 0.06ETN, rekao bi otprilike 0.04 po satu, dakle oko 1 etn dnevno.

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Znaci upalim ovako i nista ne diram,kad se pojavi pojavi,skupljam i onda cekam pravi trenutak da prodam,tek sam pre jedno dva meseca poceo da pratim ovu temu.
Da li se brze prazni baterija i da li mogu npr kad izadjem iz kuce da ugasim i onda kad se vratim upalim da radi,tj da li gubim neki kontinuitet ili nesto slicno?

King111-30-31 Etn mesecno je odlicno ako poraste ove godine na 0.50 centi do 1 dolara dosta ce to biti novca za godinu dana,a ovo mobilno rudarenje trajace 5 god. najmanje bar sam tako procitao.

Romeo Crennel-Da cekas pravi trenutak da prodas to je najpametnije,baterija se ne prazni uopste vidis da je king111 da ne ide nista :),a sto bi gasio povezes ga na neki wifi ili preko 3g ili 4g nastavi da ti radi.Da radi najnormalnije tamo gde si stao.

Poslednja izmena:
S8 50 h/s nisam ostavio da kopa samo probao

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

A da neko nama sa jeftinijim ulaznicama objasni sta dobijaju tvorci? Koji je proizvod ako se zapravo samo virtuelno odredjuje necija snaga?

Tvorci dobijaju mnogo samo procitaj koliko se Vitalik obogatio na osnovu Ethereum-a trenutno ima 400 miliona dolara na svom racunu.Ako Electroneum bude globalno prihvacen ima da zarade mnogo....

Vidi proizvod je laicki receno novac jer taj isti Etn moze da se menja za Btc i onda Btc da se menja za dolare,dinare,eure...Kao sto Richard kaze cilj je da se vlasnicima mobilnih telefona da odredjena cifra dolara a najvazniji cilj je da Etn bude globalno prihvacen.

Poslednja izmena:
Za telefon od 100 eura to nije lose galaxy s8 kosta 5 puta vise ali daje i 50 hash-a tako da je sve posteno....

Ok , jel ima neko pretpostavku koliko bi jedan S7 mogao da iskopa za mesec dana , koliko to neta trosi u smislu kad nisi pri wifi itd .

Nasao sam da s7 daje 30 hash-a e sad koliko je to tacno ne znam....

Ne znam ni za net koliko trosi ali neko gore iznad moze da ti odgovori.

Za mesec dana oko 25 Etn-a sto je malo ako gledas sadasnju cenu ako cuvas na duze staze nije malo.

Pozdrav drustvo, zna li neko zasto depozit na Cryptopia menjacnici za etn ne radi od juce? Krajnje je vreme da izajdu na neku normalnu menjacnicu, to je prioritet stvarno, inace je vrlo zanimljiv projekat. :)

https://www.qryptos.com japanska menjacnica ne mora da se koristi Cryptopia.A to sto ne radi depozit na Cryptopia je samo problem te menjacnice tako da proradice to brzo...Jednostavno to im je neki problem od pocetka da li je problem volume od Etn-a sta li je ne znam.

Mislim da ce ovog meseca da izadju na Kucoin i na jos neke menjacnice vece....

conscript to je bila samo beta faza tako da bi u ovoj full verziji trebao da iskopas vise od 3 novcica.

Poslednja izmena:
Hvala druze na brzom odgovoru, najbolji ste! I ja se iskreno nadam da ce konacno izaci na neku pristojnu menjacnicu. Inace bi nam bas trebao chat da ne spamujemo forume, lakse je pretraziti chat, discord recimo?

Ja mislim da je njima strategija da se svakog meseca ubace na novu menjacnicu tako mogu da napumpaju mnogo lakse cenu natenane,nego da odjedanput budu na svim menjacnicama koje postoje....

Nema na cemu :) ne spamujemo nista ovo i jeste tema za Electroneum :)....Discord ako hoces otvori tamo temu za Etn pa da upadamo :).

Xiaomi mi max hash rate 24
moto z hash rate 19

nista mi nije jasno
moto z mnogo jaci fon a slabiji hash

Ja na xiaomi redmi note 4x okruglih 20hr :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Huawei P8 18hs :)

Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk

Galaxy s7 edge baca 30hs..mada u fazonu palis i gasis majner dok ti ne pokaze najveci hs i onda tako ostavis :D

Meni je 16hs na xperia c4,ali pada na 11 ili 12 nakon nekog vremena :/

sad cu da instaliram i na decje i suprugin telefon i ova dva moja, ma ima da se obogatim :)

rammadis tek je prvi dan i naravno da ima sitnih problema ali sve ce oni to da naprave da radi kako treba....

Ja ne vjerujem da se ovoliko zamlacujete sa mobilnim rudarenjem... dodje mi ko kad bih upregao konja umjesto traktora da mi ore zemlju

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Vrh Dno