Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Ako je poboljšano u odnosu na originalnu verziju koju sam inače (od)igrao u trećem licu onda je to odlično.
Da se ne bi *****ao, Oblivion je notorious po generičnosti tamnica... to je prva stvar zbog koje ga nikada nisam završio, druga su grozomorne Oblivion kapije a treća što su neprijatelji sunđer za damage kako leveluješ. Tako se desi da istu pećinu posetiš na prvom nivou i 25. i da ti na 25. treba 2 minuta da izbiješ običnog skeletona.Da li je Oblivion generic kao i Skyrim, ili je više ručno pravljen?
Mislim na tamnice itd, pošto me generičnost Skyrima svaki put smori posle desetak sati igranja. Jedva sam nagurao osamdesetak sati prošli put u Skyrimu.
Ja slusam narodnjake, od mene se nece opariti. Mozda uzmem za 2e kad stigne nostalgija.
Da dobićemo, samo neće biti patch nego Skyblivion. 😁 Patchovanje ovo oni godima, ili ostaviti moderima da se mcrvate sa UE5 boljkama.Ja se nadam da ćemo dobiti neki patch na sve ovo.
Nisam dovoljno igrao Morrowind.Bas tako,Oblivio je, iako solidan,najlosija igra u serijalu (mada ni Skyrim mu nije daleko). Morrowind je za njih savrsenstvo
Ne slažem se. Serijal je dostigao dno sa Skyrimom. Oblivion ima problema kao što ste naveli ali je priča relativno interesantna za ispratiti a i Shivering Isles je super DLC. Gradovi su fino dizajnirani i interesantni.Bas tako,Oblivio je, iako solidan,najlosija igra u serijalu (mada ni Skyrim mu nije daleko). Morrowind je za njih savrsenstvo
Samo totalni ***** radi deploy verzije petkom.patch (na game pass 1.9GB)
sudo rm -rf bethesda
Ako si bas lose levelovao mozda. Oblivion je smesno laka igra ako se zanemari umobolni sistem levelovanja koji je kako mi se cini korigovan u ovoj ediciji igre.Da se ne bi *****ao, Oblivion je notorious po generičnosti tamnica... to je prva stvar zbog koje ga nikada nisam završio, druga su grozomorne Oblivion kapije a treća što su neprijatelji sunđer za damage kako leveluješ. Tako se desi da istu pećinu posetiš na prvom nivou i 25. i da ti na 25. treba 2 minuta da izbiješ običnog skeletona.
Kad smo kod generičnosti tamnica, ljudi zaboravljaju da je sve to radio jedan čovek pod žestokim crunch-om. Sa Oblivionom kreću užasi Bethesda razvoja igara... posle fantastičnog Morrowinda on je udario temelje svemu što je trulo u Bethesdi
Ne mogu se sjetiti kako je bilo u orginalu ali sada je odrađeno odlično, ja igram u trećem licu. (mada je brzo trčanje presmiješno, ali to je bar lako srediti nekim modom, vjerovatno je već i izašao)Ako je poboljšano u odnosu na originalnu verziju koju sam inače (od)igrao u trećem licu onda je to odlično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari