Jedna od ljudi iz tima ima roze kosu, nemoj sumLjatiDa li su ubacili woke elemente?![]()
Da me neko slušao dok sam gledao reveal video mislio bi da sam neki ludak![]()
Happy noises all around!
Sa realne strane:
- Preskupo,
- Sigurno puno bagova,
- Radio drugi studio,
- Dolazi fan made Skyblivion
Kupujem i ovo ali za par meseci kada budem našao vremena da igram, bude na popustu i ispeglaju.
1. A to je kao novo, pa i originalni Oblivion je tankovao fps čim prođeš prolog i izađeš iz sewersa-a. Taman pomisliš da možeš igrati jer imaš 45 fps sa lowest supported grafičkom u sewers, kada napolju slide show... ovde je još i dobro, pada ali i dalje je relativno visok FPS a za divno čudo implementacija FSR3 u ovoj igri nije grozna kao što je inače, niti ima previše artefakta zbog framegena.1. Preskupo i još "pecaju" kupce na Steam jer igra bolje radi na početku dok si u zatvorenom prostoru a tamam ti treba 2 sata to da pređeš i onda nema refund kad krene slideshow na otvorenom.
2. Ne da ih ima, nego krenuli već negativni za bugove
3. Nema to veze, i D2:R je radio drugi studio i uradili su vrhunski posao, Bethesdin studio se i onako pati da pravi Starfield 2 ili neki DLC u Creation Engine.
4. Mislim da će Skyblivion bolje biti odrađen i sa više detalja, ne znam samo kako koji su sredili leveling sistem.
Probaću ovaj remaster, ali ne daju mi se pare Bethesdi, a dobiće ih preko Doom Dark Ages.
Sve dok nema Type 3, Type 4 i Type 999 dobri smo. Ipak je to na kraju male and female Khajit, ma šta pisalo i nemaš da dodaješ pišu i povećavaš ga niti postoje romance gay, queer i slične opcije ala Dragon Age.U kreiranju nema da se bira pol već imaš type 1 što bi bilo muško jelte i type 2 za žensko, mislim da je sve jasno
Anyway odigrao sat-dva, izgleda odlično
Jesi izasao iz kanalizacije? Kasnije je dosta veca zahtevnost, bar kod mene.Vezano za performanse, kod mene @4K, sve na ultra uključujući i Lumen Hardware RT, DLSS - Quality, FG na OFF, 60-100fps, u prosjeku oko 80 rekao bih.
Btw, igra je osjetljiva užasno na gpu overclock pa puca posle 10 sekundi na klokovima na kojima sam bio ubijeđen da je stable (testirano sa desetine sati Kingdom Come)![]()
It's not a bug, it's a feature SSR-a.2. Od bagova ja video grafički, senka od mača koja se odslikava na jezeru, nema veze sa grafičkim opcijama, jednostavno vizualni bag. Ostalo još nisam primetio.
572.83 Game Ready@Envoy imamo sličnu konfiguraciju, koje drajvere koristiš?
Tako je to sa UE5 igrama, deluje sve stabilno OC ili UC, pustis Unreal igru i dobijas CTD.Vezano za performanse, kod mene @4K, sve na ultra uključujući i Lumen Hardware RT, DLSS - Quality, FG na OFF, 60-100fps, u prosjeku oko 80 rekao bih.
Btw, igra je osjetljiva užasno na gpu overclock pa puca posle 10 sekundi na klokovima na kojima sam bio ubijeđen da je stable (testirano sa desetine sati Kingdom Come)![]()
Ima mod za toU kreiranju nema da se bira pol već imaš type 1 što bi bilo muško jelte i type 2 za žensko, mislim da je sve jasno
Anyway odigrao sat-dva, izgleda odlično
Meni su questovi kao i cela priča u Oblivionu zanimljiviji i ima manje MMO-likosti u dizajnu nego što je to bio slučaj kod Skyrima.Da li je Oblivion generic kao i Skyrim, ili je više ručno pravljen?
Mislim na tamnice itd, pošto me generičnost Skyrima svaki put smori posle desetak sati igranja. Jedva sam nagurao osamdesetak sati prošli put u Skyrimu.
Vecina čini mi se igra first person. However, mislim da je ovo najbolja iteracija trećeg lica u TES igri, i gameplay-ski i "animativno".Jel igra neko u 3rd person modu I kakva je generalno kamera u istom?
Jel igra neko u 3rd person modu I kakva je generalno kamera u istom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari