Zlatan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.08.2013
- Poena
- 215
Šta pumpaš, DEX, STR, INT...?Ubih neku "zverku" i dobih Moonveil katanu. Trenutno +2.
Imam i Meteoric Ore Blade katanu. Trenutno lvl +3, možda +4.
Naravno tu je i Uchigatana koja me je dobro služila, lvl +8.
Sad sam u dilemi koju da nastavim primarno da koristim. Vidim da se svi "kunu" u Moonveil. Sviđa mi se što je "brža" od MOB ali ima lošije statistike od MOB. Inače "zverku"sam ubio sa MOB i baš sam bio rešen da idem dalje sa njom.
Nadogradnje im se poklapaju, pa neću moći obe da levelujem. Svakako ću ij zadržati obe.
zar ne mozes ponovo instalirati predhodnu verziju? onu na kojoj si odigrao tih 40h?Ko igra narodnjaka a pečovao je, nemojte da čačkate igru, neće vam raditi backupovan save file. Upravo sam bacio 40 sati života. Tako mi i treba kad bogohulim. Pravac steam.
ako gruvas INT onda MoonveilUbih neku "zverku" i dobih Moonveil katanu. Trenutno +2.
Imam i Meteoric Ore Blade katanu. Trenutno lvl +3, možda +4.
Naravno tu je i Uchigatana koja me je dobro služila, lvl +8.
Sad sam u dilemi koju da nastavim primarno da koristim. Vidim da se svi "kunu" u Moonveil. Sviđa mi se što je "brža" od MOB ali ima lošije statistike od MOB. Inače "zverku"sam ubio sa MOB i baš sam bio rešen da idem dalje sa njom.
Nadogradnje im se poklapaju, pa neću moći obe da levelujem. Svakako ću ij zadržati obe.
Sve sam probao više puta, i da instaliram igru ponovo, i jedan po jedan peč, i editovanje sejva HEX editorom prema uputstvima, ništa ne pomaže...Inače, nisam ja pečovao pa da mi je otkazao sejv, već sam deinstalirao i instalirao igru ponovo na istu onu verziju na kojoj sam igrao, i bekapovan sejv jednostavno ne radi.zar ne mozes ponovo instalirati predhodnu verziju? onu na kojoj si odigrao tih 40h?
STR sam stao na 30 lvl za sada.Šta pumpaš, D
Šta pumpaš, DEX, STR, INT...?
Ako hoces poslacu ti ja moj save za vikend (narodnjak) predjen new game (samo treba da zapocnes new game+ na bilo kom checkpointu) , lik level 160 ,imas 6 onih itema za respec i + tonu itema koju sam nalazio tokom cesljanja svakog kamena i pecine.Sve sam probao više puta, i da instaliram igru ponovo, i jedan po jedan peč, i editovanje sejva HEX editorom prema uputstvima, ništa ne pomaže...Inače, nisam ja pečovao pa da mi je otkazao sejv, već sam deinstalirao i instalirao igru ponovo na istu onu verziju na kojoj sam igrao, i bekapovan sejv jednostavno ne radi.
STR nema veze sa equip loadom , to zanisi od Endurance. Dokle god nemaš heavy load (70%), ok si.pošto ti STR diktira equip load
Tako je, moja greška.STR nema veze sa equip loadom , to zanisi od Endurance. Dokle god nemaš heavy load (70%), ok si.
Ja bih dodao bar još 1 poen u STR u onda Vigor bar na 20...Hvala momci
Zapravo sam nivo 19, sad sam proverio i ovo mi je trenutni raspored, sad zaključujem da sam možda mogao nešto više srokati u Vig, mada se ne osećam preterano slabo
Sto se tiče brzine castovanja, mislim da sam negde na redditu citao da Dex bas neprimetno ubrzava čak i kad nabijes fazon 99 nivo, neki čovek je merio navodno, ne znam naravno da li je istina ili ne
Da, no imaš i nekoliko itema koji ti drasticno ubrzavaju casting time. Najbitniji je pred kraj igre, tako da ono - njuskaj i istrazuj ako ne zelis spoilere sa yt.Sto se tiče brzine castovanja, mislim da sam negde na redditu citao da Dex bas neprimetno ubrzava čak i kad nabijes fazon 99 nivo, neki čovek je merio navodno, ne znam naravno da li je istina ili ne
Jos pomislih da je mozda jos smanjio, ali ipak nisam proverio... Lik se neće smiriti dok ne nagura ispod 10 😄Dobro to mu je posao
Ali svakako svaka čast!
Ima i svežiji video 17:43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari